Sat na računalu je dobro naštiman?
SSL certifikati ne rade kako treba ako je vrijeme pomaknuto.
Pozdrav
Pokušavam otvoriti piratebay prvo na google chrome pa poslije i na operi ali bez uspjeha
chrome izbacuje ovakvu grešku:
Ta web-stranica nije dostupna
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
Interesuje me da li je moguće piratebay otvoriti samo u firefox-u,ili se to može nekako napraviti i u ova dva spomenuta browsera
Pokušavao sam sa dosta ponuđenih riješenja među kojima je i instaliranje starijih verzija,ali bez uspjeha
Ako nekom padne naum nekakvanek postuje ovdje
........LP
Zadnji uredio marin71 : 03-10-2015 u 22:30
Sat na računalu je dobro naštiman?
SSL certifikati ne rade kako treba ako je vrijeme pomaknuto.
Puno toga ne radi, ako je vrijeme pomaknuto.![]()
Probaj ocistiti cache u browseru
Probaj u ieu. Koje windows e imaš?
Jesam pokušavao slijedeće ali i sa verzijom 40, 39 i sa 16 nema ovog dijela u chrome://flags : Minimum SSL/TLS version supported."
ili čitav tekst:
For Chrome v40:
Open chrome://flags
Look for "Minimum SSL/TLS version supported."
Choose SSLv3
Click on "Relaunch now" button
Open your https page again
You will be redirected to a "Your connection is not private" page. If you do not worry about this security issue click on the "Advanced" link.
Finally click on "Proceed to <your https page> (unsafe)".
Nekakva druga objašnjenja ja ne vidim osim već navedenog
XP je već pregazilo vrijeme, nema updatea ni ništa, može biti i da je to toga.
Menjaj što pre taj XP OS...
skini na netu ubuntu-14.5 , instaliraj i nemas takvih problema !!
Izgleda da xp-ica ostaje
Problem sam djelomično riješio tako što sam na nekakvu pretraživaču zvanom DuckDuckGo uspio da otvorim piratebay
---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 14:55 ----------
Imam pored win xp i linux mint ali nisam nešto pretjerano zadovoljan
Ta njegova "čudna" brzina mi najviše smeta
nisi ti jedini koji je instalirao mint i cudio se njegovoj brzini , mozda si trebao instalirati , xubuntu ili kubuntu , ali ja sam spomenuo ubuntu 14.5,= Citat = Izvorno postao NorthGate Pregledaj post
Menjaj što pre taj XP OS...
Izgleda da xp-ica ostaje
Problem sam djelomično riješio tako što sam na nekakvu pretraživaču zvanom DuckDuckGo uspio da otvorim piratebay
---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 14:55 ----------
= Citat = Izvorno postao zuzo Pregledaj post
skini na netu ubuntu-14.5 , instaliraj i nemas takvih problema !!
Imam pored win xp i linux mint ali nisam nešto pretjerano zadovoljan
Ta njegova "čudna" brzina mi najviše smeta
ali po onoj staroj :tvoja roba tvoj ducan !
Ubuntu 14 je brz, 15 je kod mene malo mušićava. Imaš i ElementaryOS, jako lijep i lagan.
A XP definitivno mjenjaj, to više ničemu ne služi.
chrome mi ne dozvoljava otvaranje torrent.hr a ni mozilla.
Objašnjenje je:
Sigurnu vezu nije moguće uspostaviti jer se web-lokacija koristi nepodržanim protokolom
kad ukucam torrent.hr u google dobijem ovo:
TorrentHR.org
www.torrenthr.org/
Prevedi ovu stranicu
Opis za ovaj rezultat nedostupan je zbog datoteke robots.txt web-lokacije – saznajte više.
Kad kliknem detalji ,neki savjeti o robots.txt
IE mi otvorio.
Čudno da se problem dešava na torrent linkovima.
XP? baci to.
Ili vrijeme nije dobro podešeno na SSL certifikati ne rade.
nakon tri dana,a nisam bio jedini,sve se vratilo na normalu.Vrijeme je bilo podešeno.Čudno mi je to što opasno ganjaju torrent linkove.Pirate bay samo preko nekih novih browsera,na katz sa, "kao na svoj rizik" a sad i ovaj mali torrent site.
Čudno mi je što TD nitko ne dira a sve je počelo od USA.
Da ne bih otvarao novu temu jer se radi o istoj stranici za edukaciju,tj.TPB http://thepiratebeach.eu/browse
Na chromu,kao i na operi sam uspio otvoriti ovu stranicu,ali mi je čudno da nema komentara uopšte
Ovaj naziv mi je isto tako čudan,pa nisam siguran da li se radi o piratebayu ili o nekoj fake stranici
da ni ja ne otvaram ovu temu,ja imam gori problem sa chrome i sa mozzila firefox!
koristio sam chrome i idem vidjeti šta ima novoga na gmailu i ne mogu ući,isprobavam svakako i ništa!
sjetim se da probam neku dr str i napišem youtube i ništa!
ne mogu otvoriti nijednu str osim google! čudim se kako sam tu uspio doći!
onda odem koristiti mozzilu i sve dobro,sve 5 i odjednom i on to sve isto radi!
imam win 7 64bit i nijednom do sada se to nije događalo!
šta da radim? kako da to popravim?![]()
ovo mi izbaci za mozzilu i chrome:
Neuspjeh otvaranja sigurne veze
Došlo je do greške prilikom povezivanja na accounts.google.com. SSL čvor ne može ovjeriti vaš certifikat. Šifra greške: SSL_ERROR_BAD_CERT_ALERT
Stranica koju pokušavate otvoriti ne može biti prikazana jer autentičnost primljenih podataka nije moguće provjeriti.
Kontaktirajte vlasnike stranice, te ih obavijestite o ovom problemu.
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
Pogledaj u desnom kutu statusne linije na dnu , koji Ti je datum , da nije baterija koja drži podatke u Bios_u na matičnoj ploči "krepala" .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
nisam napisao...imam pc ne laptop!
ma bila je jako,jako mala greška i ako se nekome dogodi isto ovo ili sl. napravite ovo što sam ja napravio!
idite u antivirusni i deaktivirajte application protocol content filtering!
nakon toga probajte ići na jednu str koja vam nije radila i trebala bi raditi i onda tu app što ste deaktivirali aktivirajte i sve će van normalno raditi!
trebalo bi!
ja koristim nod 32 antivirusni,ali mislim da to svaki antivirusni ima!
to mi se je dogodilo jer je susjed mi nešto slagao na kompu pa je nod poludio i skroz izbacivao ono da blokira ili dozvoli ići na jednu str pa je ovaj stiskao nekada blok,a nekada (sw)allow i tako je vjerojatno se sve poremetilo!
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
Na PC sam i mislio ne na laptop i njegovu bateriju ! Svaki PC (i laptop) ima bateriju na matičnoj ploči koja pamti datum i postavke u Bios_u ,
na to sam mislio , to je ona mala dugmasta baterija CR2032 , traje 4-5 godina pa ju treba mijenjat . Pošto si riješio softverski problem , sve Ok !
Znam da imaš PC Desktop , stavio si bijesnu grafičku od 6Gb rama , a jesi li razmišljao o jačem napajanju (ispravljaču 600-700W) ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks