Druga app.
Kratko i jasno pitanje. Dali ima koji pametan način da na navedenom mobitelu promjeniš ton za dolazne poruke bez da se sa tim promjeni i ton za ostale notifikacije. Na bivšem Alctelu se to jednostavno moglo u samoj aplikaciji u postavkama, no ova na Samsungu uopće nema te postavke nego se izgleda oslanja samo na tonove za sve notifikacije.
Pa sad dali ima neki dobar način, ili je jedino rješenje instalirati neku drugu SMS aplikaciju koja ima više opcija tipa Textra i sl?
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Druga app.
Na kraju nije. Jednostavno ko kupus. Ja sam navikao na svoj pokojni Alcatel koji je imao menu sa postavkama negdje u kutu aplikacije. Ovome samsungu se taj menu pokrene sa prvom tipkom s lijeva (na Alcatelu ima sasvim drugu funkciju). I tu su i setingsi u kojima između ostaloga možeš birati dali da koristi uobičajeni ton za obavijesti ili neku drugu melodiju .
Ukratko faza privikavanja na novi mob i Samsungov sistem (do sad sam im se hrabro odupirao).
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Mene zanima za ovaj model,a verovatno je slučaj i sa ostalim modelima,zašto kada podesim alarm i ugasim telefon,zašto telefon neće da se uključi u zadato vreme?
To sam doživeo samo kod Samsunga,nigde više.
...Ti se šališ?
Zadnji uredio NorthGate : 25-04-2015 u 03:44
Još nisam vidio smartphone s Androidom koji se ugašen upali zbog alarma...
Eto,sad si naučuo nešto novo,a ako znaš nekog ko ima ovaj model,možeš i da isprobaš.
Zadnji uredio NorthGate : 25-04-2015 u 03:45
Ima li ovaj model svoj fabrički player ili nema.
Idi u aplikacije i vidi. Simple as that.
Da li se nekom ovo dešava na ovom modelu kada mu je uključen mobilni internet operatera?
U oba slota su dva različita broja,i dva različita operatera,ni jedna kartica nije samo internet kartica.
![]()
Ima li neko da mu se ovo iznad dešava?
Bookmarks