Neće s tim ništa postići, nemojte čovjeka nagovarati na nešto, a ne znate kako to sve funkcionira. To ide kako ide i teško je tu nešto promijeniti. Objasnio sam prije o čemu se radi.
zivkaj ih budi dosadan nema druge očito
Seriously?
Neće s tim ništa postići, nemojte čovjeka nagovarati na nešto, a ne znate kako to sve funkcionira. To ide kako ide i teško je tu nešto promijeniti. Objasnio sam prije o čemu se radi.
najbolje da šuti i čeka, možda nekoga nije briga i možda je zaboravio odraditi nešto do kraja. Mislim da je i sa njegove strane odgovorno tu i tamo provjeriti što je s tim s obzirom da je nekoga zadužio da to riješava.
Seriously?
Bez zelenog svjetla koje daje DORH, policija ne može ništa i da ih zove 100 puta dnevno i dosađuje, ništa postići neće dok se kazneni postupak ne dovrši.
Ali, čovjek (inspektor) mi kazaše da DORH nije u igri. Da je to stvar policije.
Ne znam, više sam lud. I umoran od svega. Od onog entuzijazma-dobit ću mob sljedeći tjedan, više niti ne znam što očekivati. Jer da su pogriješili dva-tri dana, OK, razumijem. Ali ući ću u treći tjedan kako je rečeno da će mi ga vratiti... ništa.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nije da te plasim, al.. meni su ukrali mobitel 2011. Prijavljeno policiji koja se dala "u potragu". Pronasli su lopova, slucaj dosao do drzavnog odvjetnistva i.. stoji... ovo sve se dogodilo u roku godine dana.. od tada je proslo 3 godine i nista... sad da mi i vrate mobitel, vise ne vrijedi skoro nista
Trebalo nekome proturiti bar hiljadarku da pomakne slučaj... e Bože svašta!
U Mobisu!
obrati se medijima sa svojom pričom, netko bi mogao objaviti. njima je ipak lakše povući nekoga za rukav nego tebi
Daj kakvi mediji to je smiješno... Sam je kriv i on to jako dobro zna. Takvih slučajeva ima mali milijun kad bi svi bili u novinama imali bi još jedne novine.
Seriously?
Tesko ih nazvat nakon 3-4 tj stanke?
Zovi i pitaj status report
Sta uciniti? Manje-vise nista...
Još ništa od poziva iz PU.
Nego, ovaj je počeo ponovno objavljivati oglase po Njuškalu. Bit će još nasamarenih poput mene.
Naravno, promijenio gospodin broj telefona.
U Mobisu!
Daj link
Dok još službeno ne dobijem mob neću objavljivati ništa. Htio bih da mi ipak vrate. Čekam skoro 2 mjeseca.
U Mobisu!
Saznao sam da moj inspektor nije 14 dana u matičnoj PU. Nekakav seminar ili što ja znam.
Trebao bi sljedeći tjedan biti ponovo u svom uredu, a onda idem osobno na razgovor, zvali me ili ne.
Iako je rekao da me može bilo tko zvati ipak mislim da osoba koja vodi istragu mora to na kraju i završiti, potpisati... ne znam sve kako proceduralno ide.
Možda je mob njemu na stolu.
U Mobisu!
Pa kakve veze ima link prodavaca koji te prevario sa tvojim mobitelom koji je u policiji?
Pa ima li?
U Mobisu!
Prijavi barem njuškalu oglas (ako već nisi).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
U Mobisu!
Jutros dobio obavijest iz PU da dođem po svoj mobitel.
DOBIO NAZAD I MOB I SVU OPREMU S KUTIJOM! Svaka čast dečkima iz policije.
Kolege forumaši, hvala vam na iskrenoj pomoći i na savjetima što i kako napraviti jer bih ja sigurno pustio stvar!!!
U Mobisu!
Strpljen spašen
Bookmarks