Koliko ja vidimm nema FTR za evropu a sa starim FTR provjereno ne funkcionira nova karta. Molim ako ima negdje novi FTR za evropske zemlje da javi?
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Igo Here 2015.Q4 komplet:magnet:?xt=urn:btih:6A5D76CB63AA2A90E6BCCA 2C6D98EA95D20C04B0
magnet:?xt=urn:btih:6A5D76CB63AA2A90E6BCCA2C6D98EA 95D20C04B0
Igo Here 2015 Q4 Full Evropa
torrent:
https://mega.nz/#!TQQQySYa!MsFCLJoXp...sGVqzvyhBW8lew
Link za Torrent :
iGO 2015.Q4 HERE Europe Maps (Full)
FJW
![]()
Zadnji uredio walter66 : 19-05-2016 u 14:54
Iz koje verzije IGO je ovaj pogled? Kako bih ja mogao da namestim tako nešto na mom Becker Z099?![]()
Zadnji uredio walter66 : 13-04-2016 u 09:58
Imam već od ranije .fjw fajlove u MAP folderu, ali se ne pojavljuje ovakva najava raskrsnica, na žalost.
Nisi napisao imaš li Beckerov Software ili iGO . Ja koristim neku malu talijansku navigaciju SkyWay (made in China) imam instaliran iGO Primo i pojavljuju mi se ova FJW raskršća na autoputu . Možda imaš problem s licencama ili nije dobro konfiguriran sys.txt . U ovim kartama od iGO HERE 2015.Q4 . imaš priložen novi global_cfg.zip , dobro bi ga zamijeniti . Prije sam napisao da nemaju sve države mogućnost prikaza FJW , u ITA , SLO i HR radi isprobao sam na klasičnoj navigaciji i na Android mobitelu .
Imam Beckerovu verziju Igo-a.
Novo!!!magnet:?xt=urn:btih:7s4dta7atu6id5b4swja5im ygua5kidp
Nisam probao ... Nema užasno loših karti , radi ili ne radi , može biti loše podešena aplikacija na uređaju ili detalji prikaza mapa (karata) .
Ovaj link na postu #31 za Torrent još uvijek radi i karte su sigurno dobre !
![]()
Link za Torrent :
![]()
Zadnji uredio walter66 : 01-05-2016 u 12:49
Karte 2015.Q4 za Hrvatsku i za Srbiju ne valjaju nešti je smrdano u kompresiranju od strane iga, kontaktirao sam sa Here kancelarijom i oni kažu da su oni sve uredno poslali ali ovi su izgleda nešto zbrljali fali jako puno mjesta ulica i brojeva a u Srbiji i gradova nena nikako na primjer probajte ukucati grad Kikinda uopće ne postoji a u Q3. ima sve normalno,znači tko često putuje i koristi navi vratit je najbolje na Q3 dok ne isprave ove greške u Q4.
pa već je skoro polovina 2016, što nema novih mapa?
Jel ima neko da stavi garmin wince verziju pa da se vozamo sa kartama od 2017!!!
Garmin wince ne postoji
garmin Win ce postoji
Da li je neko upucen u ovo sto Rusija i Ukrajna imaju Disputed fajlove? Sta mu to znaci, trebao bi mozda ici na tu stranu pa me zanima sta mu dodje to, da li je potrebno ili nije?
Bookmarks