@xlr - nisam htjela dodatno zbunjivati besanu![]()
Ne ide to tako. Prostor se dijeli na puno, puno manjih dijelova.
Ima raznih vodiča i objašnjenja po internetu kako Android interno funkcionira, potraži malo.
@xlr - nisam htjela dodatno zbunjivati besanu![]()
Teoretski da, ali toliko stvari dijeli tu istu memoriju da je tesko napamet reci gdje je tocno otislo tih 5 gb. Skini Disk usage app i pronjuskaj
https://play.google.com/store/apps/d...roid.diskusage
I ravilov je dobro rekao, vidjet ces da puno nekih tebi vjerojatno nepoznatih stvari zauzima slobodni prostor.
Meni recimo 3 gb odlazi samo na cache od Deezer aplikacije. Kada nemam nis instalirano na mobu, neki vrag mi oduzme xy mb od ukupno dostupnih 26 gb. Zato jer i sistemske aplikacije koriste tu memoriju za cache i tko zna sta sve ne. Kao kada kupis stan od 50 m2, a krevet ti zauzme 2 m2 htjela ti to ili ne. Ako pored njega instaliras nocni ormaric, ode jos pola kvadrata![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Postoji li ikakva mogucnost da se aplikacije koje mi ne nude opciju da ih prebacim na sd karticu da se ipak nekako prebace?
Root.
Trebam neku provjerenu aplikaciju za provjeru interne memorije, tipa chkdsk na Windowsima. Kada ga mountam na PC, vidi ga kao MTP device, a s tim ne mogu ništa.
Disk Usage & Storage Analyzer - vidi internu, ne vidi microSD
Storage Analyzer - li-la, nekad vidi samo internu, nekad obje
Ti si tražio samo za internu pa će ti obje biti ok![]()
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Ne kužimo se, trebam nešto za provjeru grešaka odnosno bad sectora.
Nema takve aplikacije.
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
S obzirom da mobovi koriste NAND memoriju, pretpostavljam da imaju i nekakav bad block management koji bi donekle trebao štititi od bad sectora, tj izolirati ih prilikom njihove pojave. Sve te memorije pate od memory weara zbog pisanja/brisanja i dosad sam vidio svega par developera koji su uspjeli s tim ubiti telefon gdje više nikakav pristup memoriji nije bio moguć. Nisam vidio neku aplikaciju koja bi ti koristila, pa se vodim logikom da vjerojatno nisu ni potrebne - ili čip to sam hendla ili sve ode u k čim se takav problem pojavi pa preventivni check niti nije moguć.
Ima li app da pokazuje badge? Unreal badge neradi tj kod mene nece
Ima neka apk da freezam nfc service? Galaxy mini2 (CM10.1)
S titanium backupom nemogu freezati.
Titanium se veže izravno u sistemski freeze (enable/disable paketa). Ako on ne može, nema načina.
Ma moze on,ali samo donate verzija
Onda kreni u potragu.
Trazio sam ja,uvijek googlam prije nego davim druge ljude. Problem je sto nista nisam nasao.
Mislim da bi mobovi danas trebali dolaziti s predinstaliranim titaniumomAko ga dugo koristis i ne mozes bez te aplikacije topli savjet da je kupis. Meni je to definitivno jedna od top 5 kupovina. Sjecam se davnih dana da je bilo problema s krekovima i verzija 3.8.4 (afaik) je bila radila, ali je bila uberstara. Mislim da nikad nije izasao normalan krek u to vrijeme, zato sam je kupio
Jedino ako dolaze i sa predinstaliranim rootom.
Also, "nije bilo cracka koji radi" je prilično lousy razlog za kupovinu...![]()
Tada sam bio mlad i buntovanS godinama sam ostavio skoro 150ak dolara u Playu, a ne znam ni na sta :O
Davno sam je kupio i za mene daleko najbolja android aplikacija.
Znaci ja jedini ne kupujem aplikacije. Gdje su moji forumski jarani iz doba krekova i krekiranja?![]()
Odrasli su i uozbiljili se.![]()
trazim aplikaciju koja radi kompletan backup.pod tim mislim i backup stanja u nekoj aplikaciji/igri.posto na mobu nemam dovoljno memorije bilo bi dobro da se podaci sejvaju na pc.prije sam koristio helium ali vec dugo nisam vracao mob na tvornicke postavkr.mob mi nije rootan.
Bookmarks