Neki bug. Vrati na tvornicke postavke
Dakle
Kad sam radila apdejt, iz cistog mira mi se ovo pojavilo na ekranu. Nije pao niti nista , iphone je ocuvan skroz.
Sad je crna crta posred ekrana al me zanima u cemu je problem ? Dal je lcd screen il nekaj zesce ?
Pliz pomagajte
Opustiti : best ringtones, country music ringtone, sms tone
Zadnji uredio alanwaston : 29-12-2016 u 09:47
Neki bug. Vrati na tvornicke postavke
Ako ga ugasis/upalis i ako je boot screen isto takav, lako moguce da je u ekranu problem
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa kak se to moze dogoditi uslijed updatea? Nemam iskustva s iphoneom ali ovak izgleda ekran koji je krepao skroz. Od ceg bi krepao?
Dali je ekran podijeljen na dva dijela , ako ga okreneš horizontalno , ili se ova crna crta preseli opet
na sredinu u horizontalnom položaju . U tom slučaju bi bila softverska greška , a ne hardverska ...
Previše je simetrično da bi bio problem sa ekranom , crna crta je točno u sredini , malo čudno , a
možda bi servis dobro došao , šteta telefona ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
probaj onaj hard reset. Drzati home tipku i tipku za paljenje/gasenje 10 sekundi dok se jabuka ne pojavi
iPhone 5s 16 GB
Hm. To sam imao na kopiji samsunga s6 kad rom nije imao driver za tu rezoluciju ekrana.
Nadam se da nije kopija.
Probaj ga stavit u DFU mod i ponovo updajtat.
Prvo ga ugasi. Drži power tipku dok se ne ugasi dispay.
Kad je spojen s računalom stisni power tipku 3 sec.
nakon tri sekunde uz power stisni i home tipku i drži 10 sec.
A nakon tih deset sekundi otpusti power tipku a zadrži stisnutu home tipku 20 sec.
Računalo bi trebalo tražiti windows driver update a nakon toga bi se itunes trebao upaliti i prikazati telefon u recoweri modu.
Nakon tog slijedi standardna procedura updatea.
Zadnji uredio jadro168 : 19-12-2016 u 21:44
Bookmarks