iGO8.3 Light - za Navigacije s manje memorije [32-64-128 Mb]
![]()
Kod nekih se starijih PNA Navigacijskih uređaja pojavljuje nedostak aktivne memorije ROM - RAM , "lijek" tome je ova Light verzija iGO8.3 , izvršni file (igo8.exe) 3 puta je količinski u Mb manji od standardnih odnosno novih verzija. "Light" također radi i na jačim "strojevima" i to jako dobro , podigne se aplikacija za nekoliko sekundi ...
Ovdje je Link :
https://docs.google.com/open?id=0B6G...jloNmYtTUdUX28
Rar Password:
walter66
Edit:
Obnovljena verzija iGO8 Light - 20.11.2016
Dodana karta HR i nove licence
Size: 84.74 MB
iGO8_Light_version.rar
...
Zadnji uredio walter66 : 20-11-2016 u 18:09
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
hvala najboljem majistoru za gps![]()
....može pomoć...
imam iGo navigaciju i radi u win CE 5.0, original software sam obrisao(napravio backup) i probao stavit ovaj light i ne radi,
problem je što je stari 8.0, a skinuo sam karte za 8.3, sad bi trebao neki soft koji podržava 8.3 karte
...hvala!!!
Nisi napisao koji imaš uređaj , koja je rezolucija .
Treba pripaziti da se direktorij u kojemu se nalazi aplikacija jednako zove kao i na onom "starom" , izvršni fajl isto tako i podesiti sys.txt u kojemu treba odrediti gdje se nalazi aplikacija ...
Sys.txt
[project]
name="iGO Navigation"
[folders]
app="Storage Card\iGO8" ; mjesto gdje se nalazi aplikacija
[interface]
skin="ui_igo8_da"
laneinfo_signpost_enabled=1
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
[gps]
port=2 ; upisati port
baud=57600 ; upisati brzinu
[debug]
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
[smartzoom]
minzoom=40
maxzoom=70
...
....stavio sam na SD card soft. 8.3.5... by GYM sa kartama(Navteq) od 2011 i sve super radi, e sad sa
2012 kartama(isto Navteq) ne radi, tj. pokrene al za udaljenije rute napiše da nema dovoljno mem.,
zato sam mislio stavit taj "light" soft.
- Portable GPS navigator
- 5.0" vibrant color touch TFT LCD screen
- 480 x 272 pixels wide screen resolution and aspect
- Features rich multimedia features
- Microsoft Windows CE 5.0 Core (English) operating system
- CPU Frequency: 400MHz
- Memory: DDR 54MB, Flash 64MB
..... to su neki podaci o navigaciji
....ako ima koje jednostavno rješenje bio bih jako zahvalan,
ako ne hvala na strpljenju...
Imaš li konkretan naziv ili ime navigacije , ili je to neki "bezimeni" kinez ... Negdje valjda nešto piše iza ili od ispod ...
...uspio pokrenuti, malo sam promijenio sys.txt, sad radi..
hvala na pomoći!!!
Bok walter!
Uspio sam pokrenut ovu verziju na otključanom Binatone x430, ali mi ne želi učitati kartu. Kad probam otvoriti kartu, uređaj se resetira. iGO prepoznaje kartu kada je potražim u postavkama, tamo je, i mogu vidjet sve podatke o njoj.
Nisam još stavljao druge karte, samo ovu defaultnu sam ostavio za probu.
Znaš li,možda, ili itko drugi zna, u čemu je problem?
Odi u iGo i pronađi Folder "Save" , sve unutar njega izbriši , baš sve neka bude potpuno prazan ... Kad se starta iGO potvrdi mu sve što te pita , jezik , meni jednostavni ili napredni ... i imat ćeš iGO vraćen na tvorničke postavke ...
Binatone X430 je malo problematičan za otključavanje ! Neznam dali si to dobro odradio !
Moguće je da ti u pozadini "nešto jede" memoriju . Pokušaj staviti neki drugi program za navigaciju , neku drugu verziju iGO8 ili Mireo BE3.1 ...
U slučaju da imaš i dalje problema , poslat ću Ti moj Custom Rom za X430 ...(ako već nije instaliran - X430Rom_File.rar ) ... Imam i SD Shell (Menu) za pokretanje programa ...
Zadnji uredio walter66 : 25-10-2012 u 15:18
zamolio bi upload light verzije da ju mogu skinuti hvala.....
inaće navon N480 običan igo je pretežak da ga vrti.....
Nebih baš rekao da Navon N480 neće vrtit standardni iGO8 !
Ali ako Ti kažeš , onda neka bude tako !
Što se tiče Linka za iGO8 Light , s njim je sve u redu !
Pogledaj ovdje kako se "skida" s Google Drive !!!
moje isprike....
skinuo prebacio na navigaciju međutim pojavljuje se problem naime navigacija se ne pokrene....
tj. krene sa pokretanjem pojavi se slika sa IGO-om dolje piše int api te nakon nekoliko sekundi se navigacija restarta i tako u krug.....
pls help
Zadnji uredio --zoki-- : 31-12-2012 u 14:43
Ja i dalje tvrdim da kod tebe nešto ne štima , to je odličan uređaj ima dovoljno "svega" za "vrtit" bilo koju navigaciju !
Dovoljno je pogledati karakteristike uređaja:
______
Navon N480 je navigacijski uređaj srednje razine s 4.3-inčnim ekranom, 3 različite vrste paketa karti,
'Latest Map Guarantee' garancijom s naviextras.com i mogućnošću nadogradnji karti.
SPECIFIKACIJE
Softver: iGO My way 8
Procesor: SiRF Atlas IV 500 MHz
Operativni sustav: Microsoft Windows CE 6.0
Memorija: 2GB ROM /128 MB RAM
Ekran: 4,3" TFT LCD, 480x272, 16bit
Utor za memorijske kartice: microsSD (max. 8 GB-ig)
Audio: ugrađeni mono zvučnik
Konektori: 3,5 mm slušalice, miniUSB
Baterija: 1000mAh litij-ionska
Dimenzije: 124 x 77 x 10 mm
Težina: 146 g
Ovakav uređaj zaslužuje dobar iGO My way 8 Software koji je bio "nekad gore instaliran ,
ili iGO Primo poput ovoga ovdje :
http://cafe.mobil.hr/threads/77400-i...=1#post1036166
Predlažem da više ne razgovaramo o nekom "Light iGO" za ovaj uređaj !
ja sam definitivno za to da stavim gore IGO Primo http://cafe.mobil.hr/threads/76722-I...-Multilanguage
ili IGO 8.3.5.193799 - 27 May 2011 http://gpsunderground.com/forum/igo-...utions%5D.html
isprobao sam obadvije....
i jedna i druga rade....
međutim problem se mi dešava da kad instaliram bilo koju od verrzija navigacija je užasno spora......pogotovo kad stavim 3d teren, 3d zgrade mape za cijelu europu......situacija se donekle popravi kada izbacim 3d teren, 3d zgrade i mape samo za hr slov austr bih......no još uvijek je prespora.....
naime ako stavim rutu zg-beč krenem se vozit tamo i kad promašim ulici rekalkulacija rute traje po 1-2 minutu što je previše u vožnji....
probao sam u sys.txt stavljat
reserve_memory=1500000
cache=262144
no situacija nije bilo puna bolja probao i povečavat vrijednosti no ne pomaže previše....
kako posložit da radi kako spada???
thx.
Neznam , kako jer nemam uređaj pri sebi !
To što Ti se uspori uređaj kad staviš 3D (building) i ostale "nepotrebne stvari" koje služe uglavnom za ukras !
Naviše uspori SpeedCam , zašto ! Neznam ... Uređaj je dobar i sve bi trebalo normalno radit , pod uvjetom da
ne ponavljaš uvjek istu grešku ...
Ovdje imaš originalni iGO Navon (kreknuo sam ga) , pa probaj :
https://docs.google.com/open?id=0B6G...2RnZVRRTFNPRFE
Password:
walter66
Edit:
Pitao bih onako usput , što se dešava s originalnim Softwareom koji je došao s uređajem ...
Dali je na uređaju ili si pored njega na SD stavio , ovaj drugi "iGO Primo" ili "iGO Light" ...
Da se nije tu šta "posvađalo" !
Zadnji uredio walter66 : 01-01-2013 u 00:53
hvala....
sa ovime radi nešto bolje....neznam zašto....
ali još uvijek dok ubacim 3d zgrade, teren je prespora....očito se moram pomiriti da to ne koristim što i nije neki problem....
no ostaje mi problem kad ubacim karte cijele europe *.FDA, *.FPA *.FBL *.FSP *.HNR navigacija postaje podosta spora
situacija je ista ako koristim memoriju uređaja ili ako ih prebacim na karticu cllass 4 (možda je ona spora)
kako su neki meniji bili neprevedeni sa tvojim fajlom prebacio sam original u folder lang isto tako nije bilo glasa prilikom navođenja pa sam prebacio original....
kako riješiti da bude brža sa svim kartama eu???? možda izbaciti fda??? ili???
hvala na pomoći....
ps. sretna nova i sve najbolje u novoj.....
Zadnji uredio --zoki-- : 01-01-2013 u 15:18 Razlog: dodatak
@ zoki
Možda je problem u HNR , on inače ne radi na iGO8 nego samo na Primo i radi njega moraš imati cijelu EU u slučaju da fali jedna država ne radi , ili mu to moraš napisati u sys.txt da ignorira ono što nedostaje , za navigaciju dovoljna je samo karta *.fbl , ovo sve drugo su samo "ukrasi" . Ako si stavljao *.Dem isto može raditi problem , ako nije za Navteq karte ... Building nebi trebao smetati , za 3D nije neka velika zauzetost memorije ... Vidio sam te na nekoliko Foruma gdje postavljaš isto pitanje , valjda ćeš rješit svoj problem ...
Pokušaj zamjenit SD karticu , iako mislim da brzina class4 , class10 neće ništa poboljšati , ova zadnja još može napraviti veći problem ... Najbolje bi radila obična SD kartica standardna bez class_e , i to ona od 15X ...
Po[tovani,
Evo da se i ja ukljucim u temu i zamolim za pomoc.Trebam na put ovih dana.Dobih navigaciju mio moov 200E ali na njoj su mio mape iz 2008.Prevnuo sam milion foruma,probao vise variujanta i nista,otkljucam je dodjem do momenta kada treba da instaliram igo ali nemogu naci pravu instalaciju za rezoluciju 320x240.Linkovi ili su zastareli ili se ja nemogu snaci.Imam i mikro sd od 1 gb koju adapterom ubacim u navigaciju.
Molim ako neko moze,yna,zeli neka pomogne,koju verziju igo i neki link ako moze.
unapred hvala!!!!!!!
nisi vjerovatno skinuo igo za tvoj uredjaj , pogledaj u data koja je gore rezolucija ,jer ako je za 480x272 , onda sigurno nepase za taj uredjaj ,i u sys.txt isto namjesti za rezoluciju 320x240
ma ja uopste neznam koji igo da skinem,apk file nevidi navigacija,probao sam svasta
moze li se nekako napraviti da se app pokrece odmah prilikom paljenja uredjaja?
ferrari 7929 becker.
kada se upali, moram u settings pa pokrenuti rucno win ce, pa onda uci u karticu i tako pokrenuti navigaciju
Postovanje, prilikom update-a mapa na SD card, preko card reader-a, nekako sam uspeo da obrisem sve na njoj, a da prethodno nisam uradio back up file-ova, tako da mi je sada kartica potpuno prazna. Skinuo sam vasu light verziju Igo8.3 i prebacio na SD card, medjutim prilikom ukljucenja, uredjaj uopste ne pokrece gps navigaciju, vec samo stoji na pocetnom ekranu.
Uredjaj je Binatone X430, SD card je od 2 Gb.
Napominjem da kompjuter normalno vidi SD card.
Svaka pomoc je dobrodosla, unapred hvala,
Iskreno, ne znam. Prijatelj mi je dao uredjaj, da mu pokusam uraditi update mapa. Njegove stare sam iskopirao na racunar, stavio nove, u folder content/maps i kada sam vratio SD card u uredjaj, bio je potpuno prazan. Ostale file-ove i foldere nisam dirao...
Bookmarks