Speedcam ide u import I rupi
Speedcam ide u import I rupi
I tako malo pomalo
Content.info je Ok , mislim da je za sve vrste karata , možeš usporedit sa ovim što je stavio VLADAN ...
Nisam isprobavao jer mi telefon ne podržava verzije iznad 15.4.x. (android 4.2.2) , u autu mi je ugrađen Android "Lizalica"
, ali mi se ne da stalno mijenjat i tamo imam Sygic Car Navigation 15.4.0 , manje opcija i nema za kamion , jednostavan
za uporabu . Ne treba mi ni HUD ni Kamera , ne ovisno od navigacije sve to imam tvornički ugrađeno , stabilan je i ne ruši se .
Imam tvornički pred instaliran iGO Primo , njega nisam mijenjao i služi mi za ozbiljnu navigaciju , sve ovo drugo su eksperimenti
kao ; Navigon , Sygic , CoPilot , iGO NextGen nema kompletan prijevod na HR .
Zaključak je :
Ostavi i ne mijenjaj ono što dobro radi , to što je novije neznači da je i bolje !
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Pozdrav svima!
Novi sam u svijetu Android navigacije pa imam neka pitanja. Instalirao sam ovu navigaciju iz ove teme i sve to uredno radi.
Ono što me zanima je gdje mogu skinuti aktualne speed camere za Hrvatsku i kako da ih ubacim u ovu navigaciju?
Ima li još kakvih zanimljivih dodataka koje mogu skinuti i ubaciti u ovu navigaciju, poput nekog paketa 3d zgrada, dodatnih POI-ja ili nesto slično ili je to sve vec u ovoj karti Hrvatske koja je instalirana?
Gdje mogu provjeriti koja je zadnja aktualna karta(koja verzija HERE karti) za ovu navigaciju i kako mogu napraviti update ove koju sad imam kad izadje nova verzija?
Hvala na pomoci!
@lostboy
Neznam s kojeg posta si skinuo navigaciju i koja je verzija !
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Izgleda da sam postao u krivi topic.. Skinuo sam Truck navigation 13.6.6 pa se moja pitanja odnose na tu navigaciju.. Možete prebaciti u onaj drugi topic ako je moguće..
sto se tice ove navigacije stkinuo sam ovu zadnju tj najnoviju verziju sto mi je valter postao,i jucer sam probao ovdje po sarajevu sve super radi,cak upozorava na radare fixne iako nisam ubacivao nista,svidja mi se interfejs i sve super prikaziva no testiram je jos pa cemo vidjeti
Samo testiraj pa nam javljaj kako si istestirao
jeli u taj novootvoreni folder "rupi" stavljam ovu "offlinespeedcams.dat" iz foldera spedcams ili nešto drugo. Kod tebe vidim da imaš i jedad i drugi folder (speedcams i rupi) i jeli oba ostaju kao kod tebe i šta se stavlja u jedan a šta u drugi folder?
Speedcam ide u maps u folder import a rupi ostaje prazan.kada pokrens sygic prihvati uvoz toi I zavrsio speedcam
I tako malo pomalo
Danas je četvrti dan kako sam na putu i tek večeras sam imao priliku doći do PC i srediti speedcams uz vašu pomoć za koju se zahvaljujem a sutra nastavljam putovanje i po povratku poslije nove godine ću vas obavijestiti o rezultatima preciznosti i učinkovitosti. test će biti respektabilan jer putujem kroz 3 države iz regiona (Bosna i Hercegovina,Srbija I Hrvatska)
nakon gotovo 2500 km sam se vratio i rezultati su čak iznad očekivanja što se tiče kamera za nadzor brzine, oko 95% su precizne i točne ali sam naišao i na neke koje nisu bile ucrtane (vjerovatno su skoro postavljene) ali sam naišao i na neke koje su bile ucrtane ali nisam vidio radar ili je bio dobro sakriven ili maskiran. Što se tiče same SYGIC navigacije sve više mi se dopada čak više i od IGO koju sam do sada stalno koristio. Kod igo navigacije su u speedcam ubačene kamere (radari) i gdje ih ima i gdje ih nema, kao da su se djeca igrala i postavljala ih gdje je kome palo na pamet, gdje je fiksna alarmira mobilnu i obratno a kod sygica su bile samo fiksne ali gdje je ucrtana tamo je i bila.
Svaka čast svima koji su se potrudili da nam ponude ovakvu vrlo dobru navigaciju a posebno VLADANU N..
Meni je VLADAN N..... poslao na PM foldere import i rupi u kojima je bilo ovo što si gore naveo FixSpeedcam.upi u folderu import a po pokretanju navigacije su prešli u folder rupi, i to radi 100% provjereno ali i meni ostaje nejasno šta je sa folderom speedcams u kojemu se nalazi "offlinespeedcams.dat". Dali on u ovoj priči o radarima treba biti u folderu "maps" zajedno sa import i rupi te koja je njegova uloga pored ova dva druga foldera. Ustvari volio bih malo bolje razumiti smisao i odnose između ova 3 foldera (speedcams, import i rupi).
Ponavljam da si dobro konstatirao i to radi ali ostaje ovo pitanje odnosa ova 3 foldera koja ni meni nisu baš jasni ali rade.
ZlajaM, to sto si naveo to i mene zanima a nisam uspio saznati ali uglavnom znam da je kao bitan taj offlinespeedcams.dat...
Mislim da on mora biti u Maps, speedcams a oni ostali onako kako ti je Vladan poslao..vec kad je bitan, ja sam nabavio novi offlinespeedcams.dat, duplo je veci i evo ti ga pa ga skini i ubaci u navigaciju:
http://www87.zippyshare.com/v/IWlVxukY/file.html
Bookmarks