Edit: Glup sam, moja greška.
?? Na pretplati sam i do sad sam imao 5g za 45 kn sa min potrosnjom 80 kn. Da li to ostaje
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Edit: Glup sam, moja greška.
200 je za 140. Pitanje je koliko je za vece iznose.
--
. [Lejzermaster]
Ja sam u lipnju kupio za 50%. I ranije također. Prati oglase pa kad naletis - kupi, ako već ne znaš kako drugačije
Ne vidim u cemu je problem. Vrijedi do 16.1. Koristis do tog datuma, a onda prebacivanje na drugu mrezu ako ti ne odgovara.
No mislim da se nece vracati ma stare pakete. I s paketima u pola cijene su produzavali akciju par puta. Znaju ako ponude losije da se korisnici lako presele u drugu mrezu..
--
. [Lejzermaster]
Da, uz pretpostavku da u datom trenutku ponuda u drugim mrezama bude bolja, a to cesto nije slucaj![]()
Vidim da su promijenili krajnji datum. Bilo je prvo do 16.1. a sad je do 31.1. Ima netko neki info?
--
. [Lejzermaster]
Na facebook stranici od bonbona objavili su iza 31 ostaje sve isto ko što je dosad bilo
Super mi je to s objavama na facebooku. Sto s nama koji nemamo facebook? No dobro. Ako ostane isto ja zadovoljan
--
. [Lejzermaster]
Ja sam ih skužio DO 31.1. je isto, a kasnije kao "bumo videli"-strpite se.
Uglavnom nekih iznenađenja neće biti, a najveće će nam biti ako produže status quo do npr 30.4.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Pa kaj nije obicno do 6 mjeseca produzenje?
--
. [Lejzermaster]
Stoji im na fejsu da će paketi kakvi su sada biti produljeni. Eventualno možda još neka novost, ali paketi su sigurni.
Bilo bi lepo da ubace u ovaj još neki paket.
Meni su dobri s 5 giga po LTE brzini. Više ne tražim![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zašto ne stave i ostale pakete na 4G? To bi im bio pravi potez.
Nije ovo za mene ...
Svi paketi su na 4G.
Samo sto je u ostalima limitiran na 7,2 Mbit. A realno neces ni primjetit da je limitiran.
Potvrdjujem iz prakse. Uzivas u niskom 4G pingu i imas brzinu dovoljnu za normalno koristenje neta (youtube, streamanje, odlican upload). Dugo sam bio na 3 GB paketu, a otkad sam presao na 5 GB nisam skuzio neki osjetni boost po pitanju koristenja neta osim u speedtestu ovisno o lokaciji.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A so. Hvala na info!
Nije ovo za mene ...
i danas je 31.1 ima kakvih novosti?
....
Sutra. Ko i uvijek. Na dan kad je vec nova ponuda. Sluzbeno. Iako su vec rekli sto je..
--
. [Lejzermaster]
Do 15. lipna su produzeni paketi.
--
. [Lejzermaster]
Inače, onaj paket s 1000 min i poruka bez nadoplate bona više ne košta 40kn nego 10kn. A ako se nadoplati bonom od minimalno 40kn, onda je i dalje 1kn paket.
Bookmarks