ovisno sa kojim torentom skidas !?
radi sa deluge-bittorent-client ! (linux)
magnet:?xt=urn:btih:5CEECEC146B266632F716882033012 2189E3F4B9
jel ima koji drugi link? ovaj magnet ne radi kod mene(nema uopce popisa fajlova,pise 0byte)
ovisno sa kojim torentom skidas !?
radi sa deluge-bittorent-client ! (linux)
magnet:?xt=urn:btih:5CEECEC146B266632F716882033012 2189E3F4B9
Zadnji uredio zuzo : 16-05-2015 u 21:22
koristim utorrent pa je vjerovatno zbog toga.
Tako je instaliraj si bitcomet i puno bolje radi od utorrenta samo klikneš na OPEN URL u bitcometu i zaljepiš magnet link i sve kreće kako treba.
svašta ,skinuo sam bitcomet i prvih par puta je bilo isto ko i na utorrentu i sad sam zaustavio otrrent i ponovo pokrenuo i pojavilo se sve.
Cudno nesto hahah... inace prije toga sam skinuo masu torrenta sto ce rec da nisam bas noob jel..![]()
Čudni su putevi nebeski rekao sam ti da radi.
Jel v am pise u software koje su karte? Ja stavio i izbrisao stare al i dalje pise 2014q3
edit:sad se sjetio da sam vjerovatno u krivi igo folder stavio karte
(razlicite verzije igo-a 9.6.13 vs 9.6.5)
p.s. virusa nema barem u ovom torrentu ..provjerno na virustotalcom
Zadnji uredio Xviper : 17-05-2015 u 13:36
kod mene piše da su 2014.Q4
Da i kod mene pise q4 ..zato sam stavio gore edit.
I dalje te karte kaskaju za stavarnim stanjem,recimo u Sisku postoji kruzni tok ali ga u ovima jos nema (na web stranicam here postoji).
Ima li negdje dobar speedcam fajl za HR ?..skinuo sam iz poiplaza fajl ali na nekim mjestima nema oznake za kameru gdje inace stoje.
Hvala na trudu al imam to vec i tih 15kb nije to to.
Sjecam se da sam davno prije imao jos za winMob tj za cardinale imao speedcam file koji je bio puno tocniji i nesto veci od ovog. Znaci da vjerovatno postoji negdje i za primo samo bi trebalo nac.
Zadnji uredio Xviper : 17-05-2015 u 17:58
to je zadnje 15.05.izašlo i nema novije
Vidim da u mapi buildings ima samo rusija latvija i litva, jel to znači da nema 3d prikaza za ostale države na karti pošto ih u q3 ima sve u mapi buildings?
Stavi nove karte 2014.Q4 , a buildings ostavi stari (2014.Q3) , svejedno će raditi , iGO radi i bez toga ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Hvala na odgovoru! I ja sam pomišljao na to,ali sam mislio da neće raditi.
moze li neko staviti pravi toorrent link,,,za ove nove mape,hvala
Ima pravi odavno u temi samo ga treba kvalitetno iskoristiti
zaš fali pol stvari u ovom torrentu? dal ima gdi za skinuti q4.2014 sa svim, poi, karte, truck, speed, al sve u kompletu, da ne fali ništa..
Tako je bilo u početku sad ima sve ,evo pa ožeži majstore
https://my.pcloud.com/publink/show?c...2FVegNQ4ltBdT7
Zadnji uredio mirkeclj : 31-05-2015 u 14:11
Navigacija ne radi, dolazi do zastajkivanja i gasi se ekran sa ovim mapama kada su u kombinaciji sa POI-ima . U njima nema virusa jer sam probao sa starim POI-ima i ista stvar se dešava. Kada se oni eliminiraju navigacija normalno radi. Znali netko razlog i kako to ispraviti? Ja sumljam da nešto sa kartama nije uredu
GoClever navigacija i u njoj sam nekad davno ubacio iGO8, da li mogu samo skinuti ove mape i njih update?
Da li ce sve raditi?
Probaj pa ćeš viditi i znati da li radi
Bookmarks