Dopada se i meni bez obzira što je malo prevelik ,
ali cijena me je odbila i ona što kaže kolega od
3200 je prevelika , za te novce kupiš Flagship
original kineski za sebe i suprugu , sebi crnoga
njoj bijeloga (roza navlaka) ...
Obožavat će Tebe puno više nego Samsunga .
Poslano sa mog YD201 koristeći Tapatalk
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Nikad memorije dosta. Snimis film, 300-500 slika.. Jos koji rom i backup..
Uglavnom memorija se penje. Nekad je 8 gb bilo ok. Sad je 16 minimum, 32 optimalno a 64 i vise pozeljno.
Imam 32 gige na mobu, i 64 gige microSD.
Malo 4K videa, RAW slika, puno Netflixa, mapa za navigaciju, mjuza, aplikacije, prijenos podataka, podcastova i opa, mislim da mi je oko 60 giga zauzeto.
Video smanjiti na 1080p rezoluciju. Nije ništa lošiji, a manje mjesta zauzima. S7 me ugodno iznenadio jasnoćom videa i zvuka tako da bi S8 trebao još bolje.
Inače, ne volim Sammy stvari, isto kao Ajfon, ali imaju "žicu" za napraviti dobar mobitel, majku im! Moram priznati.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Snimam i ja u FullHD-u ali 4K je dobar za izvaditi statične slike![]()
Da, 1080p je dosta slab u tom pitanju. Iskusio.
U Mobisu!
Da li su flagshipovi kupljeni u T-mobileu jos uvijek zakljucani na mrezu? Dugo nisam tako kupio mob, a bitno mi je da je otkljucan da mogu ubaciti lokalnu karticu kada otputujem negdje van.
Ili se i dalje mora slati zahtjev za otkljucavanje koji se ceka 2 tjedna? Koliko su pouzdane stranice kao sim-unlock.net - tamo se kod dobije u roku sat vremena ako je tocno sto pise tamo?
Sto se tice samog moba, izgled mu je daleko najveci plus, ima taj neki wow efekt. Bixby tipka se moze remapirati sa third party app, sto je jako dobro.
32 gige mi je onak, mjera kad kupujem mob. Sve slike i videi su na google photosu (raw, 4k, nebitno) pa mi nis nema potrebe stajati na disku, deezer za mjuzu (+ cache naravno), ono malo flac-ova na mobu, appovi, 10 giga mobilnog neta i opa - redovito vise od 10 giga je free.
Sad kako imam opciju za sd karticu (koju jos ne planiram kupiti), mogu vise slika pustati na mobu, vise flac-ova, manje mobilnog neta... Al neda mi se (ne sjecam se kad sam zadnji put mob spojii na komp haha).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Da, to je nekaj novo.. Nisam vidjao prije.. Vajda sam gledao samo vip i t com.. :-)
Uglavnom treba to nazvati i pitati. Otkljucavanje prek neta je nekih 15$ tak nesto..
Dobro, ovo zalazi u drugu temu.
Danas se operaterima ne isplati više zaključavati mobitele jer je izišao 101 zakon kojim stranka, ovako ili onako, može otključati mob. Ne znam čak jel zakon zabranio zaključavanje na jednu mrežu. Jer, svi flagovi u zadnjih 2 godine su mi bili SIM free.
Jedino što ne postoji zakon o brandiranju uređaja, pa HT može ubaciti one simpatične roze programčiće![]()
U Mobisu!
To reflasham odmah odinom drugu verziju..
Nemam Tele2 i mislim da ga nikad neću ni imati , ali imam telefon kupljen kod njih koji prima sve kartice bez obzira na Operatera .
Kod njih je pravilo da nikad ne zaključavaju telefon na svoju mrežu , ako je skuplji od 3000 Kuna , dali je to pravilo samo kod njih
ili tako rade i ostali ne znam . Po tome bi svi bolji telefoni i Flagshipovi bili otključani bez obzira gdje su kupljeni . U Evropskim
zemljama otključaju telefon bez obzira na razlog , u ostalom nije telefon njihov nego tvoj i ti si ga platio ili ga otplaćuješ .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Tele2 je jedini operater kojem je bitno zaključavanje ovih mobitela do 1000kn iako mislim da su im u zadnje godinu-dvije baš svi otključani.
U Mobisu!
domaća recenzija....
http://mob.hr/samsung-galaxy-s8-recenzija/
Bila je informacija negdje da je pozicija fingerprint senzora takva jer Synaptics (proizvođač senzora, sigurno imate njihov trackpad na laptopu) nije uspio osposobiti tehnologiju čitača kroz staklo (odmah ispod ekrana) pa su se poslužili ovom solucijom kao nužnom.
Nekoga u Samsungu je jako svrbio OCD dok je crtao poledjinu S8ice![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
evo i prvih problema....
http://m.gsmarena.com/some_samsung_g...news-24565.php
Treba vidjeti je li zbilja greska u ekranu ili samo u postavkama zasicenja. Ako je ovo prvo, bit ce to opet blamaza na razini one s Noteom.
ma ne vjerujem da ekran ne štima, samsung uvijek ima vrhunske ekrane..
http://www.bljesak.info/rubrika/sci-...v/195107/ispis
toliko o tome da je rijec o problemu
Ovo sa crvenim ekranom je jako čudno. Na mom se taj red tint vidi cim se ekran gleda iskosa, jačina crvene boje se može smanjiti u postavkama, ali i na nanižoj postavci se opet vidi blago crvenilo. A kada se ekran gleda ravno, sa bijelom pozadinom rubovi gdje ekran ide u edge ima isto neku crvenkastu boju. Kao da se svjeto od ekrana čudno lomi od zakrivljenja stakla.
Nije drama, ali nije normalno da se na uređaju od 1k eura takve stvari događaju. Samsung je najavio da do kraja mjeseca izlazi update koji bi to trebao riješiti. Iako nisam 100% da je ovo povezano samo sa softwareom.
Bookmarks