Do sada je najpreciznija prognoza DHMZ-a, znači naših, ali ne znam imaju li aplikaciju za nju.
Ja je imam kao Oznaku pa idem na njihovu stranicu. Pogriješe možda za 1 stupanj.
U pravu si, ove nazovi Prognoze su katastrofa!
Sta bi mi preporucili za instalirati na mob za vremenku prognozu i tacna mjerenje temperature da je kolko tolko tocno za prikazivanje kad zatrebam...
Imam instalirano accu wheater ali laze brate i to toliko da zaista ne znam koliko je vani trenutno...
Inace je to doslo instalirano na Samsungu S5 na Vip-u
Ajde ekipa dajte neki prijedlog osim skidaj pa vidi sam
Do sada je najpreciznija prognoza DHMZ-a, znači naših, ali ne znam imaju li aplikaciju za nju.
Ja je imam kao Oznaku pa idem na njihovu stranicu. Pogriješe možda za 1 stupanj.
U pravu si, ove nazovi Prognoze su katastrofa!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ima neka DHMZ aplikacija i skinem/instaliram ali neka nigdje ikone WTF
Ponovim ali opet je nema????
Zato ti je najbolje ovako kako ja radim, a ostaviš neku što bar ima lijepi widget da ti krasi ekran. Meni je od tih s widgetsima najbilja Transparent weather, a i prognoza je "tu negdje".
Recimo Sonyjeva famozna prognoza s widgetom koji se otvara je potpuno pogrešna! Jedino što lijepo izgleda.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Stavio sam widget Croatia Weater pa cu malo pratiti razlike temperatura jer pise da skida podatke sa DHMZ stranica
Foreca mi se pokazala najtocnija i imam ju vec godinama
Pogledaj ovu možda ti se svidi.
Ja ti koristim yR (norveška) zadovoljan sam i dosta je hvaljena, još kao i web lokacija.
btw. često sam si i sam takva pitanja postavljapo kao i ti, sa ovom sam zadovolj(an/niji)
HC4L
Weather Timeline
Najbolja koju sam do sad isprobao.. Vrijedi te pare..
U postavkama mozes birati od koga zelis da ti prikazuje podatke. Ima i raznih velicina widgeta sa solidnim mogucnostima ukrasavanja...
ja sam znao koristiti Chronus.. postaviš na skida sa yr.no..
inače to je prognoza koja dođe na CM..
https://play.google.com/store/apps/d...tonder.chronus
Testirao sam ih oko 20. Najtočnija aplikacija je Weather Underground jer koristi sve lokalne meteo postaje za temperaturu i po njima određuje prognozu. Accu weather je katastrofa što se tiče preciznosti. Npr. stave temperaturu -1 jutros za Zadar, a u stvari je 7 celzijevaca. Zašto? Jer crpu podatke iz Zemunika sa Zračne luke Zadar. A razlika u temperaturi je uvijek velika, pogotovo noći. Ali to oni ne vide kao bitno njima je Zračna luka Zadar u biti grad Zadar.
Yr.no je jako precizan jedino što on nema trenutno stanje, već samo prognozu. Ostale su sve manje više kao AccuWeather, a jedino je Weather Underground preciznija. Jako dobra aplikacija je Vrijeme&Radar koju servisira njemačka meteo služba (na hrvatski je lokalizirana, ima karte odlične s grmljavninom, nadolazećim frontama) jedino je treba platiti za full verziju. Međutim i ona pati od toga što ne prikazuje uvijek točnu temperaturu zbog gore navedenih razlika na mikro lokacijama.
Zadnji uredio mateob : 27-01-2016 u 14:06
Nisi prebacio da podatke uzima sa yr.no jer je na default postavljen na accuweather.. Probaj na yr.no. to je norveski institut po kojem dhmz radi svoje prognoze sluzbeno su to ecmwf karte. Postoje jos gfs, ukmo itd al da ne zamaram, aplikacija radi odlicno samo ju treba konfigurirati..
I moras naravno imati upaljen gps.
morecast se meni pokazala izrazito točna aplikacija a ima i dosta dodataka, npr navigacija i sl.
ako netko želi 10$ kupon za banggood nek se javi na pp
Bookmarks