GARMIN City Navigator Europe NT 2017.10
Maps and Addition files
FID: 4075
TORRENT DOWNLOAD:
Code:https://drive.google.com/file/d/0B8ATDo0JBHcLT0E1UWNZMExfWXc/view?usp=sharing
Zadnji uredio BigMac : 12-05-2016 u 22:03
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
.
.
.
.
Torrent
Link:
GARMIN City Navigator Europe NT 2017.10
Zadnji uredio walter66 : 13-05-2016 u 23:25
Zadnji uredio walter66 : 18-05-2016 u 11:11
Central - East and North Europe
Unlocked Map
Zadnji uredio walter66 : 11-06-2016 u 12:22
.
.
Italia - Greece
Unlocked Map
...
Zadnji uredio walter66 : 18-05-2016 u 17:25
Ide li na nuvi 2495 verzija ove karte ili NTU? NTU sam stavio cim se ovdje pojavila zajedno sa pripadajucim fajlovima i sve radi. Neznam koja je razlika i koja vise pase mojem nuvi 2495 uredjaju?
Jedino sto cu stavit ove nove kamere.
Tvom uređaju pašu jedne i druge karte , a s njim dolaze NTU karte ako je nuvi LM ili LMT verzija , što znači da u potpunosti odgovaraju Tvom uređaju .
Ovdje sam napisao baš ispod Tvog posta : Što - kamo - gdje - na novijim Garmin uređajima !
Drugi puta malo pažljivije čitaj , to je bio odgovor na Tvoj komentar . Pogledaj u spisku nuvi_ja i tvoj je tamo .
Pozdrav,
imam problem s navigacijom i novi sam pa bih trebao pomoć.
Navigacija je Garmin 1255, te ima instaliranu kartu Adria Route 4.40, te "recimo" da sam instalirao Garmin City Navigator Europe NT 2016.10.
Ukoliko deselektam AR i selektam CN
i odem na unos adrese pojavi se slijedeće:
a ako odem na kartu pokazuje ulice i sve dobro:
Molio bih za pomoć kako riješiti problem "Nema dostupnih kartografskih podataka", ako za Adria Route ima, a za City Navigator nema.
Hvala
Zadnji uredio walter66 : 05-06-2016 u 19:37
@Filc
Mislim da je to u redu !
Kad uključiš drugu kartu , dobro bi restartat aplikaciju prije unosa adrese , da se nanovo učitaju karte .
@walter66
Također nakon odabira City Navigatora i reseta uređaja događa se isto.
Jučer nisam mogao deselektirati Adria Route, te sam stavio gmapbmap.img jer nije se nalazila na uređaju. Nakon toga sam mogao deselektirati AR,jedino možda na SD kartici di je .img od City Navigatora treba se nalaziti i datoteka .sum za tu datoteku jer u .System se nalazi gmapprom.img i gmapprom.sum
Interesira me gdje se nalazi AdriaRoute , dali je to gmapprom.img . Ako je karta otključana i kopirana na SD ili uređaj , ne mora imati gmapprom.sum .
Koliko je velika ta gmapprom.img na internoj memoriji (.System)
gmapprom.img ima 121MB i nalazi se u internoj memoriji .System - koliko sam shvatio ona je AdriaRoute, i nju sam dobio na uređaju kad sam kupio polovnu navigaciju
dok na SD se nalazi u folderu Map .img od City jer ne stane u internu memoriju. CN je otključan.
Kada odem u Mapinstall siva je AR i ne mogu je niti uninstall niti išta, dok CN na kartici mogu
Da , po veličini gmapprom.img je AR .
Ako radi CN Europe karta ručno izbriši AR (bez Mapinstal) .
Na SD kartici otvori folder Garmin i u njega stavi EU kartu pod imenom gmapsupp.img
U Folder Map na SD kartici možeš staviti otključanu AR ili neku drugu kartu .
Pokušao, i dalje isti problem. Pokušat ću skinuti drugu kartu, možda je do karte problem, pa javim rezultate
To sam i ja pomislio , možda je problem u karti !?
Problem je bio u karti,
Hvala puno na pomoći i na torrentu za City Navigator Europe NT 2017.10
Ipak mukaImam Nuvi 250 i nikako da mi procita mape sa memorijske kartice jednostavno ne umem uredjaj da nateram da to uradi...
E sad posto to ne mogu hteo bih bar na uredjaju da azuriram mape, ali sam uredjaj ima svega 1.7GB memorije, pa bi mi trebala neka mapa koja recimo "tezi" max 1.5GB, da ima zapadna evropa, balkan i turska,a Spanija, portugal, Francuska,Ukrajina United Kingdom itd mi i nisu toliko potrebene... A najbolje bi bilo da moze neko da me uputi kako ja sam sa Mapsource (ako je to jos uvek moguce iskombinujem sve to sto mi treba)
Zadnji uredio Ald1n : 11-06-2016 u 01:44
Mislim da bi nuvi 250 trebao vidjeti kartu Central - East and North Europe , nažalost ne stane na SD od 2GB . Pokušaj sa SD karticom od 4GB .
Na tu karticu otvori folder (direktorij) Garmin i u njega kopiraj ovu kartu pod imenom gmapsupp.img .
Garmin\gmapsupp.img
Na uređaju ne smije biti niti jedna karta pod ovim imenom gmapsupp.img (da se ne posvađaju) , neka bude samo bazna mapa gmapbmap.img .
Nisam nikad koristio MapSource tako da Ti tu ne mogu pomoći !
koje oćeš države ja ću ti napravit mapu samo ćeš se morat malo strpit jer radim i dok napravim upload...
Kopiraš folder City Navigator Europe NT 2017.10.gmap u
U Win XP - C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\GARMIN\Maps
U Vista, Win 7/8 - C:\ProgramData\Garmin\Maps
instaliraj mapinstall http://www.mediafire.com/download/63...MapInstall.rar i pokreni ga
on prepoznaje kartu,ti odabereš šta ti treba,prebaciš na uređaj
https://kat.cr/garmin-europa-ntu2017-10-t12691872.html
https://kat.cr/garmin-europa-nt-2017-10-t12686311.html
evo pa reci dali odgovara....
Zadnji uredio tomojure : 19-06-2016 u 06:55
Da, sigurno da odgovara, evo skidam, samo sam brzoplet pa me interesuje koje su mape u 1 dijelu a koje u 2. (nt)
Odnosno da li tvore jednu cjelinu kada se stave obje?
Svaka čast na trudu oko razdvajanja
Zadnji uredio kopca : 20-06-2016 u 01:48
Bookmarks