I kakvo je stanje s Osmicom, jednom i drugom trenutno?
Vidjeh da svi centri, HT, Vip i Tele2 imaju prototipove za iskušati ih, ali isto ne vidim da su stigli u prodaju.
Tele2 je čak uz svoju Osmicu Plus stavio cijenu, 1999kn na pretplatu i 6999kn na bonove. Danas sam bio u žurbi pa nisam stigao otići do pulta i pitati mogu li kupiti jedan na bonove...
Što reći, sviđa mi se. I to veća verzija. Samsung je to odradio dosta dobro. Ne vjerujem da će biti većih problema nakon dan-dva privikavanja.
Sviđa mi se funkcija ulaza u aplikacije samo potezanjem prsta prema gore (iako bih i dalje koristio svoju Nova launcher app). Napretka u odnosu na S7 i ima i nema. Ima u smislu-novo, čitav ekran je sada u ruci s jako malim bezelima. Čak nije neki problem taj famozni, nezgodno postavljen čitač otiska prsta. Nema više mehaničke Home tipke, što je za mene plus. Nema više onog povelikog Samsung loga koji je djelovao kao šaka u oko.
S druge strane UI je gotovo posve identičan S7 (edge). Vidi se da im je ponestalo ideja i da su sa serijom 7 već napravili jako dobar posao.

Odgovori uz citat

Bookmarks