Proveren, svi servisi rade. Jako brza verzija. Raspakujete prekopirajte folder "iGO" na memoriju telefona, dodajte mape po želji. Instalirajte i koristite.
Code:https://cloud.mail.ru/public/AzDa/UNSdDuVejiGO Gift 9.18.27.681657
Password : vladan091
- I tako malo pomalo ubrzajmo proces dobivanja lozinke
Zadnji uredio walter66 : 21-05-2017 u 16:24 Razlog: - I tako pomalo ubrzajmo proces dobivanja lozinke
I tako malo pomalo
Trazi mi rar pasword,koji je?
Nemoguce
I tako malo pomalo
Čudno , meni nije tražilo Password![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Kako sad "SAMO ZA CLANOVE FORUMA" kad ja kao clan foruma ne mogu doci do "passworda". Ako si odlucio da stavljas pass, onda bi taj pass trebao bit dostupan registriranim clanovima foruma, a za ostale blokiran. Ovako kako je sada je bezveze i bolje je da admin takve poste brise.
nema te opcije da se moras reg da bi skinuo link sada se moze skidati i bez prijave,sto nam ne ide u prilog aktivni korisnika sve manje i sve manje tema i rasprava
Zadnji uredio VLADAN NIKOLIC : 09-01-2017 u 13:55
I tako malo pomalo
Meni isto trazi pass..
Ako se ne ubaci pass raspakira ali ne sve..
Zadnji uredio batal : 09-01-2017 u 23:28
Mislim da je veoma glupo "moliti" za pass putem PP-e i cista gnjavaza. To je ono - "Zasto prosto kad moze komplikovano"
Sa druge strane se slazem da postovi za download trebaju biti pod "skriveno" za ne registrovane osobe.
Sta mi imamo od "gostiju" tj osoba kojima se tesko registrovati a da ne pricam za nesto komentarisati ili ne daj Boze nesto postaviti?
I šta bi na kraju,odnosno kako dobiti password?
Slažem se da treba zaštiti download linkove sa barem zahvali se i naravno da budeš registrirani korisnik
Poslano na pp
I tako malo pomalo
Molim PW
@ibilic
Poslano na PP
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
molim password, hvala
poslano na pp
I tako malo pomalo
Molim PW. Hvala!
poslano na pp
I tako malo pomalo
Molim password. Hvala.
Bookmarks