Prijenos proja ti traje tri radna dana, pogledaj/prati status broja na eprenosivost
što se tiče novog SIMa to je tako, svak provajder ima svoj sim, ako ga nisi dobio odmah u centru, morat ćeš po njega.
Znači, u VIP centru Dubrovnik sam na Veliki petak potpisao Zahtjev za prijenosom broja u VIPnet.
Trebalo je biti uz sva otezanja zbog uskrsnih blagdana, do četvrtka gotovo. U četvrtak, ništa. Mobitel je uredno na HT mreži. Pođem do VIP centra, tamo kažu, uredno stoji zahtjev, vidi se da je HT pristao na "otpis" broja. Jedino VIP zavlači. Zvao SZK, kažu da se ispričavaju, da je bio Uskrs (teški vjernici svi) i da se to malo oduljilo... čim dobijem SMS prebacivanja da odem u VIP centar da mogu uzeti SIM karticu s mojim starim brojem.
Tko koga tu je..? Nikada do sada nisam u centre morao ići da bih dobio novu SIM karticu.
Uglavnom, evo 12 dana od potpisivanja Zahtjeva, mobitel mi još pokazuje HT mrežu, tj. još ga nisu prebacili na VIP, niti sam dobio ikakvu SMS poruku.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Prijenos proja ti traje tri radna dana, pogledaj/prati status broja na eprenosivost
što se tiče novog SIMa to je tako, svak provajder ima svoj sim, ako ga nisi dobio odmah u centru, morat ćeš po njega.
HC4L
Broj nije u postupku prijenosa.
Što sad?
U Mobisu!
Znači da su te ili napamet lagali ili su izgubili zahtjev ili nešto slično. Ako imaš kopiju zahtjeva idi se žalit i piši zahtjev za penale zbog kašnjenja. Ako nemaš dokaz da si podnio zahtjev razmisli o ostanku na ht ili bilo što drugo ili ponovo podnesi zahtjev
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Karticu odmah uzmi, frend je prelazio iz Vipa u Bonbon i odmah su mu dali karticu i rekli da je stavi u telefon kada izgubi signal na Vipu.
Poslao sam Pritužbu VIPu. Prenesli su mi broj tek 5. svibnja. Trebalo je 20. travnja. Dobio sam mail u kojem me obaviješćuju da su dokumenti i Žalba proslijeđeni na ispitivanje.
Čemu se mogu nadati jer su tražili i broj mog tekućeg računa? Ako je po HAKOM-u, 10 kuna po satu, to je velika cifra, 3600kn.
U Mobisu!
Bookmarks