Uzmi skin ak nećeš case
https://slickwraps.com/devices/phone...e-6-skins.html
Je li netko našao neko elegantno rješenje u vidu maske, folije ili nečega takvog za zaštiti ovaj mob?
Mislim, nerealno mi je za očekivati da će bit vječno bez ogrebotine i ne volim te maske i takve stvari (zato i tražim nešto "elegantno"), ali matere mu, nakon tjedan-dva ja već fino vidim sitne ogrebotine po rubnim dijelovima stakla. Je li to od guranja iPhonea u džepove hlača ili od okretanja na ekran (dok ga npr. držim na stolu) - ne znam. Ali na svjetlu već sad vidim te sitne crtice i već me živciraju, a nemam ga valjda ni 15 dana!
Ne držim ga u džepu s ključevima ili sl. i stvarno ga nekako čuvam i pazim, pogotovo dok je ovako nov, ali ovim tempom mislim da će za 6 mjeseci izgledat kao površina CD-a mojih PS igrica iz '99.!
Također, ne znam je li gadna greška držat ga okrenutog ekranom prema dolje (iako s druge strane kamera strši i ne znam koliko je ni to zgodno).. Za nekog opsesivno-kompulzivno poremećenog poput mene, ovo je baš zeznuta stvar!![]()
Uzmi skin ak nećeš case
https://slickwraps.com/devices/phone...e-6-skins.html
Ja imam original silikon case i meni je super. Debeo iza da kamera ne grebe, a ako ga okreneš na ekran isto ništa, ekran neće dotaknuti površinu.
Bok ekipa! Kratko pitajne; frend kupio i6 64gb u austrij, molim Vas recite mi dal bi trebal raditi bez problema kod nas ili bi moglo biti nekih problema? Unaprijed hvala!
Radit če bez problema.
Ako je otključan nema brige.
Stigel frend iz Austrije sa i6, malo ja to gledal, njegov 64gb moj 16gb, i vidim neke razlike, moj je puno brži od njegovog, par milimetra deblji, nešto meni sumnjivo. Dr dan odnese ga on u iStore, i nakon duge i teške borbe zaključili da je to kopija, najbolja kopija do sad viđena! E sad, kaj s mobom, može se kaj dobiti za njega ili? imate kakva iskustva..on radi na sve kartice normalno..
Nije bilo dovoljno spojit ga na iTunes ili pokrenit appstore da se utvrdi jel kopija? oO
Može ga prodat pod Android, ako je gore android. Ili pod ono što je, ovisno koji OS ima. Ima more kopija na njuškalu pa se lako izvide cjene.
Koliko ga je kolega platio? Pa majko moja, kako nije uvidio da je kopija? Moje prvo što učinim prije nego kupim uređaj je da odem na neko od prodajnih mjesta (vip,t-mobile,tele2) i probam uređaj koji mi se sviđa. I uvidim kako radi, i kako izgleda.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Platio ga je 200€, nije vidio da je kopija jer do onda nije imal u ruci i6, ****** malo je bio neoprezan. Fakat je izvrsna kopija... a i ja kad sam hodal po centrima za i6 ni u jednom centru mi nisu mogli otvorit kutiju i da vidim mob fizički. kao nisu smijeli! Sad ne zna kaj napravit s njim...
Prodaj ga na njuskalu kao iphone 6 kopiju za 1000-1500 kn da vrati novce
iPhone 5s 16 GB
Čim je cjena tako niska odmah mora biti sumnjivo.
Jel netko osjetio "pucketanje" kada pritisne donji lijevi dio ekrana?
Danas sam gledao malo frendov iP6 i na skoro svaki dodir sam cuo kliktanje ekrana, ali samo u tom dijelu.
Naravno ulovila me paranoja i pocnem guglat i saznam da ima dosta ljudi slican "problem" ali koliko sam vidio njima se javio u roku par dana od kupnje pa su ga odma zamijenili za novi...
On razmislja o servisu, makar bojim se da ce samo iskesirat novce za nista.
Jel zna netko nesto vise o ovome?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
odnesi u seris, ako nema vidljivih oštećenja, dobit ćeš novi...
Meni prvi glas za to. Imam ga od 12. mjeseca, ništa se ne čuje oko ekrana. Ja bi isto nosio na servis da se čuje.
Javit cu rezultate u svakom slucaju![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
evo počinjem pažljivije pratiti ovu temu na forumu
mob je zbilja ok, za ovih par dana korištenja nemam zamjerki, osim na mail koji u odnosu na gmail (kod primanja pošte) kasni i do minutu (možda i više )
Probaj Mailbox, dolaze brže notifikacije nego na Gmail aplikaciji![]()
Ej ekipa, malo off topa...
Nakon vise od lola godine koristenja, kakvi su utisci iP6?
Ja trenutno imam lg g3, al je to preglomazno te bi rado presao na manji uredaj. Konkretno me zanima, da li se isplati uzimati sad 6-icu ili cekati 6s?
sacekaj jos koji mijesec !
Ja nemam nikakvih problma s 6ticom. A 6s dolazi kod nas cca 11 mjesec. Sam procjeni hoćeš toliko čekati.
Zuzo, hvala za link... U principu mi nisi nista pomogao, sad mi je jos veca nedoumica... Force touch i jaci procesor, naspram vec i ovak super fluidnog uredaja... Hmmm, da li je netko za razmjenu na mjesec dana pa da vidim kako ce to izgledat?inace, do 4s sam imao sve iP ali ne znam sto mi se tad desilo u glavi da sam presao na tamnu stranu...
Ovi android mi cak ne zeli ni raditi na handsfree u autu... Wtf??
Sve mi izgleda da se vracam...
Ajd javite se tko hoce zamjenu g3 za ajfon 6![]()
OK, znaci najcesci savjet danas po pitanju kupovanja iPhone 6 je strpi se malo.
Zanima me od trenutnih vlasniha iPhone 6, da li je netko skoknuo sa iPhone 4S (i koji su komentari na takvu promjenu)?
Da chekiram samo.
iPhone kupljen kod operatera, od promjene pravilnika 1.5. isto se može odmah otključati bez pardona?
Da! Ja isto to napravio sa svojim iphone 6
Bookmarks