tajoo@
ako je Medion unlokovan i vidis navigaciju i sd kartu na Pc-u onda nije problem !!
skini nove mape na netu i zamjeni mape u folderu content-map a tako i poi i to je sav kunst !!
Pozdrav ljudi, imam navigaciju Medion GoPal E4240 s instaliranom kartom Medion GoPal 6.1 PE 94809 + Maps Q2-2013 EU, sve radi super ali bi ipak instalirao noviju kartu ako je to uopšte moguće, koju iGO kartu najnoviju mogu instalirati na nju, koja je procedura,..., puno pitanja![]()
tajoo@
ako je Medion unlokovan i vidis navigaciju i sd kartu na Pc-u onda nije problem !!
skini nove mape na netu i zamjeni mape u folderu content-map a tako i poi i to je sav kunst !!
Mogu pristupiti navigaciji i vidim sd kartu, nije otključana, koji program preporučivate za otključavanje, ja sam probao MioPocket 4.0 Release 68 ali nije nista proslo, nista se ne desava, ona ima Win CE Core 5 operativni sistem, please help
tajoo@
makni prste od MioPocket unlock , postoje drugi koji ne zadiru u registar !
tajoo@
mozda da navratis u osobni PP!!= Citat = Izvorno postao zuzo Pregledaj post
tajoo@
makni prste od MioPocket unlock , postoje drugi koji ne zadiru u registar !
već sam odustao od MioPocket-a, ali koji da upotrebim, koji program je provjeren
ne mogu ti nista poslati jer ti je inbox pun
sad sam ispraznio ima dosta mijesta !!
Želim ovom prilikom da zahvalim članu zuzo na nesebičnoj pomoći oko instalacije karti na mojoj navigaciji, frajer se konektovao na moj laptop i više od 3 sata strpljivo podešavao opcije i instalaciju iGo karte koja je na kraju proradila, s obzirom da smo svi manje više zauzeti i imamo manjak vremena odvojiti za nepoznatu osobu svoje vrijeme i znanje a sve u želji da se pomogne za mene prestavlja stvarno hvale vrijedan čin, još jednom hvala ovom forumu a posebno članu zuzo
Malo je takvih kao @zuzo ali ipak ih ima.
Svaka čast!
Bookmarks