http://www107.zippyshare.com/v/eL0KDeiu/file.html
isprobano na Iphone 7 sa najnovijim IOS 10.3.3. iako radi i na starijima..
potreban je PC i kabel za iphone, instaliran itunes sa logiranim korisničkim računom. (to uglavnom svi iphone korisnici imaju ak imaju pc..)
treba skinuti programčič cydiaimpactor..
http://www.cydiaimpactor.com/
za windows
https://cydia.saurik.com/api/latest/2
spojiti mob sa kabelom na stražnji port na ploči ili defaultni na laptopu i kad komp prepozna mob može se početi.. ako ne prepozna, ima tab u programu zove se usb-install driver.
nakon toga treba skinuti navigon.ipa datoteku, ići na tab device-install package, odabrati navigon.ipa odobriti sve što program traži, upisati svoj apple id i password i čekati.. nakon nekog vremena bude se počelo instalirati i kad je gotovo, treba ići isto pod razvojne programere, tamo ćete naći svoj apple id, potvrditi da vjerujete tom programeru.
Zadnji uredio imart : 06-09-2017 u 13:28
Ja sam takodjer instalirao i sve je proslo kako treba.
Sve je isto kao i na Androidu, jedino je jos nisam probao u voznji.
"dalje opet nećete moći otvoriti navigon prije nego ga također odobrite, a možda i hoćete ne sjećam se više.. uglavnom, radi.."
Ne treba vise odobrenje. Jedno odobrenje je sasvim dovoljno.![]()
a ne sjećam se jer sam samo jednom instalirao al ok ne treba, sad znam hehe..
još napomena, nakon upgradea IOS-a treba ponovno instalirati, jer novi IOS onemogući tweakane apps..
Blacklisted. Reinstall sve.
Morao sam reinstalirati. Al opet radi.
To znači da "operacija" sa Navigonom nije uspjela prema ovom Tutorijalu što je napisao @imart , barem sam ja tako shvatio !
Dali će reinstalacija pomoći , to je pitanje ?
Do kad će trajati dok opet ne ode na "Blacklist" !
Blacklist (computing)
From Wikipedia
" In computing, a blacklist or block list is a basic access control mechanism that allows
through all elements (email addresses, users, passwords, URLs, IP addresses, domain
names, file hashes, etc.), except those explicitly mentioned. Those items on the list are
denied access. The opposite is a whitelist, which means only items on the list are let
through whatever gate is being used. A greylist contains items that are temporarily
blocked (or temporarily allowed) until an additional step is performed.
Blacklists can be applied at various points in a security architecture, such as a host,
web proxy, DNS servers, email server, firewall, directory servers or application
authentication gateways. The type of element blocked is influenced by the access
control location.[1] DNS servers may be well-suited to block domain names, for
example, but not URLs. A firewall is well-suited for blocking IP addresses, but less so
for blocking malicious files or passwords. "
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ne nego je razvojni programer pocetnik. Pise u nazivu stranice - beta.
Ima 100 drugih razvojnih programera koji imaju slicne aplikacije koje su stabilne ali nemaju navigon. Recimo tutuapp. Doduse placa se 10€ godisnje. Al je stabilno. Naravno da ne moze biti funkcionalno bez jailbrakea ali moze raditi.
Bude appvalley sve bolji. A kad dodje ios 11 bumo vidli.
Iphone te ak nist drugo tjera da budes posten a ne lopov heheee
Reinstalacija uspjeva evo.
![]()
A kad izađe verzija iOS 11 " bumo vidli " , kako se vraćaš nazad na Android , da ne kažem Samsung![]()
Bumo vidli
S8 ima nekoliko failova koji mi nisu sjeli. Vidjet cemo S9. Do tad iphone pa sta bude. Radi to ok. Recimo bateriju napunis na 100% i ostavis preko noci i ujutro je na 100%. To nisam vidio ni na jednom androidu. IOS je dobar os ali daleko od savrsenog. Ima bugova ko i android.
Sad vidim kad netko favorizira neku platformu zapravo je povrsan. Svaki android flagship radi ko iphone jer toliko i kosta. A os-i imaju svoje prednosti i mane. Tak da bih rekao za sada najbolji android vjerojatno google pixel i iphone 7 su jednako dobri strojevi. S8 itd takodjer.
Zadnji uredio imart : 25-07-2017 u 23:43
Svako ko sebi moze priustiti iPhone, moze jos dodatno izdvojiti 20 eura za navigaciju.
Upravo toliko kosta Sygic Premium + Traffic i radi perfektno. Pored toga sto radi veoma dobro, ista i izgleda jako lijepo i za 20 eura imate kompletnu navigaciju tj sa svim dodatcima.
Ja sam takodje probao X crack navigacija na Androidu i niko mi ne moze reci kako su odlicne i kako rade bez problema. Sve do jedne imaju mane i ni jedna ne radi kako treba.
Moje misljenje je da je bolje platiti 20 eura i biti miran nego se dovoditi u nezgodne situacije u toku voznje.
Koristim samo navigon i imam ga i u autu na android radiju i jos 2 androida moba i na tabletu i sad stavljam na ios ne radi ljute potrebe nego eksperimentiram. I previse mi je dati 70€ za navigon.
To ko ima para za iphone pada u vodu jer ip7 kosta ko samsung galaxy s8 pa onda tko ima za S8 moze kupiti i navigon za android jel tako.
I ne samo njega nego sve blackmarket aplikacije.
iPhone sam naveo iskljucivo radi teme tj navigacije za iPhone.
Nije bitno o kojem se telefonu radi, bitno je u kojem je cjenovnom rangu.
