Skoro svaki android duplo jeftiniji ima jacu bateriju od 1715 mAh. Sramota. Vjerojatno postoji mogucnost preko itunesa,zgooglaj malo. Naslov ti je los skroz.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Imam iphone 6s i zelim ga mjenjati radi lose baterije. Koji android ima bolju bateriju i kameru za koji bi mogla mjenjati da se ne zeznem. Takodje me zanima ima li sanse sve sa iphona nekako kopirati i staviti na android dropbox ne koristim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skoro svaki android duplo jeftiniji ima jacu bateriju od 1715 mAh. Sramota. Vjerojatno postoji mogucnost preko itunesa,zgooglaj malo. Naslov ti je los skroz.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Za transfer probaj sa http://mobilego.wondershare.com probna verzija radi 15 dana. To ti je sasvim dovoljno da sve prebaciš. Podržava i iOS i Android.
Edit: Promijenio sam naslov, da ljudi znaju što želiš.
Zadnji uredio Sljaka : 14-05-2016 u 10:37
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
S7 Edge ima odlicnu bateriju i kameru.ako ti je prevelik pogledaj obicni S7...
Ja imam g5 i baterija mi je strava. Puno bolja nego na g4
pa gotovo svaka baterija je bolja od one na G4 otkad je dobio MM...
Ja osobno dugo nisam imao mob koji punim jednom dnevno. I g3 i g4 i s4 i s5
Tako da sam ja prezadovoljan sa g5. Od slika do svega. Meni osobno baterija i nije prioritet jer se puni brzo. Ja nemam nista od osobe x da kupi g5. Ja samo pisem svoje misljenje/iskustvo. Sigurno ni sa s7 nece pogrijesit. Dapace ljudi pisu da je extra
Ako puno koristiš mobitel, mislim da ćeš se razočarati s baterijom na Androidu, pogotovo ako očekuješ da traje više od dana.
Koja glupost.
Prvo, baterija na androidu traje malo? Inace, poznato je da je android marka i model mobitela pa se zna koliko traje baterija.
Drugo, ima mobitela s androidom na kojima baterija traje znatno dulje od bilo kojeg iphonea.
Ja mislim da je iphone pobjednik svih tel sa najkracim vjekom baterije
Vjeruj mi, nije nikome danas do toga da mobitel priključuje jednom, dvaput na punječ, ali to je realnost. Realnost koja je prihvaćena diljem svijeta.
Ako pogledaš recenzije gotovo svakoga mobitela, recenzenti su prezadovoljni ako mob preživi od ujutro do navečer! Ludilo, ali izgleda alternative nema.
Jedino, kupiš drugi smart pa ga koristiš za igre recimo, a glavni mob manje koristiš barem u tom pogledu.
Tako se ja krpam![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ne znam sto bi trebao radit da mobitel dvaput prikljucim na punjac. S barem 5 sati SOTa, to bi znacilo da 10 sati visim na mobitelu. Ne znam koja bi me to sila natjerala da 10 sati visim na mobitelu...
Kod mene je iphone drzao pola dana
Pa dobro, dosta koristiš mob. Android je sam po sebi sustav koji ždere bateriju jer ne zatvara aplikacije.
iOS je optimiziran sustav, ali i on jede bateriju.
Pokušaj s nekoliko starijih mobova koji su imali dosta jako trajanje-Xperia Z2, Z3 compact, LG G Flex (jedinica).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Iz osobnog iskustva i meni se cini tako...
Drago mi je za vas, moje iskustvo govori drugačije.
No opet sve ovisi kako tko koristi mobitel, a i jedan update na obje platforme može zeznuti bateriju.
Bookmarks