Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 72 od 72
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Xiaomi 15T Pro
    Operater
    Globaltel,A1,Bonbon
    Bodovi
    14.479
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.479, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poprilično različita iskustva oko 4G mreže.
    Mislim da 4G nije samo za net,već i za prenos glasa.

Opciona LTE mogućnost povezivanjaTAB S8 podržava veoma brz LTE (4G) prenos podataka – omogućavajući vam da pregledate Veb stranice, gledate filmove i slušate muziku i još puno toga uz zapanjujuće velike brzine. U pojedinim regionima je moguća dodatna glasovna podrška za izabrane modele.

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao NorthGate Pregledaj post
    Nemoj pisati nešto što nije točno i što su već ranije korisnici iznijeli kako je. Pogotovo ovakve konstatacije ako ne razumiješ rad mreže i frekvencije i samu infrastrukturu.

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Xiaomi 15T Pro
    Operater
    Globaltel,A1,Bonbon
    Bodovi
    14.479
    Nivo
    29
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izneo sam samo ono što piše,a i što mi je rečeno od operatera.
    Ovde ima nešto o tome...

Sa jednog foruma

Prva asocijacija je ultrabrzi net, ali sam LTE moze da omoguci i prenos glasa preko VoLTE (Voice Over LTE), pa su velike sanse da nam uskoro bas on konacno omoguci pravi HD glas u slusalici. Glas ce biti maltene identican kao da je sagovornik kraj tebe u istoj sobi, a sudeci po onom sto cujem preko skajpa, mislim da ce uz LTE odmah za njim doci i HD VoLTE.
    Toliko o tome kako je LTE samo za internet.
    Zadnji uredio NorthGate : 01-05-2015 u 20:49

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    iP6s, Lumia 930
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    16.860
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.860, Nivo: 31
    Bodovi: 16.860, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gdje u Osijeku 100% ima LTE signala da isprobam brzine?
    - Opera user
    --- COD2 expert

CFC Postignuća:
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

CFC Postignuća:
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Izneo sam samo ono što piše,a i što mi je rečeno od operatera.
    Ovde ima nešto o tome...

Sa jednog foruma

Toliko o tome kako je LTE samo za internet.
    Pošto si mi prijavio post.
    Što bi ti da ti odgovorim? Da si u krivu?
    Da, u krivu si jer u Hrvatskoj 4G nije podržavao prijenos glasa u trenutku pisanja posta. Sa samim citatom si se pokrio po ušima jer da bi glas išao mora biti VoLTE kako ti i piše u citatu. VoLTE nije došao u HR u trenutku pisanja tog posta.
    VoLTE je došao prije par dana praktički. Shvaćaš razliku između trenutka pisanja posta i sada?

Zato nemoj prijavljivati postove i govoroti da sam mogao obrisati ako sam bio u krivu. Ne, nisam bio u krivu. Pogotovo jer ni ne koristiš naše mreže osim dva tjedna u godini kad dođeš jajca prat na Jadran.
    Zadnji uredio yager : 14-01-2016 u 10:51

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao što kažeš LTE i VoLTE nije isto, jer operater mora zasebno omogućiti tu uslugu, a i telefon mora podržavati VoLTE.

Opet naši operateri su miljama daleko od srbijanskih. Odem za RS jednom u godini na par dana i surfanje na MTS mreži je koma. Pucanje veze svakih par minuta na 3G mreži i sveukupna kvaliteta usluge nekoliko razina ispod našeg najlošijeg Tele2.

Njihov telenor je kao ekvivalent našem Vipu koji reklamira kvalitetnu uslugu, ali uz višu cijenu od konkurencije. Do nedavno su 3G internet za prepaid korisnike imali limitiran na 3.6Mbps :rofl: eto sad imaju limitiran na 21Mbps. U samu kvalitetu mreže nisam upućen jer mi cijene nisu pasale da bih se odlučio za njihovu karticu tamo.

