iGO Navigation 9.18.27.705829 - 11.jul.2017
Posto sam ga sredio za sebe na Samsung s4 evo da podelim i sa vama mozda ce nekom i odgovarati..
fajl za skidanje je dosta veliki ali to sam postavio jer je sa vise karata koje su meni vazne za evropu.
Naravno ceo ordner kao i apk moze da se prebaci na sd_card.
Pre instalacije bitno je da nemate neki igo ordner na sd card ili u internoj memoriji pod nazivom..
com.nng.igo.primong.igoworld
Instalirate iGO_Navigation_9.18.27.705829_SD.apk
Posle potrazite na sd card gore vec pomenuti ordner ( com.nng.igo.primong.igoworld )
Moji Podaci, svi fajlovi sd-card -->Android/data/com.nng.igo.primong.igoworld/files
Tu posle ubacite ovaj ordner iGO_World
Prebacivanje falova preporuceno preko Total Comandera ili direkno na sd kartici.
Ako je u telefonu sd kartica i prebacujete sve to moze da zaista dugo traje..
pre prebacivanja proverite u iGO_World/conect/ building , phoneme , i map
Sve sto vam nije potrebno obrisite pre ubacivanja.
Puno srece vam zelim imate karte i od Here q2 2017 kao i od TomTom q6 2017.
Mozete po potrebi menjati preko iGo aplikacije Select Map Provider.
Bic@
File Name : iGO Navigation 9.18.27.705829 - 11.jul.2017.rar
Date : 12/07/2017
Size : 74.23 MBDOWNLOADAplikacija moze biti instalisana u foldere - iGO ili iGO_World bez promjene data_folder_name="iGO_World" u sys.txt.
Ne trebaju licence.
Sve je "zapakovano" u jednu arhivu (root folder, instalacija)
apps (make.sys/no.make.sys) data.zip & ux
Torrent File
Problem je sto nisam stalno online mada oni koji budu skinuli neka ostave da mogu i drugi skinuti..
Torent_File_LINK
7.30 GB
iGO R3 Europe TomTom [TeleAtlas] 2017.06
Vec imate postavljene na forumu
LINK
iGO R3 HERE [NAVTEQ] 2017.Q2 EUROPE
Imate isto na forumu na ovom linku
LINK
Zadnji uredio Bic@ : 06-10-2017 u 14:13
@Bic@
Probao sam to skinuti , došlo do cca 4.2Gb i prekinulo , traži novce da bi nastavio do kraja .
Možda bi bilo bolje da postaviš aplikaciju , ali samo sa jednom ili dvije karte od HERE i TT .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
ok postavicu novi link u istom postu..
@walter66
Možeš stvarati nove teme
Možeš odgovarati na postove
Ne možeš slati privitke
Možeš mijenjati svoje postove
ukljuci mi ovu opciju za pritvrtke da bih mogao da postavim neke od fajlova u postovima..
Ne možeš slati privitke !!
Zadnji uredio Bic@ : 02-09-2017 u 15:59
@Bic@ @walter66 @
Pokušajte sa ovog linka skinuti mega downloader i instalirati,ja sam tako uspio skinuti do kraja...
https://mega.nz/#!UkcTxJRL!j27-2sJiu...wemX_lcqXKw_jo
Zadnji uredio bruce1603 : 02-09-2017 u 17:33
Meni nije problem ja imam acount na Mega i ja skidam sve i mogu i da postavim svasta..
Hvala u svakom slucju nekima ce vec biti od pomoci..
Privitke ovakvog karaktera ne uploadamo na naš server, tako da se držimo i dalje raznih file hosting servisa....
iGO Basar 9.18.27.709965 - 18.avg.2017
Ne trebaju licence.
Aplikacija moze biti instalisana u foldere - iGO ili iGO_Basar bez promjene data_folder_name="iGO_Basar" u sys.txt.
Kopirajte iGO/iGO_Basar base folder u root sdCard.
Na nekim uredajima aplikacija moze biti instalisana i u root external sdCard.
I tako malo pomalo
Ko je vec skinuo sa torrenta mogao bi da drzi sed (slanje) da bi mogli i drugi brze skinuti..
Ja kada sam kuci ostavljam da skidate ali je najbolje da oni koji su vec skinuli nastave dalje sa slanjem.
Tako da ako samo ja i dalje sam uploadujem nema svrhe postaviti torrent
Može li samo iGO Navigation 9.18.27.705829 da postaviš za skidanje, bez mapa, da ne skidam svih sedam giga jer mape imam već skinute, hvala.
Bookmarks