iGO Navigation 9.18.27.702387
iGO_World
- Ime foldera mora biti : iGO_World
- pokrenuti APK datoteku koja Vam odgovara iz "Install" foldera .
- osobno sam probao APK verziju : iGO_Navigation_9.18.27.702387_no.make.sys.apk
- Testirano na Android telefonu bez SD kartice
- Tablet PC-u
Instalirane karte (Maps) :
- Karte koje nedostaju vašim potrebama imate ovdje na Forumu :
Link za mape (karte) Torrent
- Za kamionsku ili BUS navigaciju treba dodati FTR opciju
- Instaliran komplet više Evropskih jezika i govornog navođenja
Zadnji uredio walter66 : 13-06-2017 u 10:45
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
a kako da skinem mape koje hocu,ima neka opcija 7 dana probno??
ma kake probne skini normalne ovo je crackirana navigacija i radi savršeno.
Imaš instalirano nekoliko karata , pogledaj na postu #1
Na isti način dodaš karte (Maps) i POI , Building po želji , kako sam ja instalirao !
Ovdje na Forumu su linkovi za Karte : Mape (karte) Torrent
meni javlja grešku: Content error - global_cfg not found
probao sam sva 3 apk ali uvijek završi isto. mobitel je redmi note 2. ostale iGO navigacije rade bez problema.
nije ti u sys dobro napravljena putanja i nazivi
@ZlajaM
Instaliraj iGO s jednom kartom na internu memoriju , zatim se pridržavaj ovih
uputa i mora proradit .
- Upute su uvdje : http://cafe.mobil.hr/threads/81659-P...=1#post1098971
- Pokreni APK s onim iGO_Navigation_9.18.27.702387_SD.apk .
- Provjeri u sys.txt jesi li sve dobro napravio
- Imaš li na SD kartici pravilno adresiranu putanju do addons
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/external_SD/addons"
- Sama aplikacija malo zauzima prostora na internoj memoriji , a
prebacivanjem karata dobivaš dovoljno mjesta .
- Kad sve proradi i kad karte zastare , moraš izvaditi SD karticu
i u čitaču SD_a na računalu , neovisno od telefona zamjeniš karte .
Po potrebi dodaš license . Neznam iz kojeg razloga ne dozvoljava
mijenjanje ili brisanje karata dok je SD kartica u uređaju .
- Ja sam na Samsung Tab 3 instalirao iGO Next Gen na internu memoriju .
Jer nisam imao SD karticu . Nakon nekog vremena sam ugradio SD od
32 GB i iGO je sam prebacio kompletan Folder Contet na tu karticu , ja
nisam ni znao dok nisu izašle ove nove karte 2017.10 . Čak je i mene
iznenadilo , i ako većina misli da sam neki stručnjak za navigacije .
- U novije vrijeme ne mogu pratit niti uređaje , a s time ni aplikacije jer
to sve pre brzo ide i svakodnevno se mijenjaju verzije IGO i Android
aplikacije , a moja "navigacijska volja" je svakim danom sve slabija , kao
i ona jadna penzija koju primam . Što znači da ću polako ispasti iz ove
sve naprednije tehnologije i krpati se s starim uređajima , na kojima mi
za sada sve radi .
Zadnji uredio walter66 : 13-06-2017 u 22:49
walter66 molim te kazi mi kako da podesim da mi na tabletu navigacija radi i kad okrenem tab horizontalno..vertikalno radi normalno a kad okrenem ostaje u istom polozaju bez obzira sto se tac okrenuo
Ne znam u čemu je problem , meni radi i vertikalno i horizontalno na TAB 3 i HTC Flyer i u autu na ugrađenom "Kinezu" .
Pronađi folder "save" , zatim ga izbriši , tako si napravio software reset . Drži Tablet horizontalno i pokreni iGO .
Pogledaj dali Ti je uključeno "Automatsko izmjenjivanje zaslona" (ekrana)
ili
odi u Postavke Tablet PC_a pa u Prikaz (negdje piše) : "Kad se uređaj rotira" (klikni na to i stavi) "Rotiraj sadržaj zaslona" .
... Gore na prvom postu su dvije slike iz uređaja u autu , iGO ga shvaća (vidi) kao Tablet PC
Ova igonextgen radi odlično i kod mene je sve na SD kartici instalacija i mape i sve ostalo.
Kopiraj cijeli folder content u mapu addons . Meni je uređaj sam prebacio na SD karticu i napravio foldere na Samsung TAB 3 .
Moraš malo eksperimentirati ovisi od uređaja , ja osobno ne koristim SD kartice za navigacije , a telefone kupujem s više interne
memorije , a ne koristim ih za glavnu navigaciju . Gore sam napisao da ne znam iz kojeg razloga Samsung nije dao brisanje
starijih karata i njihovu zamjenu . Tek kad sam ugasio uređaj i preko SD čitača zamijenio karte , vratio SD u uređaj i nanovo
pokrenuo uređaj , sve je proradilo kako treba . Isto tako zavisi s kojim si APK napravio instalaciju . Naglasio sam da nisam neki
stručnjak za Android i ako se razumijem u navigacije , a po meni ovo već spada u znanje i iskustvo s ovim OS_om i poznavanjem
više vrsta uređaja . Mijenjati uređaje i pratiti tehnologiju nisam u mogućnosti . Uglavnom me interesiraju klasične navigacije , a
ove mobitelske ne smatram za ozbiljnu navigaciju , nego samo pripomoć . Ne mogu se zamisliti da profesionalno vozim i da okačim
na staklo mobitel poput S7 , S8 ili neki Xiaomi , HTC ili Sony .
