Q3 2016 Here kompletni 10 GB
mala napomena: između 75 i 0C ne smije biti razmak pa ga izbrišete kada link dodajete u torrentmagnet:?xt=urn:btih:C2813F052652C1398985CABDE3F375 0C47C8953C
dxdy
SpeedCam EU PoiPlaza (17.11.2016)
SpeedCam_EU_Full_17112016.rar
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Izvini je li i ove idu u folder speed camera ?! Tamo su mi drugaciji dokumenti u tom folderu,ne kao ovi tekstualni ?
Hvala pozzz
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Pozdrav,
Imam Becker Active 43 Talk sa orginalnim softwareom i naravno karte iz 2010,sta treba napraviti tj koji software skinuti da bi ove karte od Igo radile.
Ako netko zna ili ima link za download,pa da ga zaljepi ovdje
Inacica software je 8.5.12.204002 SR2
Zadnji uredio zoki003 : 26-11-2016 u 11:25
ako je becker jos orginal onda moras i orginal karte skinuti na stranici od beckera , nemozes krekane karte ubaciti (jedino ako nadjes krekanu exe. za taj becker) pa zamjenis exe. da mozes ubaciti krekane karte !!
Da znam,pitam jel postoji krekana verzija softwarea za navigaciju da mogu karte ubaciti,nesto sam nasao na Njemackom,ali nikak to prevest kako treba,a i linkovi ne rade tam.
Ili kak skrekati Beckera da ne bude orginal![]()
Zadnji uredio zoki003 : 26-11-2016 u 11:39
ako si to nasao na njemackoj stranici i skinuo onda imas i krekanu exe . onda zamjeni krekanu exe . sa orginalnom ( sve sto radis radis na osobnu odgovornost) !
( Achtung gilt nur für die Z Serien Navis Z099 - Z302, der Becker 43 Serie und der Becker 50 Serie )
Achtung:
wenn Ihr das Navi startet ohne die RunINi.ini angepasst zu haben dann bleibt das Navi beim starten
im Beckerlogo hängen und ihr seht nur ein schawrzes Display.
Ma to je problem nisam ne rade ti linkovi baca mi neke gluposti,a moram ukljuciti si prijevod ne znam beknuti Njemacki
Super hvala,probat cu to.
http://www94.zippyshare.com/v/inlere6C/file.html
skidaj i probaj
Pre svega treba da uradis backup svega sa tvojeg bekera,pa posle obrises sve iz njega,raspakujes ovaj rar...kopiras sve u tvoj beker,ubacis mape u content/map...licence kao i POI..i raskacis beker sa kompa i restartujes navigaciju..sacekas da se sve lepo pokrene i instalira,podesi jezik i sve po zelji...dalje ces se snaci![]()
Zadnji uredio atilla-np : 27-11-2016 u 03:01
atilla-np hvala punosve uredno radi
![]()
Ubacio sam ove mape i sve radi uredno samo me zanima da li radi ova opcija za kamione sa postojećim licencama, jer kada učitavam mape ne vidim neku razliku između route za auto i za kamion, pa me interesuje da li su potrebne dodatne licence i sys.txt postavke.
I ja bih se nadovezao na pitanje.. Da li ako nema za sve drzave mapa za kamion a program je nastiman na kamionski mod,da li ce navoditi kako treba,tj kako uopste se koristi taj kamionski mod ako za tu drzavu nema FTR mapa?! Hvalaaa
Diagbox- forumasima gratis pregled ljubimca. Modriča.
Pozdrav, malo sam novi u ovome pa molim pomoć.
S kojom aplikacijom mogu koristiti ove karte?
Imao sam prije iGO Primo: Explay_Infinity_9.6.7.318746_thin_v.1.1
Mogu li s njom koristiti ove karte? Imate li možda prijedlog za neku bolju ili noviju aplikaciju?
Hvala unaprijed!
mozes obnoviti karte i ostalo , a i taj Explay_Infinity_9.6.7.318746_thin_v.1.1 , sa kojim si navikao moze ostati nesto novije i nema , samo obnove skinove i postavljaju po netu kao novo !!
u postu #26 imas za skinuti !
a i ovdije mozes pogledati !
Zadnji uredio zuzo : 09-12-2016 u 16:45
@thepresidentf
Ne mijenjaj ono što dobro radi , ja imam isti taj malo stariji iGO Primo 9.6.7.235654_thin_v.1.0 , a na njemu mijenjam samo karte i dodajem nove licence .
![]()
Zadnji uredio walter66 : 09-12-2016 u 18:15
Ako koristiš IGO Primo 2.4 trebalo bi raditi sve što se tiče kamiona, a ako koristiš Nextgen morat češ sačekati još neko vrijeme da izađu licence za kamion.
sys.txt nediraj jer nove karte rade bez diranja u sys file
Kod mene je ovaj u telefonu a u prestigio cu pogledati prve prilike.
Znaci ok je!?!
10-12-2016 License
http://www111.zippyshare.com/v/kSHm6Jwk/file.html
Hvala na odgovorima!
Da li postoji način kako prebaciti Favorits s jednog mobitela na drugi?
Favoriti se spremaju u folder "save" , na koje mjesto neznam . Kod kopiranja osnovnog foldera možeš ostaviti taj folder ,
ali nije preporučljivo radi različitog hardvera koji se nalazi u dva uređaja , sumnjam da imaš dva ista telefona s istim
karakteristikama , vjerojatno imaš novi , pa bi sa starog prebacio podatke .
tako je, hardver je drugi pa sam htio prebaciti. ako netko ima način, neka slobodno javi...
Bookmarks