Meni je takodje najdrazi Navigon i njega sam (primarno) uvijek koristio. Ali ako cemo realno, cijena mu je nerealna. Za onu cijenu po kojoj se on prodaje moze se kupiti odlican Garmin koji je za mene No1 navigacija. Upravo iz tog razloga sam naveo Sygic koji se od Navigona najvise razlikuje (ako cemo realno) u izgledu. Cak sto vise, vise puta su se mape od Sygica pokazale bolje nego od Navigona. Cijena od 20 eura za Premium + Traffic verziju je sasvim realna i svima pristupacna.
Sto se tice cijena Samsunga i iPhone-a. Mislim da je ta usporedba veoma nerealna.
Neko moze voljeti ili mrziti iPhone ili Samsung, ali cista realnost je ta da Samsung-u nemilosrdno pada cijena dok se to za iPhone ne moze reci.
Android vs iOS - To je vise stvar ukusa i mislim da je o tome bez veze raspravljati.
Što se tiče u vezi ovog komentara za iPhone i Samsung , ko' ima ili nema novaca , nema nikakve veze .
Kod nas se uglavnom te dvije vrste "šminkerskih" mobitela prodaju 95% preko nekog "provajdera" uz
puno višu cijenu i na robovlasničku pretplatu od 2godine , što znači da većina ne može odvojiti 20 niti
70 Eura za Navigon (aplikaciju) , ili to ne želi .
S8 je kad je izašao na tržište u njuškalu bio 5000kn a sad je 4800 kn.. ne pada cijena prvu godinu, tek iduće godine polako.. a zašto iphone drži cijenu nemam pojma, bezveze, nikakav opravdani razlog ne postoji za to..
instalirao sam sygic trial, neloše.. manje opcija od navigona al ok, snalazim se.. a sad 150kn nije da mi treba pa neću kupiti jer imam alternativu.
walter66, slazem se sa tobom da kod nas mnogi kupuju stvari koje im apsolutno nisu potrebne i to samo iz razloga da budu in i da se imaju sa cim pohvaliti, a pri tom ne raziljaju o posljedicama placanja.Bitno je da se ima sta izbaciti na stol u kaficu.Upravo zbog toga je moj post bio opcenit i nije se odnosio na odredjeno trziste.
imart, ne znam kako je u HR, ali znam da je ovdje u NL S8-ca valjano skliznula sa cijenom i moze se kupiti dosta ispod cijene. To sam slao walter66-u da vidi...
Eh sad zasto iPhone drzi cijenu. Nije ni meni bas jasno, ali vjerovatno zbog visokih marzi i sto je nekako "najsminkerastiji" (sto bi rekao nas walter66) telefon.
Ovdje je S8/S8+ i kad je tek izasao bio dosta povoljniji pri kupovini na ugovor, a sad da ti ne pricam.
Sto se tice Sygic-a i Navigona-a, Sygic imam instaliran na iPhone a Navigon nisam uspjeo testirati jer je vec pri drugom palenju bio blokiran. Sve sam izbrisao i ostavio za neki drugi put.
Ako ti nije tesko, napisi nam koje su te opcije koje ima vise Navigon jer ovaj Sygic koji ja imam je bas kompletan. Sygic za Android je cak kompletniji od Navigona tj ima nekih opcija koje Navigon nema.
Ne znam, obrisao sam ga![]()
Kupite nas proizvod
Mireo maps
210kn sad akcija i svi sretni
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Di ima Mireo maps kupiti na kojoj adresi za koje uređaje i navigaciju
Pa na storeu
Genius Maps: GPS Navigation od izvođača Mireo
https://appsto.re/hr/58JaR.i
Ovdje pogledajte o čemu radi :
http://www.mireo.hr/hr/genius-maps-aplikacija/
Sumnjam da je to naša firma , ili samo ima zaposlene kod nas , Dont'Panic im je propao koliko vidim !
Ne razumijem zasto placati 209kn za nesto sto nije sigurno tj za nesto sto je nepoznato.
Sygic je provjerena navigacija koja sigurno dobro radi i kosta 119kn. Zar nije razumnije kupiti provjerenu stvar koja kosta skoro duplo manje?
https://itunes.apple.com/hr/app/sygi...585193266?mt=8
Sygic dolazi sa TomTom (TA) kartama , a znamo da nisu baš najbolje za ovo naše područje (Region) ,
jedino u SRB kažu da su bolje mape TT od HERE, ali nije baš provjereno . Kad se jednom kupi
Genius Maps samo jednu ili više karata imaš LMT , kad promijeniš uređaj iste te karte možeš instalirati
na novi telefon u ovom slučaju iPhone (iOS) .
Osnovna verzija Sygic košta 119 kuna , sa svim dodacima koje nude koštala bi više od Genius Maps ,
koja sada ima popust 50% . Sama aplikacija je besplatna , a karte se kupuju po želji (pojedinačno ) .
Mislim da se ovaj put necu sloziti sa tobom![]()
Pogledaj malo bolje cijene od Sygic-a i vdjet ces da je jeftinije.
Ja koristim Premium + Traffic cija je cijena 149,99 kn, dakle jos uvijek jeftinija od navigacije koja je jos uvijek daleko ispod Sygic-a, a pri tom ovaj paket od Sygic-a ima vise opcija.
Premium verzija takodje ima sve sto i ta njihova od 209kn... Sto se tice mapa. Sygic ima izuzetno dobre mape i ovo sto sam ja isprobao je perfektno.
Ne mogu jos reci kako dole radi, ali sve sto sam ukucao u pretragu, to i nadje (mislim na nase podrucje). Za par dana cu i to testirati i onda cu ti moci reci kako dole radi.
Da ne zaboravim. Sygic mogu prenijeti na svaki iduci telefon.
moj navigon i dalje radi ok..
Bookmarks