Ovo "pametovanje" bi mi bilo isto kada bi sada mi otišli na švedski forum i pisali što i kako bi trebalo biti, a oni znatno napredniji od nas.

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Xiaomi 15T Pro
    Operater
    Globaltel,A1,Bonbon
    Bodovi
    14.479
    Nivo
    29
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    Pošto si mi prijavio post.
    Što bi ti da ti odgovorim? Da si u krivu?
    Da, u krivu si jer u Hrvatskoj 4G nije podržavao prijenos glasa u trenutku pisanja posta. Sa samim citatom si se pokrio po ušima jer da bi glas išao mora biti VoLTE kako ti i piše u citatu. VoLTE nije došao u HR u trenutku pisanja tog posta.
    VoLTE je došao prije par dana praktički. Shvaćaš razliku između trenutka pisanja posta i sada?

Zato nemoj prijavljivati postove i govoroti da sam mogao obrisati ako sam bio u krivu. Ne, nisam bio u krivu. Pogotovo jer ni ne koristiš naše mreže osim dva tjedna u godini kad dođeš jajca prat na Jadran.
    Poenta je bila da LTE ne služi samo za internet kako ti to tvrdiš,a jesam u pravu,i poslao sam i link gde to piše,i to je to,i nemoj izvrtati ono što sam već rekao.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao moba2007 Pregledaj post

sveukupna kvaliteta usluge nekoliko razina ispod našeg najlošijeg Tele2.
    Ti ocito nisi koristio TELE2 zadnjih par mjeseci pa lupas ovakve gluposti.
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Xiaomi 15T Pro
    Operater
    Globaltel,A1,Bonbon
    Bodovi
    14.479
    Nivo
    29
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao što kažeš LTE i VoLTE nije isto, jer operater mora zasebno omogućiti tu uslugu, a i telefon mora podržavati VoLTE.

Opet naši operateri su miljama daleko od srbijanskih. Odem za RS jednom u godini na par dana i surfanje na MTS mreži je koma. Pucanje veze svakih par minuta na 3G mreži i sveukupna kvaliteta usluge nekoliko razina ispod našeg najlošijeg Tele2.

Njihov telenor je kao ekvivalent našem Vipu koji reklamira kvalitetnu uslugu, ali uz višu cijenu od konkurencije. Do nedavno su 3G internet za prepaid korisnike imali limitiran na 3.6Mbps :rofl: eto sad imaju limitiran na 21Mbps. U samu kvalitetu mreže nisam upućen jer mi cijene nisu pasale da bih se odlučio za njihovu karticu tamo.

Ovo "pametovanje" bi mi bilo isto kada bi sada mi otišli na švedski forum i pisali što i kako bi trebalo biti, a oni znatno napredniji od nas.
    Jel ovo nešto na nacionalnoj osnovi? Pa i na našim forumima ima "vaših" pa ih nigde nisam ovako prozivao. Nismo isti.

P.S. I niste nešto mnogo napredniji od nas,a ni od nekih drugih,zato se spusti malo na zemlju i nepotcenjuj druge s'obzirom kakvo je stanje kod vas,mislim na mobilnu telefoniju.

Mogu ti reći da vas u srbiji ima mnogo više i nikom ne fali dlaka sa glave i svi su lepo primljeni,i nema takvih provokatora kao što si ti,koji provociraju samo zato što sam iz Srbije.Ja ljude cenim poonome kakvi su kao ljudi,a ne po onemo šta su po nacionalnosti,kao ti što gledaš.Možeš i ti da dodješ na Dunavda malo propereš tvoja "jajca" ao hoćeš,nemam ništa protiv.

