Skinuo karte Here 2015.Q3 ali nema mi *.SPC - mjesta gdje se mjeri brzina/policijskih radara.Ima li link,torrent za to?
Skinuo karte Here 2015.Q3 ali nema mi *.SPC - mjesta gdje se mjeri brzina/policijskih radara.Ima li link,torrent za to?
Nemaju sve države *.SPC , odnosno nije za sve karte napravljeno !
Speedcam_Spc_151008.rar
Link:
http://www68.zippyshare.com/v/aSVHJrGS/file.html
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Hvala ti.Nasao samdanas i POIPLAZA.To je nekakav tekst.Vidim ima tu speedcam Croatia.Da li mogu i to staviti u isti folder sa ovim SPC sto si mi dao?Hoce li raditi normalno navigacija?
Koja je razlika izmedju Spc i poiplaza?Da li se mogu medjusobno kombinovati?
Mislim da između *.SPC i *.TXT nema neke posebne razlike , radi se u vrsti SpeedCam_a koje iGO podržava , mogu se kombinirati u istom folderu . Kako radi taj *.SPC neznam , to se prije manje koristilo , a dolazilo je uglavnom u kompletu s ruskim kartama . U ovom spisku nema HR , ali ima SLO i BiH !??? Navigacija bi trebala raditi normalno .
POIPLAZA ima SpeedCam za sve vrste navigacija .
Izbjegavam taj SpeedCam , jer navigacija stalno "pipka" , pogotovo u gradu , na pješačkim prijelazima , blizu škola , raskršćima , kamerama .
Tako da ne znam više puta za koji k..c "pipka" , dali je to za kameru koja mjeri brzinu ili su divlje životinje na cesti , i.t.d.
Najbolje bi nabaviti Radar Detektor , pa si siguran da "pipka" samo radi kontrole brzine , iako ni to nije pouzdano .
Držiš se ograničenja brzine prema znakovima na cesti , pa ako piše 40 Kmh onda voziš toliko .
Inače SpeedCam nije dozvoljen u svim državama EU , policajac može to provjeriti , ako se kuži u
navigacije , samo sumnjam da će "kopati" po Tvom telefonu , po mojemu nebi , jer mu nebih dao .
Zadnji uredio walter66 : 29-03-2016 u 17:30
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks