Servis![]()
Molim vas za pomoc.Svaki dan mi daje obavjest da instaliram novi suustav i sve ok ugasi se telefon,upali,skine sve sto treba i kad pomislim da je gotovo pise Greska na sustavu i tako opet i opet.....Sta se to desava
Servis![]()
Spoji mobitel preko Smart switcha na PC i probaj obaviti nadogradnju (može potrajati jer će program najvjerojatnije ponovno skinuti cijeli rom od koji GB i "ukucati ga u mob")...Ukoliko ne, home+power+volume up i isto vrijeme te preko recoverya napraviti wipe dana/factory reset i obavezno wipe cache....Ne moram ni napominjati da ćeš ostati bez svih podataka ukoliko se odlučiš na ovu drugu opciju....
Besana, u tvojem slučaju jedino rješenje je servis
Probala sam i preko PC nista nece javlja gresku i da posjetim Samsung servisni centar.Tu drugu opciju se nebih usudila jer ne zelim bas da ostajem bez svih podataka
Pa prebaciš ih na komp, ili na microSD karticu, i odneseš mobitel na servis.
Sve mi je na kartici al nestace sve aplikacije.
---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:15 ----------
Ima li neka mogucnost da sacuvam sve i aplikacije pa da se vrate kada ga aktiviRJM
Gdje se moze kupiti model od 64 GB interne memorije?
imam jedno tehničko pitanje.
na par mobova sam mijenjao ekrane i na većini su dijelovi čipova i pločica prelijepljeni nekakvom smeđom folijom.
kako se ona teško skida i premješta na novi ekran, nekad uspijem a nekad mi pukne, ima li što za zamjenu?
koja je njena funkcija?
može li poslužiti izolir traka ili neka druga naljepnica?
evo slika.
![]()
Iskreno, za pocetak potrazi na youtube-u video kak se doticni mobitel rastavlja do zadnjeg komada.. ima toga za skoro svaki uredaj
Nadalje gotovo sam siguran da to ne mozes mijenjat necim takvim.. jer kad se mobitel lagano grije...
Lik na youtubeu grije s fenom i odlijepi. Stavi na drugi ekran i to je to. Mene zanima kakva je to izolacija, toplinska, il kakva..
Kako na s7 iskljuciti notifikacije softvera.
sa original ekranom dobiješ vjerojatno to sli sa nekim zamjenskim ne..
Na mojem galaxy s7 edge u postavkama Baterija nema mogućnosti Brzo bežično punjenje. Samo kao na S6 brzo žično punjenje. U čemu je problem.
Ja nemam jos taj mob ali u specifikacijama ne vidim brzo bezicno punjenje. Samo zicno.
http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7-7821.php
Za Edge iz VIP-a došla nekakva nadogradnja, vjerojatno samo security update za 7/2016....
Ima li tk9 preporuku za kaljeno staklo za s7? Spigen sam naručio i ne liježe uz lijevi i desni rub ekrana, nude mi refund, ali što uzeti da radi
Nisam pijan, vjeruj mi!!!
I ja sam u potrazi za istim jer nedostaje do rubova 2mm na obje strane pa je bezveze
Da li je itko probao ono njihovo zakrivljeno staklo?
Nisam pijan, vjeruj mi!!!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Reci mi jel to Nuglas staklo pokriva prednju stranu od ruba do ruba na iPhone 6?
Jutros sletio update od 200 mb...
- stabilnost (klasika,ne..)
- NFC je nadogradjen
- Samsung Cloud (kojeg jos uvijek ne mogu naci na telefonu)
- nova Galerija
Uglavnom,ovako:
http://www.gsmarena.com/samsung_gala...news-20109.php
Bookmarks