Izvinjavam se pristojnima sa ovog foruma na off-u.
    Zadnji uredio NorthGate : 14-01-2016 u 16:13

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
    Ti ocito nisi koristio TELE2 zadnjih par mjeseci pa lupas ovakve gluposti.
    Nisu gluposti. Nisam rekao da je Tele2 loš, nego najlošiji kod nas. Razlika. HT i Vip su kvalitetniji od Tele2, samim tim Tele2 je najlošiji u HR. Možda sam mogao reći da je treći po kvaliteti (od 3 operatera), ali eto izrazio sam se onako pa si me ti pogrešno shvatio

Jel ovo nešto na nacionalnoj osnovi? Pa i na našim forumima ima "vaših" pa ih nigde nisam ovako prozivao. Nismo isti.

P.S. I niste nešto mnogo napredniji od nas,a ni od nekih drugih,zato se spusti malo na zemlju i nepotcenjuj druge s'obzirom kakvo je stanje kod vas,mislim na mobilnu telefoniju.
    Nope, ništa na nacionalnoj osnovi, sorry ako si pomislio tako. Nisam uspoređivao osobe nego kvalitetu mobilnih operatera, a pošto je ovdje preko 95% korisnika iz HR rekao sam naši i vaši
    Nismo napredniji? Tješi se Ajde samo za početak usporedi LTE i DC-HSPA pokrivenost Vip HR i Vip RS, HR telekoma i MTSa, zatim možeš usporediti i brzine prijenosa podataka, onda kao šlag na tortu usoredi cijene usluga u prepaidu i postpaidu i što se sve dobije u tarifama pa mi reci i tko je jeftiniji HR ili RS operateri...

Edit:
    Mogu ti reći da vas u srbiji ima mnogo više i nikom ne fali dlaka sa glave i svi su lepo primljeni,i nema takvih provokatora kao što si ti,koji provociraju samo zato što sam iz Srbije.Ja ljude cenim poonome kakvi su kao ljudi,a ne po onemo šta su po nacionalnosti,kao ti što gledaš.Možeš i ti da dodješ na Dunavda malo propereš tvoja "jajca" ao hoćeš,nemam ništa protiv.

Izvinjavam se pristojnima sa ovog foruma na off-u.
    Ajd nemoj u patetiku, pliz. Ako ti raspravu o HR i RS operaterima pokušavaš svesti na raspravu na nacionalnoj osnovi i nenapadnut se braniti, onda nemamo o čemu pričati.
    Zadnji uredio moba2007 : 14-01-2016 u 16:26

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @NorthGate Moba ti konstrultivno govori da je na svom mobu koristio "nase i vase" usluge operatera i naveo nedostatke, nevezano za nacionalnost ili vjeroispovjest tebe kao jednog forumasa. Mogao je ici u Rumunjsku i isto to napisati... Cak se mogu sloziti s njim jer MTS je meni osobno bio koma po pitanju neta, ali pripisat cu to ruralnoj sredini gdje sam koristio njihove usluge.

Nitko te ne proziva jer "nisi nas" i vjerujem da ljude ovdje boli briga odakle je netko i pise li ekavicom sve dok se pridrzava bontona na interetu/forumu. Ovaj forum je zadnje mjesto gdje ce netko prosipati netrpeljivost na nacionalnim i inim osnovama.

A ako se vratimo na tvoju tvrdnju vs yagerov post - oboje ste hebeno u pravu i zavrsite s tim ti si u pravu sa teoretske strane (tada u hr nije bilo voLTE usluge, bitno za znati), a yager ti tada nije proturijecio jer je on bio u pravu da je LTE u hr tada sluzio samo za net - realno i jest. To je bilo prije vise od pola godine, ne znam sta ste se sad toga ulovili.

Sad fin i polako nastavimo dalje gdje smo stali, ok? Ok
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Xiaomi 15T Pro
    Operater
    Globaltel,A1,Bonbon
    Bodovi
    14.479
    Nivo
    29
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisu gluposti. Nisam rekao da je Tele2 loš, nego najlošiji kod nas. Razlika. HT i Vip su kvalitetniji od Tele2, samim tim Tele2 je najlošiji u HR.

