šteta kaj se nemre ovako aktivirati bez kupnje sim kartice, mislim na tele2 tarifu.
Nakon preplatničke tarife s neograničenim internetom, razgovorima i SMS-ovima za 169 kn/mj, tele2 je ponudio odličnu tarifu za bonaše koja za 45 kn/mj donosi 10 gb internet prometa i 200 minuta prema svim mrežama u Hrvatskoj.
Velika je mana što se tarifa može uključiti samo na novim brojevima koji se prodaju za 55 kn i sadrže 55 kn na računu. Nakon aktivacije broja tarifa se automatski aktivira i naplati naknade od 45 kn pa korisniku ostane 10 kn za uspostave poziva (0,39 kn) i SMS (0,39 kn).
4G brzina: od 75 Mbps i 25 Mbps
Obračunske jedinice: 100 kB i 1 min
Prodajna mjesta: u Tele2 dućanima, u poslovnicama Hrvatske pošte, na kioscima, u trgovinama mješovite robe i benzinskim postajama širom Hrvatske.
Do sada je tarifa Cheapest Surf & Call koštala 50 kn/mj i sadržavala je 3 GB te 500 min prema svim hrvatskim mrežama
Alternativa:
Onome kome treba puno interneta alternativa ovoj tarifi je bonbon jako veliki internet (6 gb) koji košta 27,5 kn ako se aktivira na novom broju. Za 55 kn dobije se 12 gb (2 nova bonbon broja).
U bonbonu je obračunska jedinica 10 kB.
Zaključak:
U tele2 je cijena 4,5 kn/GB i dobije se besplatno 200 min. Obračunska jedinica 100 kB.
Pri kupnji bona plaća se dodatnih 10% vrijednosti bona.
U bonbonu je cijena 4,58 kn/GB i plaćaju se dodatno min razgovora. Obračunska jedinica 10 kB.
Pri prijenosu kuna s novog broja korisnici izbjegavaju namet od 10% vrijednosti bona.
I kod bonbona i tele2 to vrijedi samo za nove brojeve, postojeći brojevi ne mogu dobiti tu cijenu (bonbon) ili ne mogu aktivirati tu tarifu (tele2)
Zadnji uredio ispravljach : 29-04-2017 u 11:50
šteta kaj se nemre ovako aktivirati bez kupnje sim kartice, mislim na tele2 tarifu.
Meni su ove tarife, tipa Čisto tristo i ova jako loše. Jest da je GB ko u priči, ali što je s razgovorima? Ispada da mjesečno (ako ne uzimaš dodatne pakete) možeš pričati 3 sata i 20 minuta.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
meni je sasvim dovoljno, ja ne telefoniram previše. ali opet kako ko.
Pa, kao sekundarni ili čak kao treći broj, OK. Ne visim ni ja od jutra do sutra na mobu, ali paziti na tih 200min... Imam Čisto tristo pa dobro znam na što i kako paziti.
U Mobisu!
@Ispravljach
Mozes li dati link gdje se nudi paket od 6Gb za 27,5 kn
Ti si brzi od web stranice Tele2 :-)
https://www.tele2.hr/privatni-korisn...l/p190/#ponuda
---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:08 ----------
Sad sam skuzio da ovaj Cheapest S&C je za turiste. I ipak ima stranica:
https://www.tele2.hr/privatni-korisn...atia/#docid222
Ne vidim da ima ogranicenje da se moze koristiti samo u ljetnim mjesecima sto su neki operateri imali na svojim tarifama za turiste.
https://m.bonbon.hr/ponuda/na-bonove/registracija-broja
Nisam. Ja sam kopirao s njihove objave
Tele2 to nije ograničavao ni ranije
Uzeo sam jedan taj cheapest S$C broj pa cu bas vidjeti kako to ide. Odmah su mi u poslovnici aktivirali tarifu i stvarno je 10Gb na njoj samo mi je sumnjivo sto kad utipkam *150*8# pise "Data Promo Bucket". Da ne bi slucajno taj Promo se pretvorio sljedeci mjesec u obicni data bucket od 3Gb?!?
Nemoj se brinuti. Ja imam karticu Promosmart s 3GB i 1000min mjesečno za 35kn. Iako je bila promocija, bilo je "tko je jamio-jamio", odn. promo ostaje zauvijek.
Naravno da Tele2 zadržava pravo izmjene, ali u gotovo svim do sada promocijama nisam pročitao da su nekome isključili bilo kakvu tarifu koja počinje s Promo.
U Mobisu!
Da ne otvram novu temu interesantno je prelistati Osnovni cjenik Tele2 usluga (https://www.tele2.hr/podrska-korisni...i-cjenik/cc40/), recimo tamo sam nasao da se za 10kn moze aktivirati 1Gb na 5 dana sto bas i nije izlistano na njihovim stranicama osim ako izricito search-as za tim pojmom ;-)
Nakon mjesec dana upotrebe da prijavim da se Cheapest Surf & Call tarifa nije reaktivirala, to znaci da 10Gb+200min. vrijede samo mjesec dana i onda se ili mora kupiti novi broj ili prijeci na neku od postojecih tarifa :-(
Pa to je poznato, tako piše u uvjetima. Imaš tu prvu automatsku aktivaciju kad kupiš karticu i još jednu ručnu za 45 kn, i nakon toga gotovo.
Ne pise eksplicitno ili makar ja to nisam tako shvatio pogotovo sto u "Pitanjima i odgovorima" spominju paket od 3Gb (nije bas sve updateano) i poslije savjetuju uplatau bonova koji produzuje racun i do 250 dana, a sto ce ti taj broj kad vise ne vrijedi ta tarifa?!?!
U svakom slucaju da drugi znaju da je to bas za jednokratnu upotrebu. :-(
Meni je više sranje što moraš kupiti novi broj da bi to aktivirao, to mi je skroz bezveze
Bookmarks