pozdrav
koja verzija IGO navigacije radi na samsung galaxy A5 model 2015 godina
hvala
Postoji neki link za skinuti ovu zadnju verziju?
meni je poslao walter66 link za tu verziju i probao sam može se instalirati i otvara se, pa se možeš njemu obratiti
instalirao sam taj IGO world (9.18.27.682862) radi, malo mi je drugačiji od onog koji sam koristio na S3 (9.6.29.390522) ali radi
hvala
koja starija verzija bi odgovarala za samsung A5 ona vezija koju sam imao na S3 neradi na ovom mobitelu
Nije mi poznat taj mobitel , imam u obitelji Samsung S3 i na njega ide što god instaliram od navigacija .
Problem je u samom Samsungu i Android OS_u , Google je nakon verzije 4.2.2 odlučio SD karticu na
mobitelima koristiti samo za multimediju , a programe treba postaviti na internu memoriju .
Samsung je dodao KNOX, sigurnosnu platformu mobilnih uređaja od 2013 . To ne dozvoljava normalnu
instalaciju programa koji nisu iz pouzdanih izvora (Google Play) . Postoji i za to sistem instalacije ali ,
treba se malo pomučiti , pogotovo ako program postavljaš na SD karticu .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
našao sam od Vladan Nikolic iGO Primo Halloween Pack 1920_1200 - FULL HD ( IGO primo 9.6.29.625822) i instalirao na samsung galaxy A5, samo treba ubaciti mape , jezik i ostale dodatke, poi... ali ta verzija IGO-navigacije radi na mom mobitelu,
tako da se zna
pozdrav
imam još jedno pitanje ubacio sam taj IGO i ubacio hr jezik a izbrisao eng., ali svaki put kad upalim navigaciju moram namještati postavke , jezik i ostalo jel se može to kako rješiti.
Zadnji uredio walter66 : 25-01-2017 u 15:11 Razlog: - Spojeni postovi
Može , ako instaliraš navigaciju na internu memoriju (int.SD) .
Pa rekao si da verzija iGO od Vladana radi na Tvom mobitelu ,
"tako da se zna" !
radi navigacija, ja sam instalirao na SD katicu pa zbog toga je problem , ako se instalira na internu memoriju onda je ok
.
.
1. kopirajte mapu "addons" na vanjsku karticu
2. u sys.txt datoteci pod razdjelkom [folders] maknite točka-zarez kod dva redka
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/external_SD/addons"
3./MicroSD/ zamijenite s imenom kako vanjsku kartici vidi vaš telefon - to najlakše vidite s programom X-Plore (imate ga na Gogle Play)
- To bi u mojem primjeru trebalo izgledati ovako : (zavisi od uređaja)
android_secondary_root_path="/storage/0F73-A539/addons"
nisam uspio nemam mapu adons, jesi na ovo mislio da promjenim
[folders]
linked_root_list="/storage/extSDCard/iGO /storage/sdcard2/iGO /sdcard2/iGO /sdcard/external_sd/iGO /ext_card/iGO /mnt/_ExternalSD/iGO /mnt/emmc/iGO /mnt/extern_sd/iGO /mnt/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/ext_sd/iGO /mnt/extsd/iGO /mnt/extSdCard/iGO /mnt/sdcard/_ExternalSD/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/ExtStorages/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /mnt/sdcard2/iGO /storage/sdcard1/iGO /storage/sdcard0/iGO /storage/iGO /sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard-ext/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/iGO /sdcard/iGO /storage/sdcard1/iGO /mnt/sdcard1/iGO /mnt/ext/SdCard/iGO /storage/ext/SdCard/iGO /storage/emulated/0/iGO"
;has_secondary_root=1
;android_secondary_root_path="/mnt/sdcard/addons"
Bookmarks