Nope, ništa na nacionalnoj osnovi, sorry ako si pomislio tako. Nisam uspoređivao osobe nego kvalitetu mobilnih operatera, a pošto je ovdje preko 95% korisnika iz HR rekao sam naši i vaši
    Nismo napredniji? Tješi se Ajde samo za početak usporedi LTE i DC-HSPA pokrivenost Vip HR i Vip RS, HR telekoma i MTSa, zatim možeš usporediti i brzine prijenosa podataka, onda kao šlag na tortu usoredi cijene usluga u prepaidu i postpaidu i što se sve dobije u tarifama pa mi reci i tko je jeftiniji HR ili RS operateri...
    Kod nas je LTE tek počeo pre par meseci,tako da moraćemo da sačekamo da se to ustali,pa da vidimo kako to radi.Sad uporedjivati je besmisleno i nema svrhe. Drugo,čitam i da se kod vas mnogi žale na sve operatere tako da nisu ni malo sjajni,ali ne želim sad da branim ni "vaše" ni "naše" jer je njima svima cilj da nas oderu.Mogu da te razumem samo ako ti neki od "tvojih" operatera daje nešto free,onda mogu da te razumem,ovako ne.

---------- Post added at 15:25 ---------- Previous post was at 15:24 ----------

= Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    @NorthGate Moba ti konstrultivno govori da je na svom mobu koristio "nase i vase" usluge operatera i naveo nedostatke, nevezano za nacionalnost ili vjeroispovjest tebe kao jednog forumasa. Mogao je ici u Rumunjsku i isto to napisati... Cak se mogu sloziti s njim jer MTS je meni osobno bio koma po pitanju neta, ali pripisat cu to ruralnoj sredini gdje sam koristio njihove usluge.

Nitko te ne proziva jer "nisi nas" i vjerujem da ljude ovdje boli briga odakle je netko i pise li ekavicom sve dok se pridrzava bontona na interetu/forumu. Ovaj forum je zadnje mjesto gdje ce netko prosipati netrpeljivost na nacionalnim i inim osnovama.

A ako se vratimo na tvoju tvrdnju vs yagerov post - oboje ste hebeno u pravu i zavrsite s tim ti si u pravu sa teoretske strane (tada u hr nije bilo voLTE usluge, bitno za znati), a yager ti tada nije proturijecio jer je on bio u pravu da je LTE u hr tada sluzio samo za net - realno i jest. To je bilo prije vise od pola godine, ne znam sta ste se sad toga ulovili.

Sad fin i polako nastavimo dalje gdje smo stali, ok? Ok
    Slažem se,ali treba i moji argumenti da se prihvate.Pa zar to nije demokratija? :-)
    Zadnji uredio NorthGate : 23-10-2016 u 01:00

14. 'Hvala' kaže:

xlr

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kod nas je LTE tek počeo pre par meseci,tako da moraćemo da sačekamo da seto ustali,pa da vidimo kako to radi.Sad uporedjivati je besmisleno i nema svrhe.
    Kažeš da nismo napredniji ovdje u HR, a LTE je kod vas krenuo prije par mjeseci? Upravo si dokazao moju poantu s ovim.
    U RS je LTE krenuo prije par mjeseci, ali si ti pročitao na netu da se može i zvati preko LTE mreže i ispravljaš kolegu koji je rekao da nisi baš u pravu. Ti si imao izvore sa neta o dvije različite usluge, a yager info iz prve ruke.

Odatle je rasprava i krenula.

I još jednom sorry ako je ispalo na napadam na nacionalnoj osnovi, nisam ni pomislio da bi moglo ispasti tako. Da sam pričao o Rumunjskoj kako je XLR rekao, upotrijebio bih zamjenice naši i njihovi
    Zadnji uredio moba2007 : 14-01-2016 u 21:59

