Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 6 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 141
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Bodovi
    11.205
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.205, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da je 5kn

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, to i ja mislim, ali ima li tko zasigurno informaciju - možda su mijenjali nešto? Uglavnom su sve mijenjali na gore pa su možda i to?

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2003
    Mobitel
    Galaxy S4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.690
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam par pitanja za znalce:

situacija je ovakva - firma prije 4 mjeseca produljila ugovor za jedan od brojeva na 2 god. uz kupnju uređaja. Uređaj isporučen neispravan, obje zamjene također isporučene neispravne, procedura zamjene trajala više od mjesec (!) dana u oba puta. T-mobile javlja da ne može isporučiti traženi (i plaćeni) uređaj te nudi u zamjenu neke uređaje koji nisu zadovoljavajući. Firma nudi protuprijedlog za uzimanjem skupljeg uređaja uz nadoplatu, međutim T-mobile odbija. U cijelom periodu firma uredno plaća račune za navedenu pretplatu. Firma traži prekid OTPO-a, još ne dobiva odgovor.

Pitanja:
    1. Ima li osnove za prekid obaveznog trajanja pretplatničkog ugovora zbog nemogućnosti isporuke dogovorenog uređaja i povrat jednokratne uplate za uređaj
    2. Ima li osnove za daljnju naknadu štete od strane T-mobilea? (uređaj je naručen u sklopu produljenja ugovora, plaćena su već 4 računa)
    3. koji je rok za odgovor službe za prigovore T-mobilea?
    Use the Fork, because there is no Spoon.

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odgovoriti ću ono sto znam:
    3. 30 dana, nakon toga, ako ne dobiješ odgovor obrati se Hakomu

Datum registracije
    Nov 2007
    Bodovi
    11.205
    Nivo
    25
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, da, 30. Piši prigovor prvo njima, pa drugostupanjski, hakom, drzavni inspektorat.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo s penalima je totalno ludilo. evo primjera:
    platio sam 8 računa trajnim nalogom i zatražio isključenje nekoliko pretplatničkih brojeva bez plaćanja naknade od 200 kn.
    rečeno mi je da je popust na uređaj za mene manji trošak nego pretplata i ponudili su mi tu nižu naknadu.

za prvi broj bila je cijena prihvatljivih 250 kn penala.
    za drugi broj 350 kn penala - mjesec dana ranije potpisan ugovor u odnosu na prvi broj, kupljen isti mobitel i za jednako kuna kao i za prvi broj, plaćeno 8 računa trajnim nalogom kao i za prvi broj, i sada je broj na istoj tarifi kao prvi broj.
    za treći broj 550 kn penala - dva mjeseca prije prvog primjera potpisan ugovor, kupljen isti mobitel i jednako plaćen kao u prvom i drugom slučaju, plaćeno 8 računa trajnim nalogom i sada je broj na istoj tarifi kao prvi i drugi broj.

poslao pismeni upit HT-u da mi objasne odakle, takve razlike.

ali to nije sve. u i u drugim kombinacijama su vidljiva velika odustupanja vrijednosti penala za iste ugovore, sklopljene istog dana, kupljeni isti mobiteli i plaćeno 8 računa trajnim nalogom, a sada su ti brojevi na istim tarifama.

očito, dok hakom ne prisili operatere da jasno objave koliko iznose penali po svakoj tarifi i koliki je stvarni popust dodjeljen po uređaj imat ćemo ovo što sam gore opisao.
    ja bar znam kako se iz toga izvući, ali pitajte se vi ostali. koliko imate kombinacija i saznanja o pravim cijenama raskida ugovora.

stoga, ako želite promjeniti stvari u svoju korist pišite hakomu i državnom inspektoratu

p.s.
    do prosinca 2011. je t-mobile u svakoj specifikaciji tarife imao i cijene penala
    do 21.3.2013. su vrijedile te cijene, a onda su uvedene plan tarife i penali variraju ovisno o minuti na satu. svake minute drugačiji penali, za jedne te iste ugovore, samo drugačije pretplatničke brojeve.
    jesi li pitao u petoj minuti nakon otvaranja t-centra - penali 250 kn.
    dvije minute kasnije - 350 kn.
    za pet minuta - 550 kn.
    imaš još pretplata? samo nebo je granica gluposti u naplati penala u HT-u
    Zadnji uredio ispravljach : 17-04-2013 u 23:39

7. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Nokia Lumia 520
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    10.553
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.553, Nivo: 24
    Bodovi: 10.553, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vjerojatno su skužili da zarađuješ na njima pa su ti zato tolike razlike u penalima.Ja sam zvao 2 dana i oba puta su mi rekli da moram platiti 106,75 kn (imam extra mix S tarifu,još 8 mjeseci do kraja ugovora).Još su mi i bodove izbrisali,valjda jer nisam prešao na neku drugu tarifu.Mislim da se vraćam na Simpu.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odgovor Hakoma:
    za vrijeme trajanja pretplatničkog odnosa pretplatnik ima pravo na raskid pretplatničkog ugovora u bilo kojem trenutku, no u slučaju prijevremenog raskida pretplatničkog ugovora mora platiti mjesečnu naknadu za ostatak razdoblja obveznog trajanja ugovora ili naknadu u visini popusta na proizvode i usluge koje je ostvario ako je plaćanje te naknade povoljnije za pretplatnika.
    Ukoliko smatrate da postoje određene nepravilnosti u Vašem slučaju potrebno je podnijeti prigovor na račun u kojem je obračunata naknada za prijevremeni raskid ugovora.
    Naime, HAKOM može ispitati prigovor pojedinog korisnika i donijeti odluku u sporu tek nakon dovršenog postupka pred operatorom. U nastavku se nalazi postupak propisan Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12):
    • Korisnik može podnijeti pisani prigovor u sljedećim rokovima (I stupanj):
    - na iznos kojim je zadužen za pružanu uslugu u roku od 30 dana od dana dospijeća računa za pružene usluge
    - na kakvoću pružene usluge u roku od 30 dana od dana pružanja usluge
    - u svim drugim slučajevima u roku od 15 dana od saznanja za radnju ili propust operatora javnih komunikacijskih usluga, a najkasnije u roku od 30 dana od dana povrede odredaba pretplatničkog ugovora.
    • Po primitku prigovora nadležna služba operatora mora provjeriti iznos zaduženja, odnosno kakvoću obavljene usluge, te Vam dostaviti pisani odgovor u roku od najviše petnaest dana od dana zaprimanja prigovora, odnosno u roku 30 dana od dana zaprimanja ukoliko se radi o prigovoru na usluge s posebnom tarifom i uputiti Vas da ukoliko niste zadovoljni pisanim odgovorom, podnesete žalbu Povjerenstvu za rješavanje reklamacija pretplatnika (Povjerenstvo operatora).
    • Krajnji korisnik usluga ima pravo podnijeti pritužbu (reklamaciju) povjerenstvu za pritužbe potrošača pri operatoru javnih komunikacijskih usluga u roku od 30 dana od dana dostavljanja pisanog odgovora. Povjerenstvo za pritužbe potrošača operatora javnih komunikacijskih usluga obvezno je dostaviti pisani odgovor krajnjem korisniku usluga u roku od 30 dana od dana zaprimanja njegove pritužbe (II stupanj).
    Nakon pisanog odgovora Povjerenstva, pretplatnik može u roku od 30 dana od dana zaprimanja odluke Povjerenstva podnijeti pisani zahtjev za rješavanje spora Hrvatskoj agenciji za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) na adresi Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10110 Zagreb ili putem e-žalbi na internet stranici www.hakom.hr. Uz zahtjev je potrebno priložiti presliku cjelokupne dokumentaciju koju smatrate važnom za nastali slučaj.

ZAKLJUČAK
    plati pa se žali. Ali tko će štititi male korisnike koji u obitelji imaju 1-2 pretplate i ne znaju da penali drastično variraju iako su potpisana dva jednaka ugovora i kupljena dva jednaka uredjaja?

