Mob koji ima položaj ekrana po mom ukusu (znači ako i mora imati bezele, onda neka ima dolje).
Iako, ovo je očigledna kopija MI Mix modela koji mi je i dalje prelijep dok ovaj odudara. Vjerojatno zbog koncepta da zadrže glavni zvučnik za razgovore.
Bok
Doogee Mix je digao puno prašine... zbog svoje cijene, ali i zbog svojih mogućnosti...
trenutno je cijena oko 180$ za 6GB RAM model.
osim toga tu je i 64GB ROM, Mediatek Helio P25 / Mali T880
sve u svemu vrlo dobar hardver
a osim toga kvaliteta izrade je vrhunska, od samo izgleda pa do same izrade
također fora izgleda s tankim rubovima
također više informacija poput slika i ostaloga možete vidjeti ovdje: http://www.majordroid.com/doogee-mix...ss-smartphone/
![]()
Mob koji ima položaj ekrana po mom ukusu (znači ako i mora imati bezele, onda neka ima dolje).
Iako, ovo je očigledna kopija MI Mix modela koji mi je i dalje prelijep dok ovaj odudara. Vjerojatno zbog koncepta da zadrže glavni zvučnik za razgovore.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
za tu cijenu i takav hardver teško je prigovarat.predrasude su nešto sasvim drugo...![]()
istina, za to što nudi je super mob
osim toga teško da je kopija jer sada ima još nekoliko drugih modela na isti način.
Dodge Mix je odličan telefon , ne izgleda prevelik jer je bez rubova na tri strane .
Inače ne volim telefone veće od 5 incha , ovaj me se posebno dojmio , nemam
nikakvih prigovora na kvalitetu izrade i sam izgled .
Kod nas se isto može kupiti , a kad se izračunaju carinski troškovi i PDV ne isplati
se nabavljati iz Kine . Imao sam ga prilike isprobati jedno poslijepodne , radi na
njemu iGO Navigacija , a radi i Navigon bez problema , koji prije nije htio radit na
Dual SIM uređajima .
Opcija kod nas se prodaje ova :
Smartphone Doogee Mix
Osnovne značajke ekran: 5,5" Samsung AMOLED 720 X 1280 bezel-less
procesor: Octa Core Helio P25 2,5 Ghz
radna memorija: 6 GB
pohrana: 64 GB + microSD do 128 GB
baterija: 3380 mAh
stražnja/prednja kamera: 16 megapiksela / 5 megapiksela
povezivost: nano SIM, Dual SIM
Cijena :2.199,00 kn u dućanu
Jamstvo: 12 mjeseci (servis osiguran)
Isporučivo: 1 dan
Cijena na rate :
12 x 183,25 kn | 24 x 98,04 kn
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Slažem se da mobitel ne izgleda loše i da se za tu cijenu ne može ništa prigovoriti ( čak mi se sviđa) … no taj mobitel se ne može ni na kojoj razini uspoređivati sa sa Mi MIX ali baš ni po čemu ,od kvalitete izrade do performansi , specifikacija i antutu rezultata kao ni po kvaliteti kamere tako da razlika u cijeni stoji i mora je biti .
Samo moje mišljenje.
@razjaren
Nisam baš uspoređivao ovaj Doogee Mix kao kopijom Mi Mix , nakon ovoga što si napisao pogledao sam karakteristike
i na više sam mjesta vidio da piše kako su slični , odnosno da je ovaj iz naslova kopija . Sad i ja vjerujem u to . ali sama
cijena nije kopija nego je trostruka razlika . U pravu si ne mogu se uspoređivati , ipak je ovaj drugi malo jača marka i
spada flagship više klase .
U zadnje vrijeme proizvođači se natječu veličinom ekrana i količinom RAM_a , tako da je 2.5 incha postalo pravilo , a telefon
koji ima manje od 4 GB upada u nižu klasu . Neznam čemu tolika količina rama na tako malom uređaju i na "primitivnom"
OS_u kao što je Android , došli su do 6 GB , a očekuje se i 8 GB s 256 GB interne memorije . Desktop i "gaming" prijenosna
računala imaju toliko rama , a odrađuju puno zahtjevnije radnje .
@walter66
potpisujem sve što si rekao o pretjerivanju s tim rami-ma
Ali što je tu je, izbor je na kupcu ... na nama . No neka, mi koji volimo tehniku imao bar o čemu raspravljati a i ukusi su nam različiti tako da će uvijek biti nešto dobro nešto loše na bilo kojem mobu ili proizvođaču
Bolje mrvicu manje rama ali ekran da bude FHD
CZ Electronics M7 Sa*pphire
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ne bih rekao da je Doogee MIX lošije kvalitete po pitanju kvalitete kućišta, ekrana, tipki i sl.. tu stvarno ne zaostaje puno ako zaostaje.
po pitanju hardvera isto ne zaostaje puno... a da ne pričam o antutu rezultatu koji je krajnje nebitan. imao ja mobitel koji ima 100K score, ili 50k
tak je svejedno. jer s i jednim i drugim mobitelom mogu raditi što god želim. jedina ajmo reći zamjerka je HD ekran, koji bi mogao biti full hd
ali jednom kad ga vidiš u stvarnosti možeš vidjeti da nema velike razlike.
Pojavila se još jedna verzija sličnog telefona , s normalnom količinom memorije i niskom cijenom !?
Sada , dali je kopija od uređaja iz naslova ili Mi Mix_a ... neznam !?
![]()
vidio sam Vkworld MIX plus, ima nešto slabiji hardver i nižu cijenu. mislim da ostatak uređaja isti.
Bookmarks