Aki, bibac, skitnica007, Sljaka, sm2101
iGO Primo IS 9.6.29.578681 (11 Aug 2015)
Download:
Apk, data.zip, sys.txt,ux
Komplet iGOCode:Apk, data.zip, sys.txt,ux
*7z extract with 7zip 9.38 x86, x64Code:http://pastebin.com/ELRxJgv3
Važna napomena: Nemoj da vas buni vizuelni izgled na screenshotu u mom postu.
Imate dosta upakovanih skinova pa stavite onaj koji vam se najvise sviđa i funkcionalno odgovara.
Ja sam ubacio ovaj za testiranje i uradio screen shotove, mrzelo me da radim za svaki skin pojedinačno
Europe here 2015 Q1 KOMPLETNA EVROPA
http://cafe.mobil.hr/threads/80687-E...=1#post1086278
Ako te boli zeludac...popij PELINKOVAC,a za sve ostalo sto te zaboli popij JEGER! Ima 56 trava da mu j.... mater jedna ce ti pomoc!!! :D
Aki, bibac, skitnica007, Sljaka, sm2101
oprosti, jel to pase za Samsung s5....
hvala
zašto mi ne daje link da skinem ili ja neznam,kako treba.Molio bih pomoč.Hvala.
Ako te boli zeludac...popij PELINKOVAC,a za sve ostalo sto te zaboli popij JEGER! Ima 56 trava da mu j.... mater jedna ce ti pomoc!!! :D
moze li neko upustvo za instalaciju,kako je instalirati.
sve sam skinuo znaci komplet igo folder,dobio sam fajlove kao kod kolege iz prvog posta.
Mape sam skinuo posebno i kontam da ih trebam ubaciti u folder conect pa maps
Al kako instalirati samu aplikaciju to ne kontam
ako moze neka pomoc
folder conect ne postoji kod ove navigacije nego content
mape idu u folder map,ako koristiš karte samo jednog proizvođača
Ako koristiš više mogu imati ovakve oznake: map ,map_NQ ,map_TT(map je lokalni proizvođač,map_NQ je navteq,map_TT su tom tom mape
Imaš i ovako: map ,map_HR ,map_TT(ovdje je map_HR navteq,ostale dvije kao i gore
program instaliraš kao i svaki drugi apk.fajl,tj.klikneš na njega---next--next
Zadnji uredio marin71 : 07-09-2015 u 18:04
Da pojednostavimo
Dal cijeli folder IGO koji sam skinuo i koji je u prvom postu kopiram na uredjaj i samo instaliram?
Za mape sam skontao kako da ih dodam.
Interesuje me postupak instaliranja aplikacije.
Dal treba nesto prepravljati ili skinuti kompletan folder kopirati i pokrenuti instalaciju?
Zadnji uredio MIX : 07-09-2015 u 17:56
Ovo moraš imati da bi instalirao igo:
-apk.file
-license
-sys
-data.zip (ako ti je telefon 800x480+ onda ubaciš samo taj data.zip........ako je sa nižim rezolucijama uzmeš te druge
-simple (ako ćeš koristiti mape samo jednog proizvođača ili content with locale maps(ako ćeš koristiti više proizvođača mapa
-save (on se sam napravi kad instaliraš igo
Šta ćeš poslije dodavati to je tvoja stvar
iGO Primo IS 9.6.29.583618 ( 26 Aug 2015 )
http://cafe.mobil.hr/threads/80720-i...(-26-Aug-2015-)
Može li neo okačiti link na neki stariji apk.file recimo 578xxx? UU ovim novma smeta mi onaj donji red ikonica (poicajac,banka....)
Samo 1.razred !
1'st class only !
Molim lijepo ako može pomoć naime sve super radi no vrijeme dolaska je stano 2 sata više nego što treba biti recimo krečemo u 12 vožnja traje 1 sat ali vrijeme dolasaka piše 15 isprobano na 4 razlićita uređaj. Ima li netko kakvu ideju?
Namjesti si vremensku zonu.
nije to loše, možda pametnije računa s obzirom na povijest prometa, radove (ako ti je net uključen), prelaske granice i sl.
Bookmarks