Našao sam grešku: za Tele2 Revoluciju na bonove su stavili da je 1 lipa na minutu, ne na sekundu. Tako da ako npr. staviš da imaš 200 min mjesečno, stavit će ti da ti je najpovoljnija Tele2 Revolucija na bonove s cijenom 2 kn/mj.
HAKOM je danas izabcio aplikaciju za uspoređivanje operatera u (ne)pkretnoj mreži, LINK
ZAGREB, 8. rujna 2015. – HAKOM je pustio u rad besplatnu aplikaciju „Procjenitelj troškova“, internetski servis za sve privatne korisnike elektroničkih komunikacijskih usluga koji žele lakše odabrati optimalnu tarifu prema svojim navikama telefoniranja i/ili uporabe interneta. Aplikacija procjenjuje ukupni mjesečni trošak svih aktivnih tarifa i operatora, bez mogućih uračunatih popusta, na temelju podataka koje korisnik sam unosi, te nizom, od najjeftinije k najskupljoj, prikazuje po jednu najpovoljniju tarifu svakog operatora. Dodatnim izborom ponudu pojedinog operatora moguće je naknadno proširiti prikazom pet najpovoljnijih tarifa za svakog operatora. Sve ponuđene tarife nakon izračuna i prikaza imaju poveznice na internetske stranice operatora, gdje se tada mogu dobiti podrobnije informacije o tarifi, uključujući i razne popuste i pogodnosti ako postoje. Na taj način korisnici na jednom mjestu mogu puno lakše i jednostavnije doći do informacija koje će im olakšati odluku u izboru najpovoljnijeg operatora i tarife, a u konačnici i smanjenje troškova za telekomunikacijske usluge.
Našao sam grešku: za Tele2 Revoluciju na bonove su stavili da je 1 lipa na minutu, ne na sekundu. Tako da ako npr. staviš da imaš 200 min mjesečno, stavit će ti da ti je najpovoljnija Tele2 Revolucija na bonove s cijenom 2 kn/mj.
Ništa od toga. Obična smijurija. Hakom je prepun uhljebljenih neznalica koji krste jariće i koji su odavno trebali biti predmet Uskokovih prijava. Pa ta tvrtka zabranjuje sindikat u 21. stoljeću. I otvoreno radi za interese moćnih operatora
---------- Post added at 10:28 ---------- Previous post was at 10:19 ----------
Stavio sam da trošim 1000 minuta mjesečno, ali prima samo tri znamenke.
nažalost HAKOM je dosta često beskoristan.... osjetio sam na svojoj koži.
Mnogi su to osjetili. Hakom je blaža verzija HNB-a.
---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:38 ----------
Nebitno. Bit je da aplikacija ne može pomoći korisnicima. Kao da ju je napravio pučkoškolac.
http://www.index.hr/mobile/clanak.as...esti&id=844103
Zadnji uredio Inovator : 28-09-2015 u 00:11 Razlog: koristiti EDIT
Ja sam sebi iz fore išao izracunat i izbacilo mi je bonbon. I mislim da je uredno izracunato
I ćorava koka pogodi zrno.
Budite VI moji procjenjitelji.tražim najmanju moguću pretplatu da imam pozive i net a SMS opcionalno nije toliko bitno
Prepaid (bonovi): Promosmart Tele2:
1000 min, 3 GB za 35 kn/mj.
Uspostave poziva poništavaš s bonus kunama.
P.s.
Moj izbor u 10. i 11. mj = tele2 = 4 GB = 35 kn.
Ranije:
Bonbon = 0,8 GB za 1 kn
T-mobile = 2 GB za 0 kn
Zadnji uredio ispravljach : 25-10-2015 u 17:08
Imam već Tele2 SMART i totalno mi je gej plaćat uspostavu poziva.
zašto HAKOM šuti o 4, 5, 6. koncesionaru za mobitelne mreže?
zašto HAKOM i AZTN šute o duopolu HT+VIP koji se stvorio kupnjom manjih internet operatera?
Bookmarks