Super.
Prosao si bolje od mene
Kako je sam inspektor rekao-imao sam ludu sreću da mob nije prodan preko granice. Da je otišao u BiH tada bih možda godinama čekao i ne kraju ne bi ništa bilo.
I inspektor i ja smo se začudili koliko sam više sreće nego pameti imao!!!
A i policija je svoje napravila baš ono max. LG G3 nije baš bilo kakav mob i još je došao s kutijom i garancijom... Da ga je netko prodao ispod cijene za 1500kn recimo opet je mogao zaraditi.
Ovako dobio mob gotovo nov. Jedino što nedostaje su tvorničke folije pošto je zbilja bio posve nov kada sam ga tobože prodao. Jedina cijena koju sam platio.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Sad ga prodaj meni na neviđeno.![]()
Hoćeš busom? Onako da ti pošaljem tablice i broj šofera, a ti mi gledaj uplatiti negdje oko ponoći kada se bankovni kompjutori "rebootaju" ili što već.
I naravno, praznicima rade malo sporije nego radnim danom, a sutra je praznik![]()
U Mobisu!
Ja samo po principu vidjeno kupljeno, sta god da se prodaje. Jednom sam slao liku putem poste pa mi je odbio posiljku i od tad vise nikome ni tako da je ne znam koja lova. Neki dan sam frajeru prodo nove gume sve pogodili plati on uzme gume. Ja vec u auto a on meni da mu dam broj osobne i da mi slika tablice jer ak su gume krive da ce mi vratit. Ja odma za djep evo tebi pare i vracaj gume. E onda su mu bile dobre ne treba nista! Jedva sam popustio da mu ne vratim lovu nazad. Nekad je bolje ne prodat nego si nabit jos 1001 problem za vrat. Samo odrijesito znat svoje i onda to ide.
Moby daj mi se javi. Poslao sam ti PM. Mene je isti lik izigrao -.-
Sigurno te pratio dosta vremena cim si spimenuo da si radio x puta i uspjelo ti je ,jednom moras naletit na lukavijeg .Kako se nisi sjetio upisat IMEI moba i sad mu ga blokirat?
---------- Post added at 09:09 ---------- Previous post was at 08:59 ----------
Moby
Jedno pitanje kak se bavis 10 god tim poslom ,
imas trgovinu?
Ne smiješ odustati!
Mislim da bi Njuškalo poput ebay trebalo uvesti nekakav sustav ocijenjivanja prodavatelja i kupaca. Onda bi to bilo mnogo realnije i anje bi dolazilo do prevara.
Da, samo to traži trud od kojega Njuškalove lijenčine bježe!
Trebaju oni uvest registraciju uz obaveznu presliku osobne koja je poklapa uz oib.
Ovo je odlična ideja!
Da, ovo bi bilo idealno samo kada bi Njuškalovci tome dali malo više pažnje. S vremenom vjerojatno i bude, evo bar meni nije problem dati podatke jer sam u svemu korektan i čist!
Jbg, u društvu je sve više gladnih ali i bolesnih ljudi tako da je ovaj naš sektor (mobiteli) samo dio "slagalice".
Evo, ako je ova moja tema spasila barem da se ne dogodi još jedna slična prijevara, ja sam zadovoljan!
Bogu hvala, vidim da živimo u vrijeme kada uz puno ne-ljudi ipak ima i Ljudi!
U Mobisu!
Kolega mi nasao G4 na njuskalu al u zagrebu. Kako imam priju tamo, pitam je jel bi se nasla sa tipom, pregledala, kupila, poslala. Sve ona uredno pregleda, kupi, posalje. To je bilo prije skoro dva m. Danas kolegu zove policija iz zagreba da je neka mucka sa mobitelom. Sad, kako moze bit mucka kad ima i racun i ovjerenu garanciju? Sad cekam sta ce mi javit jer su pitali broj od te moje prije
A ne znam, ako ima racun i na racunu imei onda ocito nije ukraden. Javi svakako da vidimo
Dao je on i moj broj pa ce i mene zvat. Da je tip navodno ukra nekome osobni i diza pretplate.
Edit: zvalo me al nista konkretno. On je diga vise mobitela i vjerojatno je taj broj bacija
Zadnji uredio android-split : 17-09-2015 u 13:33
Pa moze on baciti ali uredjaj je njegov, njih ne zanima sto je on broj bacio. Ako si ikada nabavi posao onda ce mu sjesti..ili ce opet netko takav preskocen biti.
Mislim na broj koji je on bacija koji je bia u oglasu. I kome ce sjest ako nije njegova osobna? Al isto glupo malo. Sta nemaju kameru u ducanu? Ako je uzeo vise mobitela, nije ih uzeo sve u jednom ducanu. Ako je uzeo u jednom, ocito je u dogovoru. Ja kad sam uzimao dva na svoju osobnu bila je dodatna provjera.
Edit: policajac mu je rekao da mu mob nece dirat jer je on uredno kupljen, a to sta je on napravija ide na njegovu krivnju. Oni vjerojatno preko nas troje i drugih koji su kupili mob kod njega pokusavaju doc do njega
Zadnji uredio android-split : 17-09-2015 u 19:03
treba se paziti i Facebook prodaje... vidim da dosta ima grupa za prodaju i sl..
i tako naletim na neki zanimljiv mobitel, kontaktiram oglašivača.... i na kraju ispada da moram unaprijed uplaitit novce
jer mu hitno trebaju... a on će mi dati osobnu i sve.... hehe ja naravno nisam prihvatio deal![]()
Ajde molim te javi se na mail amarin3@net.hr, isti lopov vjerojatno jos operira pa ako imas koju minutu spasilo bi me jer sam ostao bez PS4.
Hvala
Izgleda da opet isti prevarant ordinira. Oštećena sam i ja za PS4 konzolu. U dosluhu sam s kukuz7 iz gornjeg posta, skupa komuniciramo s policijom, pa ako ima još tko u sličnoj situaciji, nek nam se javi obavezno!
Bookmarks