16. 'Hvala' kaže:

xlr

CFC Postignuća:
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Poenta je bila da LTE ne služi samo za internet kako ti to tvrdiš,a jesam u pravu,i poslao sam i link gde to piše,i to je to,i nemoj izvrtati ono što sam već rekao.
    Poanta je da je tema o LTE mrezi u Hrvatskoj, a ne opcenito o LTE mrezi vec striktno o LTE u HR. I u trenutku pisanja nije bio moguc prijenos glasa preko LTE mreze u HR.
    Tako da malo bolje procitaj sto ja tvrdim i sto sam tvrdio. Ti si upao kao padobranac u temu i na raspravu o prijenosu glasa preko LTE u HR si naveo da je moguce. A u trenutku pisanja tog posta nije bilo moguce u HR to. Tek je prije koji tjedan krenuo razvoj toga.
    Zato nemoj tvrditi da sam u krivu i prozivati i prijavljivati postove da se obrisu.

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Xiaomi 15T Pro
    Operater
    Globaltel,A1,Bonbon
    Bodovi
    14.479
    Nivo
    29
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa u tome i jest sad ovdje bio problem! U RS je LTE krenuo prije par mjeseci, ali si ti pročitao na netu da se može i zvati preko LTE mreže i ispravljaš kolegu koji je rekao da nisi baš u pravu. Ti si imao izvore sa neta o dvije različite usluge, a yager info iz prve ruke.

Odatle je rasprava i krenula.

I još jednom sorry ako je ispalo na napadam na nacionalnoj osnovi, nisam ni pomislio da bi moglo ispasti tako. Da sam pričao o Rumunjskoj kako je XLR rekao, upotrijebio bih zamjenice naši i njihovi
    Rekao sam samo da LTE nije samo za internet i to je sve.Nisam pričao o ničemu drugom.

Opraštam ti.

CFC Postignuća:
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Objanio sam u postu iznad ti sve ako si ga izostavio

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisu gluposti. Nisam rekao da je Tele2 loš, nego najlošiji kod nas. Razlika. HT i Vip su kvalitetniji od Tele2, samim tim Tele2 je najlošiji u HR. Možda sam mogao reći da je treći po kvaliteti (od 3 operatera), ali eto izrazio sam se onako pa si me ti pogrešno shvatio

Edit:

Ajd nemoj u patetiku, pliz. Ako ti raspravu o HR i RS operaterima pokušavaš svesti na raspravu na nacionalnoj osnovi i nenapadnut se braniti, onda nemamo o čemu pričati.
    Ti znas da sada Tele2 koristi 3G od HT?Znaci tamo gdje nema signala od Tele2 koristis signal od HT.Uglavnom trenuto je Tele2 najbolja i najjeftinija mreza.Signalom je pokriven vrhunski,a ja za 35 kuna mjesecno dobijem 3GB interneta i 1000 minuta prema svima plus uspostavu poziva ( koju ubijem kupujuci bon putem interneta pa na racun toga dobijem dodatne kune koje trosim za uspostavu poziva )
    Isto tako kod Tele2 bi trebao uskoro krenuti LTE ( trenutno je u fazi testiranja kod poslovnih korisnika )
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Xiaomi 15T Pro
    Operater
    Globaltel,A1,Bonbon
    Bodovi
    14.479
    Nivo
    29
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poanta je da je tema o LTE mrezi u Hrvatskoj, a ne opcenito o LTE mrezi vec striktno o LTE u HR. I u trenutku pisanja nije bio moguc prijenos glasa preko LTE mreze u HR.
    Tako da malo bolje procitaj sto ja tvrdim i sto sam tvrdio. Ti si upao kao padobranac u temu i na raspravu o prijenosu glasa preko LTE u HR si naveo da je moguce. A u trenutku pisanja tog posta nije bilo moguce u HR to. Tek je prije koji tjedan krenuo razvoj toga.
    Zato nemoj tvrditi da sam u krivu i prozivati i prijavljivati postove da se obrisu.
    Što kao padobranac? Zar ne sme niko više da učestvije u temi?
    Ponoviću ti još ovaj put,pa ako ne razumeš,tvoj problem,onda želiš svadju.
    Rekao sam samo da će biti odlično kad se uvede i VoLTE,i ništa više od toga.

