Trenutno nista ne rade.
Ono sto mogu mozda napravit je ubacit reklame i hrpu nepotrebnih gluposti, no to je na mozda sve.
Nisam htio citat kilometarski clanak jer sam ljen. Koristim quicpkic i sad i on je up to date. Što rade novi gazde konkretno meni da ne bih koristio aplikaciju?
Trenutno nista ne rade.
Ono sto mogu mozda napravit je ubacit reklame i hrpu nepotrebnih gluposti, no to je na mozda sve.
U međuvremenu, kome se da, može probati Piktures, meni osobno i više paše.
Preporučujem ti da ne budeš lijen i pročitaš članak, prilično je informativan.
Novi gazde navodno ne rade zasad ništa, ali obzirom tko su novi gazde i što inače rade, budućnost je sve samo ne svijetla.
Najs! Radi odlicno, GP pokazuje da je app instaliran, ali ne nudi update. U medjuvremenu Quickpic je dobio novi update. Neki su primjetili uvijek aktivan pozadinski proces kojeg nije bilo u 4.5.2.
Inace, "bivsi" developer se oglasio:
https://plus.google.com/111164401852...ts/3JgGUYVZL5Q
Sad jos da sredim Hangouts i izbjegnem 4.x verziju...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ha.
Znači samo je pitanje vremena...* Ads won't be coming soon
A i ovo:
Pa sve su njihove app free, to ne znači da išta valjaju ili da se ne plaća drugačije.* QuickPic will always be free
Sve pršti riječima hvale za novog overlorda, pa naravno, pa neće ga valjda popljuvat.
To ne znači da mu je za vjerovat.
Još uvijek sam razočaran ovakvim razvojem situacije. Ne smeta me ni najmanje što se prodao velikoj firmi, ali mogao je barem izabrat nekog manje ljigavog. Ovo mi je ko da se prodao kolumbijskom narkokartelu (koji eto slučajno radi i Android aplikacije).
Nda, počelo je. QuickPic se upravo ažurirao. Verzija 4.6.0.1143. APK je duplo deblji. Kad pokrenem app, prvo što dobijem su nekakve ponude/reklame za free cloud storage. Nakon toga izgleda isto ko prije ali to više nije to. Ova akvizicija je potpuni i totalni promašaj i ovo će samo ići na gore.
Što je najgore ne mogu sad više ni staviti stariju verziju jer je ovo službeni mobitel koji je potpuno i totalno zaključan i sa Play Store-om kao jedinim izvorom aplikacija. Ni govora o bilo kakvom sideload-anju.
Zadnji uredio ravilov : 16-09-2015 u 23:56
Ostao sam na 4.5.2 i ne mičem se s nje.
Ček, kaj ne možeš ni apk s memorije instalirat?
Pošto je tak zaključan vjerujatno su ti stavili i dodatnu sigurnost u vidu lokacije, prisluškivanja (paljenja mikrofona, kamere i ostalog kad hoće)Današnji službeni mobiteli
![]()
Pojma. Mogu probat sa memorije, to možda prođe. Ako nađem negdje stari APK.
Što je najsmješnije aplikacija se ažurirala sa Play Store iako tamo još uvijek pod informacijama stoji verzija 4.5.3 zadnji put ažurirana Sep 7 i veličine ~1MB. Kako mogu staviti novi APK na Play Store a da se ne promijeni automatski barem nešto od ovoga?
Na apkmirror imas starije verzije.
Trenutnu na mobu samo obrise i instaliras. Ti ne mozes nista stavljat na Pla Store
Ako ti je službeni mob zaključan preko device administratora - a vjerojatno je, ne možeš ništa. Instaliranje tj. sideloadanje .apk fileova krši security policy unutar moba.
Stavi Piktures kojeg je već netko preporučio![]()
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Taj Piktures mi je tako odvratan. Isprobao neki dan i reko ne hvala. Odmah je izbrisan bio.
Nije ni meni neka sreća, ali navikao sam se.
Sve druge aplikacije su učitavale slike po 3-4 sekunde kad bi otvorio app. Piktures i sa 4000 slika odmah pokaže thumbnailove, makar na prvih par scrollova.
Probao sam i Gallery KK koji je srednja žalost, a Google Photos mi služi samo za upload fotki u cloud...
Ali opet, sve je bolje od LG-jeve galerije.
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Zakaj nisi ostao na QuickPicu?
Zadrzis na zadnjoj normalno verziji i ko bog
Nije mi se dalo
Probao sam taj Piktures, ispao je brži od QuickPica i tako je ostao...
QuickPic nije niti imao opciju za castanje na Chromecast (bar ju ja nisam pronašao), a Piktures je. Tako sam onda mogao maknuti LocalCast i QuickPic, pa zamjeniti ih jednim appom.
Meni Piktures sasvim solidan.
Zanima me jedno.Pobrisala sam sve igrice sa memorije telefona koje su dosle u njemu,sve aplikacije koje j moguce prebacila na sd karticu ali uvjek mi je memorija telefona slobodno oko 5 goga.Najvise uzimaju aplikacije.Nije mi jasno kako se tako puni kada su sve skoro aplikacije na kartici na telefonu je od slobodnih 16 giga meni na koristenje ostalo 10 i nije mi jasno gdje je potroseno 5 giga
Što koristite za blokiranje reklama na razini cijelog OS-a? Do sad sam uvijek imao AdFree, ali očito više ne radi, nikako da povuče novu listu. AdBlock mi isto ne radi, instalira se, updatea, ali unutar aplikacija i dalje vidim reklame. Probao sam i ručno ubaciti hosts file, ali nikako ne mogu. Prijedlozi?
5 giga uzima android?
Zero se mozda krivo izrazila, prostor ti uzima particioniranje interne memorije za Android. Znaci proizvodjac je od xx gigabajta rekao y ide za Android i ti ih ne mozes drukcije iskoristiti. Android ne mora potrositi ni pola tog prostora, ali to nije bitno jer je on sav rezerviran. Pored toga neke sistemske aplikacije mogu spremati podatke na korisnicku memoriju i ukrasti nesto mjesta usprkos tome sto si ti obrisala sve igre i preselila ih na sd karticu. To je danas normalna stvar, ja ne znam da neki mob sa 16GB memorije ima svih 16 dostupnih.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ok shvatam ali mi nije jasno sta je onda meni pojelo 5 giga kada sam sve preselila na sd
Nisi me shvatio.Interna memorija je 16 giga,ako taj android uzima 5 giga ostalo bi valjda recimo 10.A meni ostalo 5
Bookmarks