Ovdje na Forumu imaš korisnika @mirkeclj koji se razumije u mobitelske navigacije bolje nego ja , pa njega pitaj za detalje .
valtere znas li mozda kako da ovu igo navigaciju prebacim na player u autu,naime ima aftermarket rns 510 pa bih htio sebi da inst ovaj igo pa reko znas li mozda kako treba
aftermarket ili ti ga kopija isti vrag hehe,ugl nije original,ma dosla mi je igo prime vec instalacija na njemu ali nema bas nekih ulica ne znam koja je verzija pa sam htio malo da poboljsam no ako je komplikovano necu dirati neka stoji evo ti link pa vidi https://www.olx.ba/artikal/25870658/...-aux-usb-wifi/ ta je identicna kod mene i radi extra,ja prezadovoljan,u svakom slucaju hvala ti
Za 500 km se isplati , to što nije original još bolje ide gore bilo koji iGO ili neka druga navigacija .
Stavi novije karte i neka budu HERE .
Imaš ovdje karte:
http://cafe.mobil.hr/threads/81652-i...=1#post1098833
Ovo je tema za Android (iGO Navigation 9.18.27.702387)
i čini mi se da Tvoj uređaj ne podržava ovaj program sa prvog posta .
Želiš li mijenjati aplikaciju onda ide iGO za klasičnu WinCE navigaciju .
(karte su iste)
druze vjeruj da vrijeti tih para cak je jos jeftinije bilo al otom potom,plus radi sve super,video u voznji moze normala itd itd da ne pisem bezveze jer nije tema za ovo,ugl stavio sam neke poi tj speed cam i na ovoj kartici su dosle karte tom tom pa cu samo izbrisati tom tom a ubaciti ove gore sto si ti stavio
kakav je u odnosu na starog primu?
Ja i dalje koristim stari iGO Primo za Android (2012) , meni se ovaj NextGen nimalo ne dopada , nije baš pregledan ,
kompliciran je kao i Sygic . Nešto su htjeli napraviti novije, ali baš nisu uspjeli u tome , ovo je moje osobno mišljenje .
Drži se za "starog Primu" on je najbolji ! Ne mijenjaj nešto što dobro radi , ako je novo ne znači da mora biti bolje .
Da li se u Nextgenu mogu menjati karte, odnosno proizvodjaci karata, kao što je to moglo u iGO 2.4 i kako, gde treba da stoje karte...?
Naime, u u iGO 2.4 sam menjao karte tako što sam u folderu "Save/Profile 01, 02..." a u "system.ini" menja putanje prema proizvodjačima karata (za HERE sam stavljao putanju: "map_HQ", "poi_HQ", za TomTom: "map_TT" itd) i izborom profajla sam menjao i karte. Znači nisam koristio nikakav mapčendzer.
Inače, da kažem da sam imao odbojnost prema novom NextGen programu, u odnosu na iGO 2.4, međutim on mnogo bolje radi, ne koči, odziv pri izboru neke tipke je trenutan, mnogo mnogo manje se greje telefon (LG G3) i još samo da ga nateram da mogu menjati karte.
Možeš mjenjati mape kako hoćeš a možeš u istu mapu ubaciti karte Here i TomTom i u UX moraš imati map_changer_here_tomtom.zip i kad pokreneš navigaciju odabereš koje hoćeš mape i to je ti vrlo jednostavno
Zdravo ljudi!
Evo ovako imam jednu aplikaciju od iGO_myWay vec instaliranu na telefonu starija je verzija sredjena za sd_card za KitKat v 9.6.29.427562 ( KitKat )
Sve je na sd card kao i aplikacija sys fajl.
Link za pregled sys.txt na staroj aplikaciji
LINK
To radi vec duze vremena bez problema..
Posto je ovo jedna od novijih aplikacije koja je postavljena na forumu hteo sam pokusati da na svoj Samsung galaxy s4 isprobam i nju i to apps koja je za sd card sredjena.
Sve ide ok ali mi na prvom ukljucenju izbacuje da u licence folder fale fajlovi odnosno licence.
Posle toga se poveze preko wifi na server i povuce neke od potrebnih fajlova.
Pokrece se konfiguracija i sve se ok zavrsi.
Trazim lokaciju za navigaciju cak i memorisem lokaciju kuci i stavim je u favorite.
Ugasim aplikaciju i ponovo upalim opet iz pocetka konfigurisanje i sve tako..
Znaci da mi ne memorise postavke..
Zna li neko u cemu je stos?
Veliko hvala unapred vidim da vas ima dosta znalaca oko samih navigacija kao i androida..
Veliki pozdrav.
Bic@
Zadnji uredio Bic@ : 11-07-2017 u 18:16
Koji android u pitanju?da li ide sa sd.probaj upisi ovo u sys.txt u podesi sta hoces pa probaj.
[folders]
data="/sdcard/iGO
I tako malo pomalo
Bookmarks