Da sam na vašem mjestu ili bih promijenio mikrofon i zvučnik,eventualno napravio hard reset...
Ne vidim druga rješenja
Dok razgovaram, dosta često mi se dogodi neki prekid i sugovornik me ne čuje niti ja čujem njega. Veza je i dalje aktivna, ali kao da je netko s obje strane stisnuo mute. Javlja se u svim kombinacijama - mali zvučnik, speakerphone ili slušalice. Zvuk se ponovno vrati ako aktiviram ili deaktiviram speakerphone. To mi se u razgovoru od 10 min zna javiti više puta.
Probao sam dva puta napraviti kompletan wipe i razgovarati bez ikakvih aplikacija u pozadini, 5-6 weekly ROM-ova, mijenjati lokacije, 2G/3G mod, isključiti drugi mic i dolby i do sada još nisam skužio gdje je problem. Nekako sumnjam da je software pa ću probati analizirati logove kad se opet pojavi. Uploadat ću ih i ovdje.
Je li se još netko susreo s ovim? Našao sam nekoliko sličnih problema na Googleu, ali baš ništa ovakvo.
Da sam na vašem mjestu ili bih promijenio mikrofon i zvučnik,eventualno napravio hard reset...
Ne vidim druga rješenja
L.P
Problem nisam riješio nego sam uzeo drugi mobitel, a ovaj će biti spojen na TV kao Kodi media player i za surfanje iz kauča.Gore je posljednji weekly update MIUI 7 ROM-a, nakon toga opet napravljen wipe i nije se riješilo. Ne mogu sa sigurnošću reći da je hardware problem jer se zvuk vrati kada aktiviram/deaktiviram vanjski zvučnik. Nema veze, neću se time više zamarati.
OTA ne radi par mjeseci pa ni ne pokušavam tako updateati, ionako je iste veličine kao kad skidaš ručno. Skinem update ZIP direktno na mobitel, napravim TWRP backup i onda updateam na novu verziju.
Zašto je to tako,da li znaš možda?
Pisao je taj neki da će biti jednom mesečno,ali je slagao,ne razumem zašto to rade.
Nisam do sad radio tako update,nego sve preko OTA,pa mi je problem da experimentišem,jer ne znam kako će to ići sve.
Bookmarks