Zna li se hoce li biti sta od s5 mini?
Predstavljen je S5 Mini. Specifikacije su neznatno poboljšanje u odnosu na prošlodišnji model. Također, mini model je nasljedio neke karakteristike većeg brata. U ponudi će biti i dual SIM verzija, a na tržište dolazi do kraja srpnja.
Specifikacije:
- 4.5" HD SAMOLED zaslon
- 1.5GB RAM-a
- quad core @ 1.4GHz
- 16GB interne memorije + microSD
- 8MP + 2.1MP kamere
- 2100 mAh baterija
- IP67, fingerprint senzor, heart rate monitor
- Android 4.4.2
![]()
Zna li se hoce li biti sta od s5 mini?
Kako mislis??
U ponudi je u t-mobu i vipu (tele2 nisam gledao)
Sto se tice samog uredaja, posjeduje senzor otiska prsta te onaj senzor za otkucaje srca.
Sto se ovog senzora za otiske tice, radi ok, premda sam imao poneki problem jer nije htio nekad ocitati otisak prsta. Po meni nespretno prilikom otkljucavanja mobitela ...
Kao i S4 mini, tako ni S5 mini nema vibracijski odziv kapacitivnih tipki kao i same tipkovnice za pisanje poruka...
Kamera je dosta dobra
IP zastita = kao i kod S5 (obicnog), moze pod vodu i normalno radi poslije. Ekran naravno ne reagira pod vodom
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ima ga i u Extreme Digital.
ma kasnije tek vidio da je stigo i kod nas.
ima li napokon onu lampicu za obavijesti?
da, na nju sam mislio. s4 mini nema pa me zanimalo jesu li i nasljedniku to uskratili.
Ima li netko možda problema s lošom kvalitetom poziva kod ovog telefona? Vrlo često krči pri uspostavi pozva i skoro je nemoguće razgovarati. Jel bi to mogao biti neki softwareski problem ili bih trebao do servisa?
Kupio sam neki dan Samsung-Galaxy-S5-Mini i zelim ugradit navigaciju i to IG0 pa molim savjet , koja verzija mi odgovara za moj mob.
Postoji cijeli odvojeni podforum posvećen navigacijama, pa molim pitati tamo.
Na curinom S5mini se ponekad telefon ugasi, ili restarta sam od sebe. Kad se ugasi onda mu moras doslovno izvadit bateriju da bi ga pokrenuo inace samo zasvijetli i zavibrira. E sad mene zanima jel moguce da je to zbog drugog firmwarea jer sam stavio ovaj ( http://www.sammobile.com/firmwares/d...FOXX1AOG1_TWO/ ), u serijski je bio od Tmobila ovaj ( http://www.sammobile.com/firmwares/d...FCRO1AOC1_CRO/ ). Stavio sam taj od tele2 iz razloga da se izgube one glupe tmobile animacije i ostalo. A i koliko vidim taj od tele2 je noviji. Sad razmisljam da joj vratim stari od tmobile-a pa da vidimo sto ce se desavat. Jel moguce da se taj problem dogadja zbog toga? Malo joj je glupavo sve nanovo podesavat nakon toga. Naravno da sam uvijek nakon fleshanja napravio i wipe svega da nemislite da je problem vezan uz to.
A kakve veze S5 mini ima sa S4?![]()
Zato jer je u tom podforumu općenito pisano za nadogradnju firmware-a na s4 pa i na s5 mini. Tj. postupak je identičan, a ovdje se piše tj. ni nepiše se o S5 mini općenito. Kako voliš izigravat glavnog i bitnog, onda već kad si prebacio moje pitanje iz teme u kojemu se preko Odina flesha firmware za S4 pa i za S5 mini onda možeš i odgovoriti ovdje dok nisam ostario. Jer općenito na ovom forumu dobit kvalitetan i pametan odgovor umjesto trkeljanja i pravljenja bitnog 0 bodova. A ti sad moš dalje po svom.
Jel može neki vlasnik S5 mini ili S5 mini DUAL SIM napisati malo o mobu, kakve je kvalitete (hardver) ''uživo'' i jel mu softver šteka? Općenito zadovoljstvo. Hvala!
Prije cca godinu sam kupio S5 mini za poklon, ali ga vrlo cesto kristim pa mogu napisati ponesto...
S5 mini, kao i obicni S5 je patio od problema pregrijavanja, kad nists ne bi radilo, vec bi se trebala baterija vaditi.
No to je bila greska u prvim serijama, a eto takva se i meni potkrala.
No nakon reklamacije sam dobio novi uredjaj i sa njim nema nikakvih problema...
Izrada je stvarno dobro i nisam primjetio da ista skripi.
Pod haubom su nesto slabije specifikacije u odnosu na S5, ali sve dosta dobro radi.
Tu i tamo ces mozda zamijentiti sitni trzanje (a svi znamo ja TouchWizz malo zahtjevnije sucelje) ali stvarno nista pretjerano. Neki mozda i ne primjete te sitne trzavice.
No opet kazem, a obzirom na specifikacije ne mozes ocekivati da sve radi kao na S6 ili sl...
Na mobu mi se svidjaju dimenzije i mala masa + vodootporan je
U svakom slucaju dobar mob...
Hvala za info! -ovo sa pregrijavanjem je za mene osobno jako veliki minus, isti slučaj sam davno imao na HTC desire, sumpora mu...
Kazem, prve serije i S5 i S5 mini su patile od istog/slicnog problema...
No, ako uzmes neku od zadnjih verzija mob, neces imati nikakve probleme
Medju prvima sam uzeo s5 (prije skoro godinu i pol) i nemam problema s pregrijavanjem..
Bookmarks