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    Nokia 700
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    5.185
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.185, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dakle, nadam se da sam pogodio temu iako je blagi offtopic. Naime, uzeo sam prije nekoliko mjeseci ugovor na total+ za mlade na 24 mj. uz kupnju moba za 298 kn, mob nije Iphone niti high end uredjaj. Sve je obavljeno preko weba, mobitel je stigao redovno, ali po svemu sudeci tcomovci nisu nigdje registrirali ugovornu obavezu. Na moj teklekom portalu pise da nisam ugovorno vezan, a isto mi potvrdjuju iz szk. Sad, mene su svakako zanimali penali za prelazak na prepaid (jer se vise isplati), ali mi ih ne zele izracunati jer im pise da nisam pod obavezom. Zanima me, ako u tcentru uspijem bez problema raskinuti ugovor, odnosno prece na prepaid, moze li mi tcom retroaktivno nekad u buducnosti naplatiti penale? Mogu li na neki nacin traziti sluzbeni izracun na koji se poslije mogu pozvati? Je li itk bio u slicnoj situaciji?

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Traži službeno izračun prelaska u prepaid, kad dobiješ ovjeren papir podnesi zahtjev za raskidom ugovora. Ukoliko ti naplate pozovi se na taj predizračun i traži storno računa i prijelaz bez plaćanja.

Kod mene je bila situacija (Vipnet) da sam raskidao ugovor koji je bio potpisan na 12mj u tarifi gdje nisam trebao platiti penale iako sam uzeo uređaj. Oni su mi poslali račun i trajni nalog je odmah prebacio novce. Podnio sam službeni prigovor i zahtjev za povratom sredstava te su mi novci vraćeni nazad na račun (ovo je moja situacija: http://cafe.mobil.hr/threads/72307-N...=1#post1043328 )
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    Nokia 700
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    5.185
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na odgovoru! Sad me samo zanima na koji način i od koga tražiti ovjereni papir s izračunom prelaska, jer se na Facebooku i telefonski prave grbavi tvrdeći da nemam ugovornu obavezu.

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa reci im da ti to pismeno pošalju na kućnu adresu: "Da nemaš ugovornu obavezu i u slučaju raskida nisi dužan ništa!" Nema se šta tko praviti grbav, samo neka ti pismeno to pošalju. A traži ih to u t-centru, mailom, na fejsu, mobitelom...kako god im drago!

Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S4
    Operater
    HT
    Godina
    49
    Bodovi
    15.822
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li je T-mobile, nakon prijevremenog raskida ugovora i plaćenih penala, dužan otključati mobilni uređan kupljen po tom ugovoru premda još nije prošlo 24 mj. od kupnje? I koliko iznose penali za tri mjeseca u tarifi Extra obitelj+M kojoj je preplata 175 kn?
    Zadnji uredio mateob : 08-06-2013 u 18:45

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    huawei p10 plus
    Operater
    t-mobile,tele2
    Bodovi
    13.314
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.314, Nivo: 27
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na t com web shop stranicama piše "možete se predomisliti u roku 14 dana"...čitajući pravilnike isto piše:
    Kupac ima pravo u roku od 14 (četrnaest) dana raskinuti svaki kupoprodajni ugovor sklopljen sredstvima elektroničke komunikacije na www.hrvatskitelekom.hr web stranicama na način predviđen ovim Uvjetima, ne navodeći za to razlog.
    e sad,zanima me kako to funkcionira u praksi
    1.mobitel se koristi,..odlijepe folije...itd...i nakon 10 dana samo se napiše zahtjev za prekid ugovorne obveze i pošalje mobitel na njihovu adresu
    2.kad se to napravi..dali tcom pravi problema kod iduće naruđbe...jer netko to može i zloupotrebljavati...
    3.pretpostavljam da to vraćanje vrijedi za sve operatere...a taj rok od 14 dana za vraćanje,ako nismo zadovoljni,dal on vrijedi za naruđbe samo za web shop ili i kad se sklapa i u tcom trgovinama.
    4.nekako mi se čini da to ide na poštenje...npr...kako dokazati da smo poslali ispravan mobitel...recimo nekom tama ispadne mobitel na pregledu i napiše da smo mi poslali takav....možda malo sad pretjerujem,ali može se dogoditi...

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    huawei p10 plus
    Operater
    t-mobile,tele2
    Bodovi
    13.314
    Nivo
    27
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malo sam još čitao i na stranici https://www.hrvatskitelekom.hr/kako-...nacin-placanja pronašao:
    "

Kako mogu vratiti uređaj ako nisam zadovoljan kupovinom?

Uređaj možete vratiti tako da ga jednostavno odbijete preuzeti prilikom dostave ili da ga zapakirate kako ste ga dobili i o svom trošku pošaljete na adresu:

HT centralno skladište / za Home Delivery
    Vukomerička bb
    10410 Velika Gorica

Kod slanja uređaja na adresu skladišta, potrebno je poslati pretplatničke podatke, ime dostavne službe i broj paketa, te broj bankovnog računa na koji želite povrat sredstava na chat@t.ht.hr

Rok za povrat je 7 radnih dana od potpisa ugovora, odnosno dana narudžbe u slučaju produljenja ugovora."

e sad,ovdje piše 7 dana...na drugom mjestu (post iznad navedno ) 14 dana....

valjda netko ima iskustva sa mojim pitanjima? (post 64 i 65)

Svježe registriran Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2012
    Bodovi
    1.649
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.649, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neznam dal ovo pitanje spada u ovaj dio, al idem probati...
    Zna li ko koja je procedura i koliko dugo traje prebacivanje broja sa pretplate na bonove?
    SZK veli da nemaju te informacije, a nije mi bas usput "skoknuti" do t-centra po tu informaciju (pogotovo jer sa sobom moram vuc nositelja tarife)...
    Prebacio bih 2 od 4 broja na bonove (članovima istekla ugovorna obveza), pa me zanima kolko vremenski dugo traje prebacivanje. Da li je gotovo ekspresno?
    LP

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na kraju obračunskog razdoblja, dakle na kraju mjeseca u kojem predaš zahtjev te prebace.

Svježe registriran Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2012
    Bodovi
    1.649
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dakle, na isto mi dođe dal predam zahtjev danas il na kraju mjeseca?
    Plan je dva člana izbaciti i smanjiti tarifu.
    Ukoliko predam zahtjev danas, brojevi koje prebacujem su na pretplati još do kraja mjeseca, i tek onda mogu smanjiti tarifu?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao prokleti zagore Pregledaj post
    Dakle, na isto mi dođe dal predam zahtjev danas il na kraju mjeseca?
    Plan je dva člana izbaciti i smanjiti tarifu.
    Ukoliko predam zahtjev danas, brojevi koje prebacujem su na pretplati još do kraja mjeseca, i tek onda mogu smanjiti tarifu?
    1. mogućnost:
    podneseš zahtjev za prijenos na simpu do 25.2,
    prebase te na simpu 27.2., a istog tog 27. (ili 28.) zatražiš da te prebace na tarifu niže vrijednosti. prebace te 1. ožujka

2. mogućnost:
    podneseš zahtjev za prijenos na simpu nakon 25.2,
    prebase te na simpu 28.2., a istog tog 28. zatražiš da te prebace na tarifu niže vrijednosti. ali te prebace 1. travnja

uglavnom, sporno je to kada će ti izbaciti člana na simpu. mogu to učiniti 28. veljače ujutro ili popodne ili navečer, ili 27. veljače.
    što prije podneseš zahtjev veća je šansa da te prebace na simpu 27. ili 28. ujutro.

Datum registracije
    Nov 2007
    Bodovi
    11.205
    Nivo
    25
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam obitelj xl, samo nositelj ima ugovornu obvezu uz otplatu uređaja na rate, jos 18mj, moze se smannjit tarifa ili nesto posto ova dva vise nisu pod ugovorom, placam retention cijenu tarife

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na L ne možeš, ispod retentiona nema, zamjena nositelja tek za 6 mj...
    Dakle, nista za sada

23. 'Hvala' kaže:

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2009
    Mobitel
    Galaxy S3
    Operater
    VIPshit opet :)
    Bodovi
    11.654
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.654, Nivo: 25
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ispravljac
    moze koji savjet... Situacija je sljedeca:
    Poslovni korisnik ima pretplatu sa tri broja, namjerava je ukinuti a zadrzat brojeve (prebacivanjem na konkuranciju).
    Pristalo bi se ostati na T-Shitu za dobru retention ponudu, zeli se uzeti dobar mobitel (citaj iPhone 5S barem) za nisku cijenu uz sklapanje novog Ugovora na 24mj...

Imas neki prijedlog mozda? Kako najbolje to postici?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neka zatraži trajno isključenje pa će saznat.
    Ali mnogi koje znam doživjeli su da im je ht "slučajno" (prečesto se to slučajno dogodilo i mnogima se to dogodilo) ugasio brojeve iako su u retentionu dogovorili nastavak pretplate.
    Stoga, ako je riječ o brojevima koji se ne bi smjeli izgubiti - ne isplati se riskirati radi uštede od par stotina kuna koliko bi mogao eventualno profitirati u retention programu kroz 24 mj.

Kada sam ja radio retentione (za sebe, kao korisnik) išao sam na kombinaciju da za važne brojeve radim retention u t-centru. za brojeve koji mi nisu bitni tražio sam retention pri službi za savjetovanje s korisnicima gdje je određeni postotak brojeva ugašen iako je sve bilo uredno dogovoreno. ali onda slijedi dokazivanje ht-u da je dogovoren nastavak pretplate, a ne isključenje. No, takvo dopisivanje traje po tjedan-dva (ako se stalno inzistira) dok ht ponovno ne aktivira broj.

Otkako su prije godinu dana ponudili "najbolje tarife" ja vise ne poznajem nikoga tko ima pretplatu u ht-u. Moje napuštanje pretplate dogodilo se 2013. i 2014. kada su odlične Extra tarife zamjenili lošijim Plan tarifama s kojima su ukinuli subvencioniranje cijene mobitela.

S extra tarifama mogao si svakih 6 mjeseci dobiti za 8 kn top Samsung Galaxy model (npr Note2 ili S3), a pritom bi plaćao oko 80 kn/mj po broju. (Gotovo 2.000 kn u 24 mj po broju = dobra pretplata i odličan mobitel).

S plan tarifama mogao si svakih 12 mjeseci dobiti za 198 kn osrednji Samsung Galaxy model (npr S3 mini ili S4 mini) ili za 2.000 kn top Samsung Galaxy. pritom bi plaćao oko 80 kn/mj po broju.

S najboljim tarifama mozes svaka 24 mjeseca dobiti Samsung Galaxy model u bilo kojoj tarifi ali ćeš ga platiti skuplje nego na njuškalu. Dakle, bye bye pretplate u Ht-u
    Zadnji uredio ispravljach : 03-03-2016 u 21:30

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2009
    Mobitel
    Galaxy S3
    Operater
    VIPshit opet :)
    Bodovi
    11.654
    Nivo
    25
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al te ne kuzim, retention program sam ja uvijek iskoristio sa pokusajem prebacivanja broja u drugu mreze kad nesmije gasit broj... I tad bi mi nudili ponudu... Tako dobio iphone 5s za 1 kn u vipu na tarifi 205kn koja ukljucuje sva davanja i sve u cijenu ukljuceno sa 4gb interneta i onda flat sa sporim internetom...

Steta, nadao sam se nekom odgovoru za dobar iphone...thnx na trudu i objasnjenju

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam imao samo grupne tarife. Brojevi u grupnim tarifama se ne mogu prenositi. Prenositi se mogu single tarife, koje ja nisam imao.
    = Citat = Izvorno postao hjurcic Pregledaj post
    dobio iphone 5s za 1 kn u vipu na tarifi 205kn koja ukljucuje sva davanja i sve u cijenu ukljuceno sa 4gb interneta i onda flat sa sporim internetom...
    kada je to bilo?
    Koliko GB po punoj brzini?

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 6 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Raskid ugovora MaxTv
    By josipa04 in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 20-11-2016, 20:39
  2. Iphone i raskid ugovora
    By quba in forum T - Mobile
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 15-07-2009, 15:32
  3. Flex Obitelj 200,raskid ugovora
    By tomek@vz in forum T - Mobile
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 13-02-2009, 11:26
  4. VIPhomebox - raskid ugovora?
    By blue_soul in forum Fiksni operateri
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 22-04-2008, 07:54
  5. DCM Raskid ugovora...
    By Krompirko in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-10-2007, 10:42

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove