Koliko sam vidio po Internetu neke recenzije i testiranja mobiteli su bili gotovo neupotrebljivi.
Firefox OS odlazi u povijest, Mozilla prestaje s razvojem svog mobilnog operativnog sustava za mobilne telefone.
Firefox OS, mobilni operativni sustav kojeg je Mozilla najavila prije nekoliko godina, nije se uspio probiti niti do proizvođača, a kamoli do krajnjih kupaca.
Glavni razlog ovakve odluke leži u tome što Mozilla nije uspjela ponuditi zadovoljavajuće korisničko iskustvo te stoga odustaju od prodaje smartphonea s Firefox OS-om.
Prema trenutnim saznanjima Mozilla će nastaviti eksperimentirati s Firefox OS-om na IoT i drugim uređajima.
HC4L
Koliko sam vidio po Internetu neke recenzije i testiranja mobiteli su bili gotovo neupotrebljivi.
Steta naj bolji brovser kao za komp tako za mobitel. Koristim ga stalno na bar dvadesetak mobitela na Androidu i nemam nikakve prituzbe,doma pak Na laptopu i kompu ne mogu si zamisliti kaj drugo koristiti. Mozda operu?
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Tko ovdje spominje browser? Radi se o Firefox operativnom sustavu, browser je i dalje živ.![]()
Čak su mislim danas pustili 64bitnu verziju u stable![]()
da al browsera ne mobilnog OS-a, da nebi bilo brkanja
HC4L
Bookmarks