Budući da mi 2DIN uređaj polagano umire, vratit ću original radio s Yatourom i planiram kupiti neku samostalnu navikaciju s black box opcijom za snimanje prometa. Preferiram iGO da si mogu sam staviti karte, ali može i Garmin ili Mireo, bitno samo da LCD nije veći od 7" jer mi više od toga nema smisla. Koje su vaše preporuke? Hvala.
Zadnji uredio zuzo : 19-05-2015 u 13:10
Pogledaj ovdje :
http://cafe.mobil.hr/threads/79070-K...ndroid-sistemu
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Temu sam vidio, ali Prestigio mi ne ulijeva neko povjerenje. Njihov mobitel sam reklamirao dva puta.Koliko traje baterija na tim modelima, pogotovo 5850 koji nema skoro nikakvu bateriju?
Da !
Baterija za 5850 traje kratko , oko 1h intenzivnog "kljucanja" po urađaju , sasvim dovoljno za navigaciju , jer se u autu spaja na punjač kao sve klasične navigacije . Ja sam uglavnom koristio mali MI PowerBank od 5200 (dobio sam ga u nagradnoj igri na Forumu) i traje dosta dugo (išao sam iz Rijeke do Sanrema - Italy) , i tamo sam ga stavio na punjač i ako su gorjele još dvije lampice na indikatoru . Po meni nije uopće bitna baterija na navigaciji , dovoljno je manji kapacitet samo za pripremanje rute prije nego što navigator staviš u auto . Većina klasičnih navigacija nema neku veliku bateriju , obično se kreću od 700do 1100 mAh (3.7V - LiPo) .
Onaj veći uređaj 7777 imao sam samo na testiranju i radio je poprilično dobro , baterija traje koliko dva filma na RTL_u ili NovaTV zajedno s reklamama i vjestima (cca 4,5 sati)
![]()
Gdje ima za kupiti model 7777? Sve sam prekopao i svuda je prodan ili povučen iz prodaje. Može i neki drugi model, ne mora biti baš 7", ali ispod 4.5" ne bih uzimao.
tesko se odluciti , ima tih navigacija samo ovisi o cijeni i za cega treba , profesionalno ili normalnu upotrebu
, sa windowsima ili androidom ili linuxom ??
ima toga jos , ovisi o tebi samom jer kupujes za sebe !!
a taj prestigio 7777 se jos moze naci na ruskom , litvanskom , ceskom , madjarsko trzistu !!
Zadnji uredio zuzo : 27-05-2015 u 11:38
..a gdje kupiti te uređaje kod nas jer ih bas nema u trgovinama . Jedino sto sam nasao da sluzbeno ima igo primo i next gen je Navon u edigitalu. Prestigia je prije bilo a sad se uopce nemoze nac.
potrazi tu !!
ili ovaj
ili ova !! imas na biranje a nije ni skupo !?
Zadnji uredio zuzo : 19-12-2015 u 15:16
Znam ja za edigital i gledao sam tamo ali ko sto vidim imaju garmine a to mi neigra bas jer trazim s igo primo softwerom ili nextgenom. Becker vise navodno nekoristi igo.
A ovi sta si dao linkove koriste sygic a drugi koristi igo classic tj na linku pise da dolazi bez navigacije LOL.
Jedino s ove stranice bi mozda prosao NAVON ali ima malu rezoluciju za 5" ..isto ko i ovaj moj mio 6970.
edit: sad bas gledam ima i navon i s vecom rezom ali je android mozda bolje da je CE?
Dosta mi je unlockanja i skidanja krekanih mapa..trazim nesto sto je plug n play (lifetime update)
Nekuzim zasto nema negdje neki popis uređaja s igo softwareom koji se mogu kupit kod nas..pokusavao sam nac al tesko je :/
Nemora bit 7" ali da je bar 5" .
Zadnji uredio Xviper : 25-12-2015 u 12:13
nista nije tesko naci , samo koliko novaca toliko i glazbe !!
nabavi onda tablet a vjerovatno imas i smartphone i rijesio si problem !!
Bilo bi zgodno da je u HR trgovini... Da ocu tablet ili mobitel onda nebi post pisao u ovoj temi.
tebi kako god se odgovori nisi zadovoljan , to sto ti hoces od navigacije , pitanje dali postoji na trzistu ili u susjednoj trgovini , i jos kad bi bilo za 0 € , oprosti na smetnji , mozda se netko javi tko ti moze pomoci !?
Postoje Garmin uređaji poput nüviCam™ LMTHD Real Navigation nije ni 5 niti 7 inch_a , nego 6 , po meni baš idealna mjera , ni veliko ni malo . Ona 3 velika slova LMT znače doživotnu nadogradnju uređaja , valjda misle na životni vijek samog "navigatora - uređaja" . Cijena je pišljivih U$399.99 USD s prijevozom (dostavom) oko U$500 . Prava navigacija za " frajere ili sponzoruše" .
Što se tiče ostalih uređaja teško je pronaći velik uređaj , a da ima instalirane full LMT karte , možda jedino s ugrađenom 7" (inchn_om) 2DIN brandiranom navigacijom koja dolazi s autom odnosno limuzinom , a većina od nas vozi normalne aute i zadovoljna je običnim klasičnim ili mobitelskim navigacijama , pa i ako su karte "skinute" s interneta ili dobivene kao LM ili LMT s uređajem i manjim od 5 incha ...
![]()
Interesantan uredjaj samo je malo preskup,netreba nuzno imat kameru. Znaci ima i garmin here mape? Nisam nikad koristio garmin pa onda koji je bolji igo ili garmin ?
Zadnji uredio Xviper : 31-12-2015 u 02:16
Bookmarks