Instalirao sam si piratsku verziju gta v i morao sam metnuti nešto kinesko u igru da bi radila! kada sam tako napravio igrao sam 3min izišao van i u regeditu promjenio jezik na eng i od onda mi je jako,jako dugaćak loadink! preko 30 min! šta da radim,dali postoji neki patch ili nešto da se smanji loading tj bude normalan?
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
zašto ne? mislim meni treba pomoć!
zamisli da nije piratska i da je dug loading!
https://www.youtube.com/watch?v=c5Re...ature=youtu.be evo napravio sam video!
Prvo bih ti rekao da pitaš Rockstar no pošto nemaš original to ne dolazi u obzir.
A "to nešto kinesko" neću ni komentirati. Reinstaliraj igru ili, još bolje, kupi ju.
Vjerojatno nekim kinezima mineaš bitcoine u pozadini pa ti i inače dug loading GTA V traje još dulje. Malo je i blesavo misliti da je prvi crack dobar, pogotovo ako je došao 3 dana posle pustanje igre u promet.
Ja imam original i sa SSD-a loada oko 2 minute game. Ipak ima 65 GB...
Sa piratstvom zaboravi ikakav dobar customer support![]()
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Onda pitaj tih kojima puno radi...
i savjet još jedanstaviš svoju sliku za avatar i kažeš da imaš piratsku igru
BRAVO!si
Seriously?
kakve veze to ima što ja imam piratsku igru?
imam ih na stotine!
da je kažnjivo djelo skidati piratsku igru preko torrent-a bilo bi gašenja piratskih stranica stalno!
mislim kažnjivo je i par str je bilo pogašeno i dosta hakera je uhićeno,ali stranice opet rade i ja nisam jedini koji ima piratsku igru!
eto ako hoćeš vikati ću po cjelome gradu da imam piratsku igru i jedino što će mi se dogoditi je to što će me ljudi s ćuđenjem gledati! hehe!
IMHO, ako imaš komp koji gura GTA V, onda imaš i novaca za original igru. Vjerujem da ćeš je igrati poprilično vrijeme, stoga nema smisla skidati piratsku verzije i ne iskoristiti benefit updatea (kojih će sigurno biti brdo), online haklanja i sl...
Uostalom, ne bi se čudio da kroz koji dan lupe zabrane/blokade/i sl. za sve one koji ih igraju "na crno"...
OK, ovo ide u krivom smjeru. Piratluk bilo čega je bez ikakve sumnje prekršaj. To što "to svi rade" i što možda neće baš tebe hvatati su objašnjenja za malu djecu i samo pokazuju koliko malo znaš o ozbiljnosti toga što radiš. Obzirom da ovaj forum niti služi piratstvu i crackovima niti ih podržava, temu zatvaram a tebi preporučam da ovakve sadržaje ubuduće potražiš drugdje.
EDIT: "Nemam novaca" je isto izgovor za posrat se. Ako nemaš novaca onda zaboravi softver. Je li prihvatljivo krasti iz dućana jer eto nemaš novaca? Zašto bi se sa softverom bilo drugačije? Proizvođač/autor je odlučio da će ti dopustiti korištenje softvera ako platiš, kao vlasnik ima potpuno pravo na takvu odluku, a ti kao korisnik ili prihvati pravila ili prošetaj.
Zadnji uredio ravilov : 22-04-2015 u 11:32
Bookmarks