Vip je predstavio nove vipme tarife:
http://www.vipnet.hr/tarife-na-bonov...tent=pagebreak
Ukupno četiri tarife; zen, chill, snap iziv.
Očekivano, tomato tarife na bonove su, ipak, nešto povoljnije...
P.S. Prednost vipme tarifa je da neiskorištene jedinice možeš prenijeti u slijedeći mjesec
Nije ovo za mene ...
Nema naknade za uspostavu poziva...
Po terminologiji rekao bih da ciljaju na (vrlo) mlade korisnike.
U vipme tarifama je obračunska jedinica minuta, a u tomatu, bonbonu i tele2 je sekunda.
Tarife su im godinama bezveze. Ni sada ništa drugačije.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
ova za 95 kn ima sve, ali je i 95 kn (i više jer plaćamo 10% nameta)
za chill 3gb prometa je već premalo na smartphoneu.. možda na knap za starije al za mlađe je malo..
i skuplje od sadašnjeg loodilo sa 4gb i 1000 min za 60kn za 15 kn..
ak to odbiješ od uspostave poziva i dodaš jedan gigabajt prometa, ispada isto.. čak i lošije.. držim se ludila dok postoji..
imart, krivo pišeš da Loodilo tarifa ima 1000 min. Točno je: 500 min/SMS.
Alternativa Loodilu:
Tomato za 60 kn = 6.000 mb/min/SMS + naknada za uspostavu poziva
Tomato za 80 kn = 6.000 mb/min/SMS
Bonbon za 70 kn = 6 gb + 80 min
Tele2 za 69 kn = 5 gb + 200 min/SMS.
Tele2 za 79 kn = 5 gb + 1000 min/SMS.
Tele2 i Bonbon nemaju naknade za uspostavu poziva i obračunska jedinica im je 1 sec (u tomato također).
U bonbonu se ne plaća 10% vrijednosti bona ako se kune prebacuju s drugog bonbon broja koji se može kupiti na kiosku.
U vipnetu je minuta obračunska jedinica.
Zadnji uredio ispravljach : 23-07-2017 u 16:15
[QUOTE=
U bonbonu se ne plaća 10% vrijednosti bona ako se kune prebacuju s drugog bonbon broja koji se može kupiti na kiosku.
[/QUOTE]
Zar bi trebalo? Već si jednom platio tih 10% ...
Nije ovo za mene ...
Do daljnjega ostajem na Zakon! tarifi. Mislim da je uloženo-dobiveno u nekakvom pristojnom odnosu. Iako, najavili su poskupljenje na 60 kuna mjesečno za Zakon!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Korisnici su dobili SMS.
to je forsanje da pređeš na nove tarife, klasika..
podigli cijenu za 10kn i dali kao 1,5 gb prometa
Evo pune info:
S datumom 25.08.2017. mijenja se cijena mjesečne naknade Vipme Zakon! Tarife na 60kn i mijenja se uključeni podatkovni promet na 3000MB.
A bio je 2000? Posteno
Ne, bio je 1.5GB mjesečno. Plus sam imao isto iz neke promocije (više se ni ne sjećam koje).
U Mobisu!
kad kupiš 100kn bon preko interneta dobiješ još 1gb
Ne više. Tu promociju su ukinuli kada su prije nekoliko dana uveli nove tarife.
Pišem iz prve ruke: nadoplatio vipme broj i kako nisam dobio nagradne mb nazvao SZK te rekli da se ukinuli promociju.
Inače, promocija je trajala vrlo kratko, od 1. lipnja 2017.
Ukinuta je promocija kod bonova kupljenih u kioscima i trgovinama.
Za bonove kupljene preko web shopa još uvijek daju MB x 10 u odnosu na vrijednost bona.
Poslano sa mog Redmi 3 koristeći Tapatalk
Mislim da se radilo o "novoj" Zakon! tarifi. Nešto, trebalo ju je reaktivirati tko nije ili tko je koristio "staru" Zakon!. Mislim da su otud free GB.
Inače, VIP se kao i ostali kao natječe tko će više GB dati. Na Tomatu (Brutalna) imam 5 plus 1.5GB. Sve neke promocije
Tele2 je, mislim imao u početku SmartPromo 3GB, sada 4 dobijem uredno... Malo off, isprika moderatoru.
U Mobisu!
Bookmarks