Zbavio sam garmin nuvi 53 LMT i nisam mogo koristiti karte na njemu koju god ubacim kartu javljalo mi je otključavanje karata nije moguće i obratio sam se Vladanu Nikoliću i on mi je kao sto je na predhodnoj navigaciji drive 40 rijesio problem isto tako je rijesio mi i na Nuvi 53 patchovo je i sada karte rade. Vladane Hvala još jednom! Najbolji si!
Ako može neki savjet nabavio sam isti taj 53 LMT ali mi ga Windowsi ne ćele prepoznati da si updejtam karte i sve u device menageru stoji kao nepoznati uređaj????
sta se desi kada povezes uredjaj na racunar?da li si ukljucio skrivene falove u windows-u i na nuviju?
I tako malo pomalo
Možeš li se malo suzdržati od pohvaljivanja i hvaljenja Vlada Nikolica otvaranjem novih Tema na Forumu ,
želiš li ga pohvaliti ili se njemu zahvaliti imaš dolje u lijevom kutu ono podebljano 'Hvala' kažu : pa klikni
na to mjesto i i Vladan će biti javno pohvaljen .
To što vi između sebe komunicirate preko Skype ili TeamViewer mi na Forumu nemamo nikakve
koristi . Takve ću Teme i postove u buduće brisati kao SPAM .
Već sam Ti nešto slično na pisao ovdje :
http://cafe.mobil.hr/threads/81441-G...=1#post1097212
A ti si se sa Tema uređaja Garmin preselio zahvaljivati na Garmin karte , što se mene tiče možete si djeliti i
medalje na društvenim mrežama (Skype , TeamViewer , FB ) ?!!!
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks