INSTALACIJA:
1. RASPAKIRATI Sygic_15.0.9_160_base+.rar
2. SKINUTI "KARTE" OTPAKIRATI
3. SKINUTI "GLASOVE" OTPAKIRATI
4. KARTE RUČNO POSTAVITI U FOLDER \Sygic\Maps
5. GLASOVE RUČNO DODATI U FOLDER \Sygic\Res\voices
6. SPOJITI MOBITEL I PC SA USB
7. KOPIRATI I PREBACITI Sygic FOLDER I Sygic-160-v15.0.9.crk.apk na memorijsku karticu
8. ISKLJUČITI SA USB KABLA
9. NA MOBITELU POKRENUTI I INSTALIRATI Sygic-160-v15.0.9.crk.apk
10. ISKLJUČITI WIFI I DRUGI MOBILNI INTERNET
11. POKRENUTI Sygic navigaciju
KARTE:
Croatia
Bosnia and Herzegovina
Serbia
GLASOVI:
croatian_woman
SYGIC NAVIGACIJA 15.0.9:
DOWNLOAD
Zadnji uredio SuperBoy : 28-03-2015 u 10:37
Meni nikako da pokrene navigaciju bez da mi nudi skidanje karata unutar same aplikacije
Rucno sam prebacio karte u folder maps koje sam skinuo, ali aplikacija ih ne prepoznaje
Mobilni i wifi sam iskljucio
Uđi u folder Sygic idi u maps i izbrisi content.info izbrisi i stavi iz svoje predhodne navigacije i onda ce ti raditi mape koje ti ubacis svoje...tako je bilo i meni...
A fak, a ja obrisao prethodni sygic :-( koji mi je normalno radio
Edit :
Uspio sam ju natjerati da radi... neznam u cemu sam grijesio, ugl sve sam sa mobitela pobrisao sto je imalo veze sa navigacijom i ponovio instalaciju, za svaki slucaj sam ju prebacio na internu memoriju telefona i sad fino radi
Hvala svima na pomoci !
Zadnji uredio drazen991 : 29-03-2015 u 17:38
Stari Sygic izbrisan i mob restartovan. Po upustvu uradjeno i sve radi . Super
ima li tko link za sygic maps downloader NT mape. LP
Probaj ovaj , mislim da još radi :
Sygic PC maps DOWNLOADER
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
mislim da ne radi...
Radi normalno,skini datoteku raspakuj i pokreni pa stisni 1 evropa i enter pa onda posebno skidaš državu po državu sa y da ili n za ne i to je to radi bez greške.
A joj, mape su pod passwordom, koji je ???
Zadnji uredio milly1961 : 31-03-2015 u 11:53
Pass : zzzzz
Skinuto i instalirano na Sony Z2 sa Kitkat 4.4.2. sa Rootom ako je nekome bitno.
Sa memorijske kartice nije moglo raditi pa je se Sygic sam prebacio u memoriju telefona i sve radi.
Nista nisam morao dirati oko content.info
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Instalirao, sve ok. Pokrene pretragu za GPS signal i nikako da ga uhvati. Sa navigonom nađe satelit odmah. No navigon mi daje samo engleski jezik ( sistem je engl i nema hr). Zbog jezika, a i vizualno mi je bolji, bih volio nariktati sygic. Jel neko imao ovakav slučaj? Hvala!
Di se ubaci LoquendoTTS, u koji folder..
Bookmarks