- 5.2" (1920x1080)@ 424 ppi
- Gorila Glass 3
- Snapdragon 808, 2.0 GHz, hexa-core 64bit, Adreno 418 GPU
- Stražnja kamera: 12.03 mpx
- Prednja kamera: 5 mpx
- 2GB RAM LPDD3
- Memorija: 16/32GB
- Dimenzije: 147x72.6x7.9 mm
- Težina: 136 g
- USB-type c
- Fingerprint senzor
Dobra cijena,steta sto kamera nema OIS...
Kao što su već pisali po netu, ako već imaš stari N5, ovdje izgleda plaćaš samo čitač otiska prsta. Gubiš wireless charging, OIS, ne dobivaš niti stereo zvučnik nego svira samo na jednu rupu. Jbmu, N5 ima mod za stereo zvučnik. Malo sam razočaran, najviše zbog bežičnog punjenja.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja nisam razočaran upravo zato što sam vlasnik Nexusa 5Nemam baš nikakav razlog za upgrade i veseli me što će mi ostati koja kuna u džepu
![]()
Onda je to dobra vijest za nas![]()
Sad sam procitao jos jedan dealbreaker - nema notification led (mozda je skriven, al to cemo saznati kadtad).
Edit: oh, mozda ipak ima ledicu:
http://www.androidpolice.com/2015/09...the-spec-list/
Zadnji uredio xlr : 30-09-2015 u 11:45
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
480 eura cijena
http://www.gsmarena.com/nexus_5x_cos...news-14243.php
imam nexus 5 pa bi presao na nexus 5x. malo gledam po njuskalu i vidim da neki navode u naslovu EU. Sta to znaci?
da se razlikuju oni koji idu za eu od recimo od ovih kod nasiz vipa? jesu iz eu kvalitetniji?
Ma to znači da su kupljeni u nekoj od zemalja EU, vjerojatno iz Njemačke jer tamo se može naručiti preko google. Te teorije zavjere o (ne) kvaliteti zaboravi, takve dezinformacije plasiraju neupućeni iz samo njima poznatih razloga.
Kao nekad Nokija iz Mađarske i Švedske![]()
Haha, da, nekad su u oglasima isticali da je Nokia original made in Finska, mili Bože koji su to idioti bili, ali svejedno dobar marketinški trik kojeg je većina ljudi progutala i zbog toga kupila mobitel baš od tih ljudi.
Finska da, kaj sam ja zabrijao Švedska u postu![]()
Pa kad su komšije
Hvala. I jos jedna stvar, kazu da je kupljen u vipu i da je otkljucan na sve mreze. znam da prije ako je iz vipa ide samo iz vipa kartica ili t mobile kartuca ako je mob iz t mobilea. ja sam na t mobile pa neznam hoce mi kartica u mob iz vipa pasati. tj jel istina da vise ne zakljucavaju mobitele?
Nije istina da ne zaključavaju nego da ti moraju otključati besplatno (bilo putem koda ili servisa) ako je mob kupljen na pretplatu uz predočenje računa.
Pa ako piše da je otključan onda ide će raditi na svim mrežama.
Zadnja 2 moba kupljena u vip-u (pretplata) nisu bila zakljucana.
I da je zaključan otključa se odmah tak da to danas više ne igra ulogu.
Pozdrav !
Ima jedan Nexus 5X, garancija 2god. Mobitel je novi.
Sto mislite dali ga vrijedi kupiti za 1.500kn?
Nisam neki teski korisnik, igre ne igram. Nekoliko osnovnih aplikacija i internet. Takoder koja fotografija, posto vidim da 5X ima dobru kameru.
Zadnji uredio qvezbra_81 : 30-01-2017 u 20:57
Za 1500 kn kupuj.
Mislis da je do 1500 kn bestbuy?
Isplati se dakako
pa baš i nije best buy.imao sam ga i neke stvari su ok,ali ima i mana koje su mene smetale...
Kupio 5X, zasad zadovoljan, pogotovo kamerom dok je baterija puno slabija od Redmi 3 kojeg sam imao dosad. Ali dobro uvijek se može napuniti negdje. Nisam neki zahtjevan korisnik i zasad je mobitel ok.
Baterija je slabija a i jaci je chipset koji ju cucla..
Bookmarks