hmm...zanimljivo!
pa ja NIKADA nisam rekao da se meni MORA pomoći niti ću to ikada reći,ja sam samo pitao za pomoć i rekao sam svoje iskreno mišljenje o svemu tome!
meni je ovaj forum dobar,stvarno je i zahvalan sam svima koji su mi pomogli i moderatorima (pogotovo smuchacu koji me je stvarno dugo trpio i mućio se

) i bio sam siguran da će mi tu netko pomoći jer to je obićna igra samo što eto ima ju da se skine besplatno!
ajd da malo ozbiljnije gledamo na to sve internet-igre,nazovimo to marketingom!
zašto mislite da se svi muće da se ne ukrade igra?
ajd malo razmislite mirne glave,dali tu nema dogovora oko delvopera i ovih što prave crackove i sl?
da nema,prvo što bi falilo (nazovimo ih piratima) novci da mogu kupiti nešto s ćime mogu poćeti crackove i sl praviti,pa dalje onda da ne bude sa vlasnićke strane jako zaštićena igra!
u ovo vrijeme svagdje je igra s parama i markeningom!
znaći vlasnici igre,recimo rockstar napravi igru,objavi da će napraviti jako dobru zaštitu da se ne može igra crackati i da ju se mora baš kupiti i šta je na kraju od toga svega napravljeno? ništa,igra se skine i eto pićiš igraš,a govorili su da će ju jako zaštititi od pirata,ali nisu!
sve su to pare!
sada vi meni recite dali sam u pravu ili ne!
za koliko igara ste ćuli da će biti zaštićene,a svejedno se mogu skinuti s neta i igrati! sve je to marketing!
pogotovo kod ovih novih igara koje imaju opciju da se igraju online! delvoperi naprave igru,ovi ju "obrade" stave na net i eto,rockstar platio piratima da ju stave na net i da se reklamiraju i tako su došli do velike prodaje jer su prvo neki ju skinuli s neta,vidjeli heist u sp kako izgleda i da bi to mogli i dalje igrati kupili su igru! eto! tako je sa 95% igrama!
sada sam ja u pravu ili ne?
ps. isprićavam se ako sam vas naljutio!
više neću obećajem,samo hoću da tu na ovom forumu ostanem!
Bookmarks