Opet retardirane i skupe tarife.
Stigle nove tarife u Vip
http://www.vipnet.hr/dvije-mobilne
S - 130 kn
M - 210 kn
L - 310 kn
Junior - 80 kn
Na 24 mjeseca:
S - 114 kn
M - 179 kn
L - 269 kn
Junior - 65 kn
A ako imate ispod 28 godina cijene su još 10 kn niže.
![]()
Zadnji uredio yager : 20-09-2017 u 10:13
Opet retardirane i skupe tarife.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Pa bolje su nego dosadašnje.
Ne treba mi ja sam na bonbon_u , ali nisu tako loše opcije , još ako ne trebaš novi telefon tarife su povoljne .
Želiš li odabrati telefon , onda to ne mora biti baš S8 , može i neki "normalni uređaj" srednje ili niže klase .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
hahaha pa tko će to uzeti pored tele2 i sl....![]()
VIP iak ima renome dosta kvalitetne mreže, kao i HT. O Tele2 i njihovim avanturama sa signalom te BonBon s njihovim tišinama prilikom razgovora negdje drugdje.
Moram još ispitati kako stoje s pozivima u okolne države i iz njih (Bosna prvenstveno). Mislim da je za korisnike VIP trio paketa još jeftinija pretplata.
Ako usporedimo s prepaidom, koji je zbilja postao dosta visok, ova pretplata dođe u nekom rangu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Vip tarifu pretplatničku ne bi uzeo da oni meni plate, jer su zeznuli hrpu korisnika ovo ljeto i nastavljaju s time... na fejs stranici pod komentarima žali se hrpa ljudi na prekoračenje internet tarifa i nabijanje nepostojećih giga (iako su koristili mob na wifi-ju) oni sa ugovornom obvezom su gadno naje*** , a oni bez ugovorne su se rješavali vip pretplata zbog dotične farse i nabijanja računa.... isto to se događa tomato korisnicima na pretplati... tako da ako baš netko želi bit na vipovoj infrastrukturi ... tomato ili vip bonovi je moja preporuka...
bonbon se popravio nema više tišina tijekom poziva, zadnji put sam primijetio prije 10mj i to oko božića i nove godine kad je bila hrpa ljudi u zagrebu... ali one konstantne tišine koje su se pojavljivale i činile mrežu neupotrebljivom nisam davno primijetio, ali potpuno ista se stvar događala i sa HT pretplatom na mojoj lokaciji.. sad je ok više manje sve.. uz tu i tamo koji puknuti poziv.. ali sve u grancicama podnošljivosti..
Zadnji uredio bezicni : 19-09-2017 u 14:58
Ova S mi odgovara, mogao bi se prebaciti...
S tim da na 24 mjeseca ugovor je jeftinije
S - 114 kn
M - 179 kn
L - 269 kn
Junior - 65 kn
U novim tarifama nema naknade od 10 kn. I omogućuju prijenos gb na druge vip pretplatničke brojeve, ali samo do kraja 2017.
U retentionu nude S tarifu za 104 kn/mj, odnosno 109 kn/mj ako se dvije ili više pretplatničkih tarifa povežu u grupu (nešto poput obiteljskih).
S novim tarifama nije moguće dobiti racun postom, vec isključivo e-racun.
Junior tarifa nema ograničenja korištenja u dobi. Mogu je koristiti i penzići. Za 65 kn/mj (24 mj ugovor) nudi 2 gb te 250 SMS/razg., a Mobilna start tarifa košta 10 kn vise i daje svega 250 mb. Pa tko ce im koristiti Mobilnu start tarifu?
Zadnji uredio ispravljach : 20-09-2017 u 10:29
Netočno.
Račun može ići poštom, samo što se uz e-račun dobije duplo interneta. Ako se odabere dostava računa poštom dobije se 50% manje interneta u opcijama.
Hint: promocija dvostruki podatkovni promet 24 mj
Čak je navedeno niže ispod tarifa:
Navedeni internet promet u Mobilnim tarifama dostupan je uz uključenje E-računa sukladno uvjetima korištenja ponude Dvostruki podatkovni promet e-račun.
Prenio sam što si mi rekli u SZK, nisam provjeravao njihove tvrdnje.
ne znam meni je smart 4GB kod tele2 za 40kn vrhunski![]()
Nema šta. VIP brine za zeleniji okoliš, to je očigledno![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Najjeftinija stoji čak 114 kuna. Sramota! Što će čovjeku 5000 minuta i ti pusti gigabajti? Istodobno najskuplja tarifa nudi samo 100 minuta prema EU-u. Ah, lijepa vremena kada je Vip nudio sve neograničeno prema cijeloj Europskoj Uniji za smiješnih 200 kuna...
P. S.
Slovenski Hofer za 15 EUR daje 3000 minuta i 50 GB (3 GB u EU-u), a za 10 EUR 3000 minuta i 20 GB (2 GB u EU-u)! Cijena minute bez pretplate iznosi samo 4 centa.
https://www.hot.si/tarife.html
Bookmarks