Nema Linkova skidaj na Torrent
http://cafe.mobil.hr/threads/81236-i...=1#post1093861
Pozdrav, jel ima neko svjeze linkove gdje mogu skinuti mape q2 2016?
Nema Linkova skidaj na Torrent
http://cafe.mobil.hr/threads/81236-i...=1#post1093861
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Hvala, evo radi Tor.... vec.
Svaka cast momci ( decki ) ovo extra radi na mom Galaxy A5, igo nextgen,primijetio sam da nema kamera za Hrvatsku, a i za stale zemlje ne upozorava na kamere,moguce da to nesto nije uredu sa mapom speedcam
Zadnji uredio googleboy : 06-10-2016 u 22:09
je li moze link za licence?
i koji je najbolji program za telefon da skinem da ubacim ove nove mape sa torrenta i je li veliki problem instalirati i da li moze da se cita sa sd kartice i ako moze malo pojasnjenje kako instalirati, tek skidam mape
Zadnji uredio TigerBIH : 12-10-2016 u 14:38
Licence imaš u Torrentu ako skidaš preko njega ! Ove karte o kojima "govori"
Tema na kojoj smo sada odgovaraju za seriju različitih iGO aplikacija ...
Najbolji program ovisi o korisniku , netko voli plavuše , a onaj drugi crnke !
Ovisi o telefonu i Android OS_u , rezoluciji i još puno toga . Pojašnjenje kako
gdje i kamo , te instalaciji karata potraži po Forumu . Puno se o tome pisalo .
Poštovanje!
Imam problem s navigacijom za koji ne znam rješenje pa molim za pomoć! Stavio sam nove karte i sve što ide s time i ne mogu natjerati program da mi pokazuje parkirališta uz autoputeve, tj, odmorišta. Probao sam više iGO verzija programa ali ništa. U postavkama odmorišta više nisu pod parkirališta nego pod kamion. Označim ih ali se ne pojavljuju ni na karti ni kod vizualnog navođenja! Profesionalni sam vozač ,pa mi je to potrebno kod putovanja!
Do sad se nisam javljao na forum ali redovito pratim postove o navigacijama! Super ste i puno hvala, jer skoro sve što znam o iGO-u naučio sam ovdje od Vas!
Radi se o Asus Transformeru PAD TF300T , android 4.2.1 , te o Vivaxu TPC-71253G android 4.1.1. Probao sam verzije iGO-a -
iGO Primo (2.4)v.9.6.29.427562, (2.4)v.9.6.29.427568,(2.4)v.9.6.29.468978,iGO Primo Israel 9.6.29.625822 ,Israel 9.6.29.636868,.
Mape su iGO_R3_FULL_HERE_(Navteq)_2016.Q2_Europe. U svakom slučaju mi se događa isto. Ne znam gdje je problem. Jedino ako POI za kamion ne radi kako treba .
Zadnji uredio zuzo : 01-11-2016 u 11:22
OK , probat ću, pa javim sljedeći tjedan. Hvala!
Trebao si ostaviti iGO Primo koji si koristio u vrijeme kad si kupio uređaj , gledam gore u spisku iGO programa koje si isprobavao
sve su to novije verzije , koje rade ali ne u potpunosti i ne na način na koji si Ti naučio u starijim verzijama iz 2012-2013 godine .
Sve te nove verzije iGO navigacija rade tako zvani "Android developers" ili stručnjaci koji inače nemaju nikakve veze sa tvorcem ,
odnosno s onim koji je tu aplikaciju napravio . Većina korisnika ne vidi , da verzije iGO i sličnih aplikacija (Sygic , Navigon) izlaze
kao nove verzije i do tri puta mjesečno , sve su to neke probne verzije ( beta verzije ) , a kartografi objave nove karte dva ili tri
puta godišnje .
Pronađi stariju verziju iGO Primo , postavi je na osnovne postavke i mijenjaj parametre samo one koje znaš čemu služe , prčkanje
te isprobavanje po postavkama i sys.txt samo može pogoršati i zeznuti ono što je prije dobro radilo .
Ako sam dobro shvatio objasnjenje problema.. Ja mislim da je problem u podesavanju mapa tj u meniju gdje biras podesavanja za mape pa tu procackaj,sad nemam navigaciju kod sebe ali sam siguran u zadnju opciju udjes i ponudi ti sta hoces da ti prikazuje i tu oznacis.
Diagbox- forumasima gratis pregled ljubimca.
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Bookmarks