Koliko traje baterija? Ako se ne cacka puno po satu nego pri nekakvoj normalnoj upotrebi...
Bok,
Želio bih predstaviti odnosno iznijeti svoje mišljenje za jeftiniji pametni sat GV08S čiji glavni adut je
svakako utor za sim karticu i microSD karticu, a cijena mu je svega $30. Pa krenimo redom.
kada je u pitanju dizajn i kvaliteta izrade onda mogu slobodno reći da dizajn vuče na Samsung Galaxy Gear
kao i kod mnogih drugi kineskih pametni satova, pa bih mogao reći da je Samsung Galaxy Gear clone.
Remen je gumeni koji je vrlo čvrst i vrlo ugodan dok samo kućište je napravljeno od nehrđajućeg čelika.
Sa stražnje strane ima utor za microUSB kabel koji služi za prijenos podataka i za punjenje.
Sa unutarnje strane sata je poklopac koji osim poklopca ima i na sebi bateriju kao što smo mogli vidjeti kod starih mobitela poput Nokie.
Kada se skine poklopac, unutar pametnog sata GV08S se nalaze slotovi za SIM karticu i microSD karticu.
Ekran je prema specifikacijama IPS OGS veličine 1.5 inča s rezolucijom 240x240 piksela i sasvim ima dobar prikaz, te touch vrlo dobro također radi.
Kao i svaki drugi pametni sat, pa i GV08S ima ugrađenu kameru koja najčešće može jedino poslužiti za zabavu.
U ovom slučaju ima VGA kameru, par primjera možete vidjeti u nastavku.
Kao što sam na početku rekao, ima utor za SIM karticu pa možete neovisno o mobitelu primati pozive, a i zvati.
Također možete slati i primati sms poruke. Podržava sljedeće frekvencije: GSM850/900/1800/1900MHz.
Inače ako želite se povezati s mobitelom tada za povezivanje koristi Bluetooth v3.0 vezu.
Baterija ima kapacitet 500mAh i vrlo brzo se napuni, unutar 1 sata je baterija napunjena.
Eto to bi bilo to, ako vas interesira ovaj pametni sat koji se prodaje za 30$ onda ga npr…
možete kupiti ovdje.
Koliko traje baterija? Ako se ne cacka puno po satu nego pri nekakvoj normalnoj upotrebi...
Nema 2100 frekvenciju,steta...
Aj, kad istestiras, napisi i koliko traje baterija. Tnx
I?![]()
I ja cekam neku recenziju...
ako se ne koristi blutut baterija moze da potraje i 3, 4 dana ovisi o koliko se poziva. ako se pak koristi blutut onda oko 2 dana, ja ga koristim sa blutut slusalicom i sve radi kako treba.. dosta je kako da to kazem "slobodnije" koristenje nego kad se tegli recimo dva telefona (privat i firma) i vrlo preporucljivo za tople dane koji nam slijede.. zvucnik je poceo krcati malo ali mozda je do moji uvjeta rada inace sve drugo je sasvim korektno za te novce. touch me iznenadio, vrlo je precizan za tako mali ekran.
from my x5oo
Bookmarks