!!!!!!!!!!!!!?????????????
navigacija je navigon 2150max posle vađenja sd kartice u toku rada navigacija je prestala raditi,na kartici su ostali svi podatci ali uređaj ne učitava ništa samo uđe u Map i tu pokazuje prazno pokušao hard reset samog uređaja vraćanje backup-ovanih podataka ali stanje i dalje isto molim za pomoć ako neko zna što da uradim da je osposobim
!!!!!!!!!!!!!?????????????
Zadnji uredio zuzo : 29-12-2018 u 12:51
neznam eto meni se dogodilo primijetio sam da u toku kopiranja podataka izbacilo neku grešku posle formatiranja je prošlo ali je prebacivanje podataka jako sporo,traje gotovo pola sata,sd karta je original navigon pokušao sam sa drugom sd kartom ali je navigacija ne prepoznaje
!!!!!!!!!???????????
Zadnji uredio zuzo : 29-12-2018 u 12:52
proradilaubacio karticu u čitač na laptopu formatirao i kopirao podatke i sad je sve ok zahvaljujem @zuzo na pomoći
proradila malo sutra izgleda da problem prave nove mape koje sam dodao(ex yu) kad njih izbrišem navigacija radi OK što se tiče verzije ova je <software>
<version>7.0.12</version>
<brand>NAVIGON_EU</brand>
<platform>2150max</platform>
Sa ovim novim kartama radi jedno vrijeme dobro onda kao da poludi i jednostavno ne pokreće se
!!!!!!!???????????
u Navigon folderu nemam nfs folder ako ga dodam moram li onda podesiti i u settings path na taj folder
![]()
!!!!!!!??????????
e baš ti hvala evo sam uradio upgrade na navigon 4310 na 1.0707.0409 Firmware sad je sve ok osim što nema preglednik slika i bluetooth al važna mi je navigacija još samo da ima negdje sounds na croatian dobro bi bilo
možda nekome bude od pomoći
Ovdje je SD verzija
Ovdje je nadogradnja verzije 7.4.7 za 21xxmax na NAVIGON MN 4310.
QWERTY tipkovnica je već unutra.
Ova verzija će se samo od SD kartice samo da mora * .map i * .nfs datoteke na kartu mape unutar.
SD kartica u GPS i napraviti soft reset.
Funkcija Preglednik slika više neće biti dostupni nakon nadogradnje.
Bluetooth funkcija više neće biti dostupni nakon nadogradnje.
Preuzimanje softvera.
SD kartica Format.
Softver na SD kartici.
Ispunite map folder sa željenim mapama.
* Kopirajte ove .nfs datoteke u folder mapu:
Brunnel_EU.nfs
NavigonRealityView_EU.nfs
TMC.nfs
Landmarks_EU.nfs
poicats.nfs
Citymodels_EU.nfs
MapDrawer.nfs
sat_EU.nfs
Zadnji uredio plumb : 22-04-2015 u 18:56
!!!!!!!!????????????
Pomoc ako mozeee???!
Gdje naci langauge_files na nekom nasem jeziku, za ovau navigaciju?!
I dali je to uopste izvodljivo?!
I ja nemam opciju da biram ovaj govor sto sam skinuo i prebacio iz predhodnog posta.
Hvala mnogo unaprijed!
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
!!!!!!!!!?????????????
Zadnji uredio zuzo : 29-12-2018 u 12:53
Radi ispravno,sve je na uredjaju a sd kartica prazna.
Mada mi to manje bitno,danima trazim nacin da nadjem langauge file na nasem jeziku i dali je uopste moguce.
Edit.
Rijeseno uz pomoc clana "zuzo"
Hvala mnogo!
Zadnji uredio micija : 25-05-2015 u 22:52
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Bookmarks