Zadnji kraj je baš ružan. Ostalo ok.
Zadnji kraj je baš ružan. Ostalo ok.
Na našem najvećem online oglasniku se pojavio, 6 dana prije početka prodaje... jel to neki fake ili? Tobože ima sve naše papire i po relativno nižoj cijeni nego što bi došao u dućanu (6990kn).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Jučer ga malo isprobao. Onako na prvu.... je ima ga, djeluje ozbiljnije i čvršće naspram S8, S8 plus imao sva tri izložena.
OS i fluidnost ne primijetih nešto više od spomenutog dvojca. Penkala i pisanje mi se je dopalo. Slikanje i pregled istih na ekranu na nivu, nešto možda iznad spomenutih, onako prvu dojmovi.
HC4L
Uskoro će sletjeti recenzija Galaxy Note8 na mobil-u pa me zanima imate li kakva pitanja i nedoumice oko telefona? Frknite ovdje pa ću probati odgovoriti i dati malo bolji insight u ovu mrcinu.
Za sad moram reći da je moj S7 Edge mala beba kraj ovoga![]()
aj vidi kako barata s RAM-om.baš me zanima.
i koliko je ustvari realnih dimenzija taj 2:1 ekran?sigurno nije 6,3"...
Kaj se RAM-a tiče, drži puno više aplikacija u pozadini nego moj S7 Edge. Kada sam probao pokrenuti tri malo zahtjevnije igre, S7 Edge je držao 2 igre u pozadini dok je Note8 uspio sve tri, uz ostale aplikacije (WhatsApp, Skype, Brave (Chrome), Relay for Reddit itd.). Iako, da budem iskren, u mojem svakodnevnom korištenju mislim da ne bih skužio razliku, barem nikakvu drastičnu razliku.
Ekran je možda milimetar-dva manji od reklamiranih 6,3 inča, i to vjerojatno zbog zaobljenih rubova. Moj S7E sad izgleda kao igračka naspram ove mrcine
Iako sam generalno impresioniran mobitelom, ne bih ga kupio za ovu cijenu, niti bi mijenjao S7E za njega. Možda bih promijenil mišljenje da sam dulje vremena koristio mob, jer fakat vidim sebe kak koristim S-Pen, ali dati soma eura... nope. Da je 5k kn onda bih ga mogao preporučiti bez frke.
Za pola godine bude pojeftinio 30%
Na početku je bilo prilično teško koristiti mob jednom rukom, no nekako sam se navikao pa čak nije nemoguće... no, to je samo ako zbilja nije moguće koristiti dvije ruke
Međutim, ja sam jedan od onih koji je relativno pažljiv prema telefonu, curi bi primjerice taj mobitel pao sigurno nekoliko puta DNEVNO jer ona mora baš razgovarati i raditi milijardu stvari istovremeno![]()
veče je bolje, zar ne ?![]()
Nama sa malim rukama sve izgleda veliko![]()
male ruke.....![]()
Ja sam prije par tijedana piknuo od nekakvih bogatuna S8 Note za 2800 kn pod jamstvom jos vise od godinu i doma tek skuzio da je dual sim,super.
Prije toga sam si kupio S8 plus koji moram jos godinu dana placati prvi put u zivotu novi model i najskuplji do sad od gomile koju sam promjenio i na moju nesrecu skroz bezveze razbio staklo i ostetio ekran.Prvi put u zivotu da sam mob razbio. Probao koje kakva stakla isl nista se nije dulje od tijedan dana drzalo. Zato mi i je najvise krivo jer sam potrosio vise stotina kuna za badava.
Na noteu potpuno druga prica ekran potpuna razlika ,jeste zaobljen ekran ali to je nista spram S8 plus .
Uredaj drzim u lijevoj ruci i senzor za otisak prsta je lose smjesten. Bilo bi bolje da je bio nize kao cini mi se da je sad na noteu9 .
Razlika u radu je i tekako osijetna,sve u svemu ja pre zadovoljan.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks