Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 57

Hybrid View

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    71
    Bodovi
    98.690
    Nivo
    76
    Bodovi: 98.690, Nivo: 76
    Bodovi: 98.690, Nivo: 76
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GPSMAP 64 je uređaj predefiniran za Off Road , a koliko vidim Auto Driving mu je sporedna stvar , jer da bi ga uopće stavio u auto ili na motor , obavezno moraš pripremat rutu u BaseCampu , previše klikanja i prebacivanja s jedne opcije na drugu dugmićima , a ne na tooch bilo bi pogubno na cesti , dok van ceste u pješačkom modu to nije problem . Ideš na planinarenje ili u lov moraš se unaprijed pripremiti jer ni Topo karte nisu jednostavne . Pošto je na starije karte ta opcija u BC radila i na cestovnu kartu trebala bi i na ovu novu . Možda je problem u samoj karti i otključavanju iste , probaj skinuti kartu s nekog drugog posta s torrentom , ili skini kartu za MapSource pa sam izvuci auto kartu koju želiš . Sumnjam da Ti treba autokarta za cijelu EU , i da ćeš voziti sa Off Road uređajem . Da voziš i motor bolje je imati cestovni uređaj ili mobitel .
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

Svježe registriran Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Feb 2016
    Bodovi
    2.208
    Nivo
    10
    Bodovi: 2.208, Nivo: 10
    Bodovi: 2.208, Nivo: 10
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    GPSMAP 64 je uređaj predefiniran za Off Road , a koliko vidim Auto Driving mu je sporedna stvar , jer da bi ga uopće stavio u auto ili na motor , obavezno moraš pripremat rutu u BaseCampu , previše klikanja i prebacivanja s jedne opcije na drugu dugmićima , a ne na tooch bilo bi pogubno na cesti , dok van ceste u pješačkom modu to nije problem . Ideš na planinarenje ili u lov moraš se unaprijed pripremiti jer ni Topo karte nisu jednostavne . Pošto je na starije karte ta opcija u BC radila i na cestovnu kartu trebala bi i na ovu novu . Možda je problem u samoj karti i otključavanju iste , probaj skinuti kartu s nekog drugog posta s torrentom , ili skini kartu za MapSource pa sam izvuci auto kartu koju želiš . Sumnjam da Ti treba autokarta za cijelu EU , i da ćeš voziti sa Off Road uređajem . Da voziš i motor bolje je imati cestovni uređaj ili mobitel .
    Da, koristim ga na motoru. Uređaj je skoro pa savršen za motor. Otporan je na kišu. Ne troši puno baterije pa mi ne trebaju nikakve dodatne žice. Ekran je mali ali vrlo vidljiv na dnevnom svjetlu tako da nema problema. Ne treba mi za cijelu EU samo za nekoliko država :-) Nekad nekih, pa preferiram imati sve.
    Budući da već imam ovaj uređaj zbog nekih drugih aktivnosti, nema razloga da kupujem još jednu navigaciju pogotovo nakon što sam se navikao na njega (a trebalo mi je dugo...) Sve u svemu ovo sa BaseCampom mi nije TOLIKO bitno, ali eto mislio sam da netko možda ima rješenje iz rukava. U svakom slučaju hvala.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. City Navigator Europe NTU 2018.10
    By tomojure in forum Garmin
    Odgovora: 45
    Posljednji post: 04-10-2017, 09:38
  2. Garmin CityNavigator Europe NT 2017.20
    By mirkeclj in forum Garmin
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 21-11-2016, 19:49
  3. Odgovora: 1
    Posljednji post: 10-09-2016, 18:16