CFC Postignuća:
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Što kao padobranac? Zar ne sme niko više da učestvije u temi?
    Ponoviću ti još ovaj put,pa ako ne razumeš,tvoj problem,onda želiš svadju.
    Rekao sam samo da će biti odlično kad se uvede i VoLTE,i ništa više od toga.
    Ajde procitaj post broj 51 pa onda vidi sto si rekao.
    Ali evo, citirat cu ga:

Poprilično različita iskustva oko 4G mreže.
    Sad ti meni reci gdje tu pise da ce bit odlicna kad se uvede? Nigdje. Tu pise da LTE sluzi i za razgovore, a kako je tema o LTE u HR, prijenos glasa preko LTE nije bio moguc u to vrijeme u HR i normalno da sam ti kontrirao na post.

Jel sad razumijes cijelu raspravu?

Ps. padobranac je osoba koja uleti u temi s netocnim informacijama i to si ti napravio jer si u u temu o LTE u HR rekao da se prenosi i glas sto u tom trenutku nije bilo tocno.

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
    Ti znas da sada Tele2 koristi 3G od HT?Znaci tamo gdje nema signala od Tele2 koristis signal od HT.Uglavnom trenuto je Tele2 najbolja i najjeftinija mreza.Signalom je pokriven vrhunski,a ja za 35 kuna mjesecno dobijem 3GB interneta i 1000 minuta prema svima plus uspostavu poziva ( koju ubijem kupujuci bon putem interneta pa na racun toga dobijem dodatne kune koje trosim za uspostavu poziva )
    Isto tako kod Tele2 bi trebao uskoro krenuti LTE ( trenutno je u fazi testiranja kod poslovnih korisnika )
    Da, znam da koriste HT 3G signal, ali usporedi molim te brzine Simpe i Tele2 na HT signalu pa mi reci tko ima veću brzinu. Možeš slobodno hvaliti Tele2 za cijene, ali ja cijene nisam spomenuo, već kvalitetu Da je Tele2 najbolja mreža sa pingom od 120ms na DC-HSPA mreži.... teško. Ne nasjedam na marketing, nego vjerujem onome što testiram iz prve ruke.

Sretno im sa 4G i pokrivanjem bez 800MHz. Opet će biti rupa kao i na 2G signalu. Žalili su se kako za 2G imaju samo 1800MHz pa ne mogu najbolje pokriti državu, a za koji mjesec će se žaliti jer nemaju 800MHz za pokrivanje ruralnih krajeva, a sami su si krivi.

i @yager hvala za info, nisam ni znao da je omogućen VoLTE dok nisam danas pročitao tvoj post.

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Xiaomi 15T Pro
    Operater
    Globaltel,A1,Bonbon
    Bodovi
    14.479
    Nivo
    29
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajde procitaj post broj 51 pa onda vidi sto si rekao.
    Ali evo, citirat cu ga:

Sad ti meni reci gdje tu pise da ce bit odlicna kad se uvede? Nigdje. Tu pise da LTE sluzi i za razgovore, a kako je tema o LTE u HR, prijenos glasa preko LTE nije bio moguc u to vrijeme u HR i normalno da sam ti kontrirao na post.

Jel sad razumijes cijelu raspravu?

Ps. padobranac je osoba koja uleti u temi s netocnim informacijama i to si ti napravio jer si u u temu o LTE u HR rekao da se prenosi i glas sto u tom trenutku nije bilo tocno.
    Parafrazirao sam,baš si bukvalista...
    Da,ali kad omoguće VoLTE,a ti si tvrdio daje samo za net.
    mnogo si naporan i bezobrazan,i vidim šta pokušavaš.
    Sa tobom ne želim više da raspravljam.pozdrav

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Slične teme

1. Korisnička podrška na Facebooku
    By Magenta Guy in forum T - Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 03-01-2012, 16:20
  2. Vipova tehnička podrška plus
    By Daruvar28 in forum A1
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 06-10-2011, 00:17